MRes alacsony szén-dioxid-kibocsátású elektromos energia és energiatechnológia

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az MRes alacsony széntartalmú villamosenergia- és energiatechnológiai program fejlett és szisztematikus oktatást és képzést nyújt az elektronikus tudomány és a technológia területén.

A Kínában és az egész világon a villamosenergia- és energiatechnológia gyors fejlődésére reagálva tervezett program modulokat tartalmaz, amelyek lefedik a napenergia-átalakítókat, a szélenergia-rendszereket, az energiatároló technológiát és az intelligens hálózatokat.

Nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati tapasztalatokra és a gyakorlati készségek fejlesztésére. 12 hónapos kiterjedt kutatási projektre van szükség, amely disszertáció benyújtásához vezet, miután a hallgatók befejezték a tanított modulokat.

Miért kellene tanulmányoznom az alacsony szén-dioxid-kibocsátású villamos energiát és az energiatechnológiát az XJLTU-ban?

 • Tanuljon világszínvonalú létesítményekben fejlett kísérleti berendezésekkel, ideértve a hálózati analizátort, a teljesítmény analizátort és az elektromos gép tesztelő rendszerét;
 • Vegyen részt az élvonalbeli kutatási területeken, mint például a feltörekvő villamosenergia- és energetikai technológiák intelligens és hatékony felhasználása;
 • Használja ki az Egyetem szoros kapcsolatait a nemzetközi egyetemekkel, kutatóközpontokkal és az iparral;
 • Szerezzen egyetemi diplomát a Liverpoolban.

Tudás és készségek

Mire az MRes alacsony szén-dioxid-tartalmú villamosenergia- és energiatechnológiai programot végzett, akkor:

 • a legkorszerűbb villamosenergia- és energetikai technológiák megértése;
 • képesség az energiagazdálkodás, a fenntarthatóság, a megújuló energia és az atomenergia jelenlegi technológiáinak trendeinek kutatására és kritikus értékelésére;
 • készségek a tervezésben, a projektvezetésben és az összetett ötletek kommunikálásában;
 • kiterjesztett kutatások elvégzésében és a projektmunka fejlesztésében szerzett tapasztalat.

wind farm, wind energy, renewable energy

modulok

Kötelező modulok

További tanulási tevékenység modulok

A mesterfokozat teljesítéséhez további tanulási tevékenységek befejezéséhez van szükség. Általában a szükséges ALA-órákat egyenletesen kell elosztani az egyes szemeszterek között, félévenként 200 óra.

Karrier

A program végzősei jól felkészültek a kutatás és fejlesztés terén betöltött szerepekre, különösen az elektromos áram és az energia területén. A diplomások olyan állásokon találhatnak helyet, mint például villamosenergia-rendszer mérnök, villamosenergia-rendszer tanácsadó, villamosenergia-technológiai tanácsadó, villamosenergia-projekt menedzser, valamint fenntartható városok és építési tervezési tanácsadó.

díjak

90 000 RMB a teljes 18 hónapos teljes munkaidős programra.

Az egyetemi tandíjak fedezik a velünk végzett tanulmány költségeit.

Alumni kedvezmény

Ha Ön az XJTLU , a Liverpool Egyetem vagy a Xi'an Jiaotong Egyetem diplomája, akkor automatikusan kedvezményt kap a tandíj 20% -áért.

Fizetési lehetőségek

A magántanuló hallgatóknak lehetősége van arra, hogy a tandíjat részletekben részletekben fizetjék. Ön dönthet úgy is, hogy a díjakat előzetesen befizeti a regisztráció időpontjában, ebben az esetben a teljes díjak öt százalékának kedvezményt kínálnak.

A feltétel nélküli ajánlat elfogadásakor meg kell jelölnie, hogyan szeretné megfizetni a díjakat.

ösztöndíjak

XJTLU nagylelkű ösztöndíjat kínál a teljes tandíj 50% -áig az összes nappali tagozatos mesterképzésre, tudományos érdemek alapján. Amennyiben XJTLU kíván jelentkezni, XJTLU az ösztöndíj iránti kérelmet, feltüntetve az okát, hogy miért XJTLU figyelembe.

Belépési követelmények

Minimum belépési követelmények

UK

 • Felső második osztály (2: 1) kitüntetések

Kína

 • 211 projekt; A 2019. helyezett sanghaji rangsor 100 legfontosabb - legalább 75%
 • Non 211 projekt; A 2019. évi sanghaji rangsoron kívül eső 100 - 80–85% vagy annál nagyobb, az egyetemi intézménytől függően

Megjegyzés: A legjobb kínai egyetemek sanghaji rangsorát évente frissítik href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

A kínai pályázóknak nem kell az EM posztgraduális felvételi vizsgát venniük.

Észak Amerika

 • 3.0 kumulált GPA (4-ből) vagy 3.2. Kumulatív GPA az egyetemi program utolsó két évében.

Egyéb régiók

 • Egyenértékű tudományos képesítés.

Tudományos háttérrel

 • Egyetemi végzettség a releváns területeken, például: villamosmérnöki, elektronikai tudomány és technológiai, telekommunikációs mérnöki, informatikai és technológiai, matematikai, félvezető fizika, automatizálás és vezérlés, beágyazott rendszerek, hőfizika és egyéb kapcsolódó nagyvállalatok.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az anyanyelved, vagy ha nem tanult angolul fokozatszinten, bizonyítania kell az angol nyelvtudását. Általában rendelkeznie kell az alábbi képesítések egyikével:

 • IELTS: 6,0 (legalább 5,0 minden szakaszban)
 • TOEFL iBT: 80

Ha elmarad az angol nyelvi követelményeknek egy teljes IELTS sáv 0,5–1,0-ével, de megfelel az előzetes ülés előtti angol (PSE) tanfolyamok nyelvi követelményeinek (beleértve a minimális összetevő pontszámokat vagy azok megfelelőit), akkor fel lehet venni a PSE tanfolyamra, feltéve hogy Program igazgató jóváhagyása. A PSE kurzusra sikeres jelentkezés után megváltoztathatja XJTLU Mester ajánlati levelét 'Feltétel nélküli' angol szintre.

Feltételes ajánlattulajdonosként e-mailt küldhet a pgadmissions @ XJTLU címre, hogy jelentkezzen az XJTLU által az IELTS / TOEFL vagy annak megfelelője helyett a helyszíni Jelszó angol nyelvű teszt elvégzésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a XJTLU csak azoknak a hallgatóknak érhető el, akiknek feltételes ajánlatot XJTLU az XJTLU n történő XJTLU . Az egyetem egy jelszóteszt lehetőséget biztosít minden feltételes ajánlat birtokosának. A pontszám alapján a hallgatók felvehetők vagy megkövetelhetők az öt- vagy nyolchetes intenzív angol nyelvtanfolyam sikeres elvégzéséhez.

Emellett azoknak a hallgatóknak, akiket az előzetes ülés előtti angol (PSE) tanfolyamon vesznek fel a mesterképzésre, a tanulmányaik során a kiegészítő tanulási tevékenységi terv részeként a program specifikációjában felsorolt angol nyelvű modulokat kell átadni / sikertelennek tekinteni. az XJTLU .

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatokat az online pályázati rendszerünkön keresztül kell benyújtani:

 1. Kattintson / koppintson az érvényes linkre
 2. Hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be meglévő fiókjába
 3. Töltse ki jelentkezését

Miután sikeresen létrehozta az alkalmazásfiókját, óvatosan adja meg a jelentkezési űrlapban megkövetelt összes információt, és ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek, hiánytalanok és naprakészek-e. Töltse fel a szükséges dokumentumokat a megfelelő mezőkbe.

A jelentkezési űrlapot bármikor megtekintheti. Ha további pályázati dokumentumokat kell benyújtania a jelentkezés online benyújtása után, kérjük, küldje el azokat a pgadmissions @ XJTLU .edu.cn címre (az alkalmazás azonosítójával, nevével és az alkalmazott program nevével).

Az XJTLU n XJTLU tanulmányok sikeres jelentkezéséről további információt a jelentkezési oldalon talál .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Tovább

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Kevesebb