MRes Design

Általános információk

Program leírás

Tanuljon a világ első számú rangsorában a művészeti és formatervezési egyetemen, hat egymást követő évben (2015-2020) a QS World University tárgyak rangsorában.

A programról

Az MRes RCA Design Pathway olyan tervezési kutatási készségeket épít fel, amelyeket fel lehet használni az akadémiai és a szakmai karrieren belül. Elősegítjük az innovációt, kezeljük az összetett rendszereket és a társadalmi kihívásokat, a munka jövőjétől a körforgásos gazdaságig, az éghajlatváltozásig, az AI-ig és az egészségügyig.

Interdiszciplináris tanulást kínálunk; akkor ki lesznek téve a programok teljes skálájának az egész School of Design-ban, ideértve az oktatási intézményeinket, a kutatóközpontokat és a hálózatokat. A tapasztalt kutatók szemináriumokat és műhelytalálkozókat folytatnak tervezési kutatásokról olyan témákban, amelyek kibernetikát, néprajzot, etikát, jövőbeli előrejelzést, spekulatív tervezést, részvételi tervezést, akciókutatást, reflektáló gyakorlatot, robotikát és kódolást foglalnak magukban.

A Pathway tanterve átalakító tapasztalatokat kínál, és lehetőséget ad arra, hogy egyedülálló kutatási projekt keretében saját kompetenciaterületét építse ki. Az elméleti és gyakorlati kísérletezés, az interdiszciplináris tudáscsere és a peer-to-peer áttekintés révén fejlesztheti tudását a tervezési kutatásban.

Programjainkat strukturált tanulás kombinációja révén szállítják, amely előadásokból és mesterkurzusokból áll; egy meghatározott feladaton alapuló műhelyórák; oktató által vezetett szemináriumi órák, ahol a hallgatókat felkérjük, hogy gondolkozzanak el az előzetesen elolvasta vagy tanulmányozott anyagokra, valamint a strukturált oktatási programot támogató projektfeladatokra.

Hexo Touch

Belépési követelmények

A jelölteket teljes egészében érdemük és jelentkezésük alapján választják ki. A tanfolyam a világ minden tájáról, valamint korosztályából felveszi a jelölteket, mind előzetes, mind szakmai tapasztalattal.

A kiválasztási folyamat figyelembe veszi a kreativitást, a képzeletet, a kíváncsiságot és a reflexió, kritika és az innováció képességét, amint azt a kutatási nyilatkozat és a portfólió is mutatja; felbecsülte továbbá a program előnyeit és a magas színvonal elérését is.

Annak ellenére, hogy nem szükséges megszerezni a megfelelő tervezési diplomát, üdvözöljük a tervezési kutatás iránt érdeklődő pályázókat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Kevesebb