Ról ről

ÖSZTÖNDÍJ

Khalifa University of Science and Technology Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) ösztöndíjakat nyújt a posztgraduális programokba felvett minősített nemzetközi hallgatók támogatására.

Az ösztöndíj nagymértékű díjazást és előnyöket nyújt, amelyek magukban foglalják:

 • A tandíj teljes körű lefedettsége.
 • A Khalifa Egyetem vízum alá tartozó diákok egészségügyi biztosítási lefedettsége.
 • A nemzetközi kutatási konferenciákon való részvétel támogatása.
 • A GRTA ösztöndíj indikatív havi támogatása a következő (változás függvényében):

Alkalmazás megnyitása!

2019. szeptember 1-jétől kezdjük el a 2018. november 1-től kezdődő alkalmazásokat a következő bevitelhez.

Az Egészségügyi, Biztonsági és Környezetgazdálkodási Mérnöki Mester képzés (Mester Eng. HSE Engineering) célja kétféle szakemberek oktatási előkészítése:

 • Mérnöki diplomások, akik jelenleg mérnökökként dolgoznak az iparban, és akik az ilyen típusú munkahelyeken akarnak maradni, de akik szeretnék beágyazni a HSE-t a mérnöki funkcióikba. Ezek a diplomások sokféle képességgel rendelkeznek az EBK különböző aspektusaiban, és ezt a tudást felhasználják a kockázat kezelésére, mivel az optimális mérnöki és működési megoldásokat a szabályozási megbízások és a legjobb gyakorlatok korlátain belül találják meg.
 • Mérnöki végzettségűek, akik a vállalati HSE részleg / program egy vagy több aspektusában különböző mértékű HSE felelősségvállalást kívánnak vállalni. Ezek a diplomások elegendő háttérrel rendelkeznek ahhoz, hogy vállalják az általános HSE mérnöki / menedzser szerepét, miközben további kapacitással rendelkeznek a felajánlott HSE koncentrációk bármelyikében.

célok

A mesterképzés fő célja a HSE Engineering program célja:

 1. Biztosítsa a diplomások megfelelő tudományos és mérnöki szélességű tervezése és fejlesztése innovatív megoldások HSE problémák szakmai környezetben.
 2. Olyan magasan képzett diplomásokból álló csoportot biztosítsanak, akik a megszerzett tudásukat felhasználhatják a munkáltatójuk versenyelőnyének növelése érdekében.
 3. A diplomások kiemelkedő oktatást, vezetői készségeket és ismereteket nyújtanak karrierlehetőségeik bővítéséhez.
 4. Biztosítsa a diplomások számára a hatékony kommunikációs és csapatmunka készségeket ahhoz, hogy sikeresen működjenek karrierjük során.
 5. Biztosítsa a diplomások számára a kiválóság és az innováció mellett elkötelezett minőségi oktatást, amely elősegíti a vezetést, a szakszerűséget és az egész életen át tartó tanulást.

Tanulási eredmények

A mesterképzés befejezése után a hallgatók képesek lesznek:

 1. A veszélyes körülmények és a munkamódszerek felmérése, felismerése, értékelése a HSE általános területein, a termelési rendszerek kockázatkezelése, az ipari higiénia, a rendszerbiztonság, a kockázatkezelés, a környezetvédelem, a tűzvédelem, a veszélyes hulladékok, a QHSE programmenedzsment és az ergonómia és az emberi tényezők.
 2. Sikeres fejlesztése / megvalósítása mérnöki és adminisztratív ellenőrzési stratégiák az azonosított veszélyes körülmények és a munkamódszerek a teljes területeken HSE, veszélyességi ellenőrzés a termelési rendszerek, az ipari higiénia, a rendszer biztonsága, a kockázatkezelés, a környezetvédelem, a tűzvédelem, a veszélyes hulladékok, a biztonság és a vészhelyzet kezelés , A HSE programmenedzsment és az emberi tényezők.
 3. Professzionális minőségű műszaki összefoglalók / jelentések készítése.
 4. Nyilvánvalóan kifejezi ötleteiket és gondolataikat szakmai előadásokon keresztül.
 5. Sikeresen működnek a csapatok tagjaként dolgoznak, hogy megoldásokat találjanak a meghatározott problémákra.
 6. Fejleszteni kell a kutatói készségeket, amelyek relevánsak a HSE-n belüli tudományágak számára

Teljes szerkezet és követelmények

Az M. Eng. a HSE Engineering programban legalább 32 óra hitel óra áll. A szükséges program kreditek a következők szerint oszlanak meg: 23 kredit a program fő tanfolyamok és 9 kredit a program választható kurzusok. A hallgató megszervezheti a választható kurzusok kiválasztását, hogy kövesse a koncentrációs területet (AOC) az EBK széles területén belül. Ilyen esetekben az AOC-t feljegyzik a diák átirata. Az alábbi táblázat az M.Eng. a HSE mérnöki képzési program felépítésében és követelményeiben. Az összes M. Eng. az 1 kredites kutatási kurzus és az 1 kredites tudományos és műszaki íráskommunikációs kurzus kivételével a HSE program kurzusainak egyenként három kredit hitelminősítése van.

Az M. Eng. a HSE képzési program felépítésében és követelményeiben

Kategória

A program fő tanfolyama

21

Programmunka - kutatási módszerek az EBK-ban

01

Programtörzs - tudományos és műszaki írása

01

Program Választani az AOC-hoz

09

Teljes

36

A program követelményei

Az M.Eng. a HSE-nek sikeresen teljesítenie kell legalább 32 kredit órát az ebben a szakaszban részletezett kategóriák szerint, minimális kumulált Grade Point Average (CGPA) esetén 3,0.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

15 további kurzus Khalifa University of Science and Technology »

Utoljára frissítve Október 16, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019