Tanfolyam áttekintése

A Biosciences MRes szakértői kutatási képzést nyújt a világszínvonalú kutatócsoportjainkba ágyazott beágyazva, amely egy vagy több biológiai tudományi kutatási témánkba ágyazódik be. A valódi megkülönböztetés kutatói képesítésének elérése érdekében előnyöket fognak élvezni a speciális létesítményeink.

Szakterületünk a következőket tartalmazza:

 • egy egyedi tervezésű, 12,5 millió font értékű part menti kutatóhajó
 • az egyedülálló fenntartható vízi kutatási központ
 • fejlett számítási lehetőségek csúcskategóriás grafikus munkaállomásokkal
 • testreszabott viselkedés és ökológiai laboratóriumi létesítmények
 • dedikált molekuláris ökológiai és endokrinológiai létesítmények és laboratóriumok

Az első kifejezés két kötelező modulból áll, amelyek alapvető tudományos ismereteket, a kutatási módszerek ismereteit és a tudományos áttekintést biztosítják, valamint egy modulból áll, amelyet a Tudományos Főiskola kínálatából választanak ki. A második és a harmadik ciklust a kutatási projekt foglalja el.

Belépési követelmények

Az MRes Biosciences belépési követelményei a biológiai tudományok első vagy felső osztályának vagy a kapcsolódó tantárgyaknak a kitöltése.

A program pályázóinak általában elvárják, hogy teljesítsék a fent említett minimális jelentkezési követelményeket. A Főiskola / iskola fenntartja magának a jogot, hogy magasabb szintű tudományos fokozatot és képesítést kérjen.

A felvételi döntések nemcsak a korábbi tudományos képesítéseket veszik figyelembe, hanem azokat a tényezőket is, ideértve a pályázó által benyújtott kutatási áttekintés / javaslat színvonalát, az interjún való teljesítményeiket (ha szükséges), a verseny korlátozott helyekre való intenzitását és a vonatkozó szakmai tapasztalatot (ahol megfelelő).

Hogyan felügyelnek

Az egész éven át tartó tanfolyamon részt vesz egy megtanított modulok sorozatán, mielőtt egy nagyobb kutatási projektbe kezdené szakértői kutatószemélyzet irányítása alatt, amely irányítja és támogatja az önálló kutatási készségek fejlesztését, és így disszertációhoz vezet egy tudományos cikk.

Walesi ellátás

Ha Ön egy walesi hangszóró, dedikált akadémiánk, akkor az Academi Hywel Teifi támogatja Önt egész idő alatt a Swansea University . Kínálunk Önnek:

 • Interjú a walesi médián keresztül, amikor helyre jelentkeznek.
 • A személyes levelezés walesi nyelven történő megérkezésének lehetősége - majd a választott nyelven kommunikálunk veled.
 • Lehetőség van tanfolyamok vagy vizsgák írására és benyújtására a walesi médián keresztül (még akkor is, ha az angol nyelvű tanulást választotta), és minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy munkádat eredeti nyelven megjelöljék.
 • Walesi nyelvű személyi oktató.
 • Egy-egy támogatás a walesi nyelvi ismeretek fejlesztéséhez.

2011 óta 40% -kal nőtt a Swansea University a walesi médiumon keresztül tanuló hallgatók száma, és az elmúlt két évre vonatkozó * TEF-adataink azt mutatják, hogy a walesi középiskolás hallgatók a foglalkoztathatóság szempontjából magas eredményeket értek el (* Swansea University TEF visszatérés 2017 és 2018).

Program oktatási nyelve:
 • Angol

39 további kurzus Swansea University »

Utoljára frissítve Szeptember 4, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
19,800 GBP
Egyesült Királyság / EU: 4327 GBP. Nemzetközi: 19 800 GBP. (Teljes idő)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date