MArch az építészetben

Általános információk

Program leírás

Határozza meg az építészet új napirendjét. Az Ön RIBA 1. részének képesítésére és szakmai gyakorlatára építve társadalmilag elkötelezett élő projekteken fog dolgozni, miközben feltárja korunk legfontosabb építészeti koncepcióit és kihívásait.

Bevezetés

A tanfolyam során meg fogja vizsgálni az építészet, a hely és az emberek közötti egyedi kapcsolatot a radikális regionalizmus és a fenntartható tervezési módszertan elvein keresztül. Az ipari létesítményekkel, gyakorló előadókkal, magas színvonalú ipari vendégekkel és az élő építkezésen alapuló projektekben való részvétel lehetőségeivel fejlesztheti és finomíthatja saját társadalmilag elkötelezett részvételi tervezési gyakorlatát is.

A tanfolyam érvényesítése folyamatban van. Arra számítunk, hogy a RIBA által hitelesített és ARB által előírt építészmérnöki diplomát készít a 2. rész szintjén.126714_pexels-photo-1109541.jpeg Lex Photography / Pexels

Amit megtanulsz

Az építészek, a közösségek és az épített és természetes környezet közötti létfontosságú kapcsolatok feltárása révén összetett terveket készít, amelyek új építészeti hipotéziseket tesztelnek. Azt is megtanulja, hogy kritikusan tükrözze a tervezési folyamat minden lépését - ez a kihívást jelentő iparág kritikus képessége.

Az egyik blokk

Az első év célja, hogy elősegítse a szakmai gyakorlati évből az építészmérnöki mester szigorúságába való áttérést. Az építészelméletbe való mély merülés mellett részvételi tervezési projekteket és integrált kortárs tanulást vállal majd - lehetővé téve az egyedi tervezési nyelv tanulmányozását és fejlesztését. Készít egy írásos értekezését a kritikai gondolkodás és a tervezéshez való igazodás megfogalmazására.

modulok

 • Arc 410 - Átmenet
 • Arc 420 - tézis - Elmélet
 • Arc 430 - Vegyen részt
 • Arc 440 - Tektonika

Második tanulmányi blokk

A 2. tanulmányi blokk ösztönzi és ünnepli a 2. részben szereplő diplomásokkal járó példát. Az év folyamán technikailag megvalósított tervezési projektet készít, amely bemutatja tudását, készségeit és elkötelezettségét a valós problémák megoldásában a fényvisszaverő kialakítás révén.

modulok

 • Arc 510 - szociális
 • Arc 520 - Műszaki jelentés
 • Arc 530 - átfogó formatervezés

A fenti modulokat hallgatóink tanulmányozzák, vagy újakat javasolnak. A program felépítése és moduljai a tanterv továbbfejlesztési és áttekintési folyamataink részeként megváltozhatnak. Ha egy adott modul fontos neked, kérjük, beszélje meg a kurzusvezetővel.

Hogy fog tanulni?

Ez a tanfolyam elsősorban integrált stúdiótervezési projektek, valamint szakemberek által tartott előadások, szemináriumok és workshopok útján valósul meg.

A vegyes tanulást intenzív egyetemi tevékenységek útján tanítják, kiegészítve online, távoktatással.

Értékelési módszerek

Az értékelés tanfolyamon keresztül történik.

Értékelés

 • A formáló értékelés az egész kurzuson folyamatban van
 • Az összegző értékelésre az egyes vizsgálati blokkok végén kerül sor.

Visszacsatolás

 • A formális visszajelzés folyamatos mind az akadémiai személyzet, mind a társaik részéről.
 • Az összesítő visszacsatolás az egyes vizsgálati blokkok végén történik.

Személyzet

Előadóink saját területükön országosan elismert szakértők, naprakész iparági ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek. Azt is megtanulja, inspiráló látogató előadók a vonatkozó szakmák, szakirányok beleértve; szerkezetek, környezetvédelmi tervezés és gépipar.

Felszerelés

 • Dedikált építészet stúdiók
 • Műhelyek - 3D, fém, fa, ellenálló anyagok, gyors prototípus, öntés és marás
 • Tárgy-specifikus könyvtár több online forrással
 • Kültéri terek
 • Hallgatói és akadémiai támogató szolgáltatások
 • IT - wifi és nyílt hozzáférésű IT-lakosztályok mindkét egyetemen
 • Online tanulási hely, 24 órás, egész évben elérhető hozzáféréssel
 • Reprográfia - nagy formátumú nyomtatás, Risograph nyomtatók, nagyméretű szkennelés, laminálás és kötés

Belépési követelmények

A pályázóknak a következő képesítések legalább egyikével kell rendelkezniük:

 • 2: 1 vagy annál magasabb fokozatú kitüntetéssel a RIBA I. részben érvényes tanfolyamból
 • Egy tengerentúli intézmény építészmérnöki diplomája, amely igazolható, hogy egyenlő a RIBA I. részében jóváhagyott tanfolyam 2: 1-es vagy annál magasabb értékével
 • A RIBA I. részében tanúsított 2: 2 fokozatú tanfolyam, bizonyítékokkal a portfóliójában a fokozat befejezése óta bekövetkezett jelentős fejlődésről
 • Az ARB I. rész vizsga sikeres elvégzése
 • A fentiekkel egyenértékű megfelelő tudományos vagy szakképesítés, amelyet a jelentkezésben részletesen ismertetni kell.
 • Ezen felül arra számítunk, hogy a pályázók legalább 12 hónappal a posztgraduális tanulmány megkezdése előtt építészi gyakorlattal vagy ehhez kapcsolódó tudományággal rendelkezzenek tapasztalattal.

Ha 2: 1-es vagy ennél nagyobb arányban elvégezte a BA (Hons) építészeti tanfolyamot Falmouthban, akkor automatikusan továbbléphet erre a kurzusra.

Nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor be kell mutatnia az angol nyelvtudást, amely megfelelően fejlett a tanulmányainak sikeres befejezéséhez. Olyan elismert angol nyelvi képesítéseket fogadunk el, amelyek megegyeznek a Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) által elért általános akadémiai pontszámmal, 6,5, az olvasás, írás, beszéd és hallgatás minimum 6,0 értékével.

Azoknak a nemzetközi jelentkezőknek, akik 4. szintű hallgató vízumot igényelnek az Egyesült Királyságban történő tanuláshoz, jóváhagyott biztonságos angol nyelvvizsga (SELT) vizsga szükséges, hogy teljesítsék a kormányzati vízumkövetelményeket, vagy akiknek elismert nyelvi tesztjük van az Egyetem által jóváhagyott és jóváhagyott módon. Felvételi csapatunk segíthet bármilyen kérdésben, amely felmerülhet a tanulmányi vízumokkal vagy a megfelelő nyelvi tesztekkel kapcsolatban.

Tandíj 2020–21

 • 8500 £ - teljes munkaidős UK / EU (250 £ elfogadási díj fizetendő. Ezt levonják a tandíjból.)
 • 16 000 £ - teljes munkaidős nemzetközi (elfogadási díj legfeljebb 1000 £ fizetendő, az állampolgárságtól függően. Ezt levonják a tandíjból.)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Tovább

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Kevesebb