MBA / Mester Nemzetközi Projektmenedzsmentben

Általános információk

Program leírás

A siker és a kudarc között jó a projekt menedzsment vagy ennek hiánya. Ki akar kudarcot? A kérdésre adandó válasz az oka annak, hogy a Projektmenedzsment az utóbbi években a vállalkozások fő eszközévé vált. A projektmenedzsment MBA program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fenntarthatóvá tegyék a növekedést azáltal, hogy megbizonyosodnak a helyes tervről, és kihasználják a változások előnyeit, nem pedig akadályoknak tekintik őket.

Ez azt jelenti, hogy a vállalatoknak gyors döntéseket kell hozniuk, miközben bizonytalanok abban, hogy mi következhet. A legsikeresebb társaságok megvalósítják az ötleteket azáltal, hogy ezeket a változásokat projektekké alakítják, és jól megtervezett projektmenedzsment útján hajtják végre őket.

Nyelv

Angol vagy spanyol

Tudományos tanterv:

Stratégia és a globalizáció

Vezetés és emberi erőforrás menedzsment

Műveletek és innováció menedzsment

Nemzetközi marketing

Pénzügyi és gazdasági irányítás

Vállalkozói szellem.

Üzleti játék

Projektmenedzsment alapjai

Projekt tervezés

Munkamenet végrehajtás

Kritikus lánc projekt menedzsment

Projektmenedzsment eszközök és technikák

Végső Mester projekt

Szakmai karrierlehetőségek

Projektmenedzserként, igazgatóként, vállalkozóként vagy csoportvezetőként teljes képzésben részesül a következőkre:

  • Komplex projektek vagy egyre változatosabb csoportok irányítása.

  • Olyan készségek fejlesztése, amelyek magában foglalják a kognitív rugalmasságot, az analitikus jártasságot és a sikeres erőforrás-gazdálkodást.

  • A digitalizált munkaerő felügyelete globális és kulturálisan sokszínű dinamikában.

Kettős akkreditáció

A diploma megszerzése után a hallgatók kettős diplomát kapnak:

  1. MBA projektmenedzsmentben a BEBS Barcelona Executive Business School-nál

  2. A Murcia Katolikus Egyetem (UCAM) projektmenedzsmentje.

A mester egy tanévet vesz igénybe.

A Murcia Katolikus Egyetem (spanyolul: Universidad Católica de Murcia ) úgy határozható meg, hogy a történelem és a modernitás találkozik. A Murcia Katolikus Egyetem az egyik leggyorsabban növekvő magán Egyetem, amely Európában kiemelkedő kereslettel és elismert programokkal jött létre. Az UCAM egyetemi és posztgraduális akadémiai programokat kínál a karok által oktatott oktatók és a nyújtott oktatás minőségével foglalkozó kutatók számára. Az egyetem kapcsolatot tart fenn világszerte több mint 200 másik egyetemmel.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Tovább

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Kevesebb