MR biológiai tudományokban

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

A Biosciences MRes szakértői kutatási képzést nyújt a világszínvonalú kutatócsoportjainkba ágyazott beágyazva, amely egy vagy több biológiai tudományi kutatási témánkba ágyazódik be. A valódi megkülönböztetés kutatói képesítésének elérése érdekében előnyöket fognak élvezni a speciális létesítményeink.

Szakterületünk a következőket tartalmazza:

  • Egyedi tervezésű 12,5 millió font tengerparti kutatóhajó.
  • A fenntartható vízi kutatás egyedülálló központja.
  • Fejlett számítási lehetőségek csúcskategóriás grafikus munkaállomásokkal.
  • Testreszabott viselkedés és ökológiai laboratóriumi létesítmények.
  • Dedikált molekuláris ökológia és endokrinológiai létesítmények és laboratóriumok.

Az első kifejezés két kötelező modulból áll, amelyek alapvető tudományos ismereteket, a kutatási módszerek ismereteit és a tudományos áttekintést biztosítják, valamint egy modulból áll, amelyet a Tudományos Főiskola kínálatából választanak ki. A második és a harmadik ciklust a kutatási projekt foglalja el.

Belépési követelmények

Az MRes Biosciences belépési követelményei a biológiai tudományok első vagy felső osztályának vagy a kapcsolódó tantárgyaknak a kitöltése.

IELTS 6.5 (minden komponensben legalább 6.0) vagy azzal egyenértékű angol nyelvű teszt.

Az akadémiai képesítések mellett a felvételi döntések más tényezőken is alapulhatnak, ideértve (de nem korlátozva ezekre): a kutatási áttekintés / javaslat színvonalát, az interjún végzett teljesítményt, a korlátozott helyekre vonatkozó verseny intenzitását és a vonatkozó szakmai tapasztalatot.

Hogyan felügyelnek

Az egész éven át tartó tanfolyamon részt vesz egy megtanított modulok sorozatán, mielőtt egy nagyobb kutatási projektbe kezdené szakértői kutatószemélyzet irányítása alatt, amely irányítja és támogatja az önálló kutatási készségek fejlesztését, és így disszertációhoz vezet egy tudományos cikk.

Walesi ellátás

Ha Ön egy walesi hangszóró, dedikált akadémiánk, akkor az Academi Hywel Teifi támogatja Önt egész idő alatt a Swansea University . Kínálunk Önnek:

  • Interjú a walesi médián keresztül, amikor helyre jelentkeznek.
  • A személyes levelezés walesi nyelven történő megérkezésének lehetősége - majd a választott nyelven kommunikálunk veled.
  • Lehetőség van tanfolyamok vagy vizsgák írására és benyújtására a walesi médián keresztül (még akkor is, ha az angol nyelvű tanulást választotta), és minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy munkádat eredeti nyelven megjelöljék.
  • Walesi nyelvű személyi oktató.
  • Egy-egy támogatás a walesi nyelvi ismeretek fejlesztéséhez.

2011 óta 40% -kal nőtt a Swansea University a walesi médiumon keresztül tanuló hallgatók száma, és az elmúlt két évre vonatkozó * TEF-adataink azt mutatják, hogy a walesi középiskolás hallgatók a foglalkoztathatóság szempontjából magas eredményeket értek el (* Swansea University TEF visszatérés 2017 és 2018).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb