MRes a művészetben és a designban

Általános információk

Program leírás

Fejleszteni kell azokat a készségeket, amelyekkel a karrierünk sikeres létrehozásához és fenntartásához szükséges a Mester és Művészetek Mestere.

Készítse el saját egyedi tantervét az ajánlott Művészeti és Design Mester modulok segítségével.

Használja ki kutatómunkatársaink szakértelmét, valamint speciális eszközöket, műhelyeket és tereket.

Innováció, tükrözés és kockázatvállalás - rugalmas, autonóm, egész életen át tartó szakember és tanuló lesz.

Az MRes Art and Design egy természetes első lépés a doktori fokozat felé, és az új termék vagy munkahely létrehozására is alkalmas lehet.

Lehetőséged lesz arra, hogy merész ötleteidet fejlessze - a kereskedelmi termékektől a képzőművészeti kiállításokig - a posztgraduális képzés során.

A tudományt a fegyelem élvonalában használva a Művészetek és Tervezés Mesterei célja, hogy növelje a készségeket, amelyeket a művész, tervező, kurátor vagy kulturális és kreatív iparági szakember sikeres karrierjének fejlesztéséhez és fenntartásához szükséges.

Áttekintés

Ez a mesterképzés a művészetben és a dizájnban azt a rugalmasságot nyújtja, hogy megtanulja a tanulást egy olyan nagy független projekt támogatásában, amelyet Ön tervezett és tervezett.

A kurzus célja, hogy segítse Önt abban, hogy gyakorlati szakembergé váljon, aki képes kreatív iparágakban stratégia kialakítására és vezetésére.

A két hetes MRes fórum összegyűjti az egész iskola munkatársait és diákjait, hogy meghallgassák a látogató szakembereket és megvitassák a kutatásához kapcsolódó témákat.

A tanfolyam szerkezete

A kurzus interdiszciplináris kutatással kezdődik, amelynek célja, hogy megértsék az Ön ambíciói szempontjából releváns megközelítések megértését. Ennek célja, hogy támogassa Önt a tanulmányok és a munka vagy a további kutatások során.

Ön tervezi, kísérletezi és vállalja a kockázatokat olyan módon, amely támogatja a nagy önálló projekt felé irányuló fejlesztést. Attól függően, hogy milyen érdeklődésre számíthat, a mesterkurzusokon tanít és tanulhat a Művészeti és Tervezési Iskolában - beleértve a kerámiát, a kurátori gyakorlatot, a divatot és a textileket, a képzőművészetet és a vizuális kommunikációt -, így bemutatva Önt a diákok és a személyzet számára az iskola.

A független mesterképzés lehetőséget nyújt arra, hogy rendszeresen és átfogóan átfogóan foglalkozzon egy komplex kutatási feladattal, munkálkodjon az iparilag tájékozott szabványokhoz, és kihasználja a programban korábban kidolgozott terveket.

Hogyan értékelhetem?

Különböző gyakorlatokat alkalmaznak a fejlődő készségek tesztelésére. Ezek a projektmunkák kiállításaitól a szóbeli előadásokig és esszékig terjednek.

Hogyan fogom tanítani?

Előadások, beszélgetések és megbeszélések sorozata bemutatja és foglalkozik a kutatás ötleteivel. Lehetőség van arra is, hogy számos módon tanulhasson, például csoportos és egyéni oktatóanyagok, csoportkritika, önálló kutatás, szakmunka és szeminárium, olvasócsoportok, tanulmányutak és látogatói és személyzeti előadási programjaink révén.

lehetőségek

Kutatás

A művészet és a design kutatásai sokféle formát ölthetnek, az elméleti disszertációktól a gyakorlati alapú eredményekig, mint például a kiállítások, a mozgókép és a teljesítmény.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megvalósítani ambícióinkat, és támogassuk a tervezést olyan célok elérése érdekében, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön céljainak, legyen-e további kutatás a doktori tanulmányokhoz, az iparági karrierhez, vagy önálló vállalkozóként, gyártóként, tervezőként vagy kurátor.

Számos kutató-aktív személyzethez férhet hozzá olyan területeken, mint a képzőművészet, a kerámia, a grafikai kommunikáció, az illusztráció, a divat, a textiltervezés, a kurátori gyakorlat és a művészet és a design története és elmélete.

Iskolánk folyamatosan fejlődik, és izgalmas terveket tervezünk a gyakorlati kutatás új területeire, ideértve a rajzot és a belsőépítészetet.

Tanulmányi kirándulások

Hivatalos kapcsolataink vannak a tengerentúli intézményekkel, és lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen számos brit és nemzetközi terepi kiránduláson (a választott moduloktól függően). Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek az opcionális tanulmányutaknak egy része fizetnie kell.

Karrier

A művészet és a dizájn gyakorlati vagy elméleti doktori fokozatának további tanulmányozása egyértelmű lehetőséget kínál, de ez nem az egyetlen út, amely az MRes Art and Design hallgatójaként nyitva áll.

A kurzus során munkatársaink támogatják munkatársainkat, akiknek speciális tanácsokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a karrierlehetőségek fejlesztésében ezen a területen.

Az iskola végzősei az iparágban, a márkafejlesztők, az illusztrátorok, a művészek, a textil-tervezők és a kurátorok tervezői lettek.

Költség

  • UK / EU diákok teljes munkaidőben - 2019/20 bejegyzés 7 995 £
  • UK / EU diákok részmunkaidőben - 2019/20 bejegyzés 4,000 £
  • Nemzetközi diákok teljes munkaidőben - 2019/20 bejegyzés 14 900 £
Utoljára frissítve May 2019

Az iskoláról

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Tovább

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Kevesebb