MS a biológiában

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

További információ a BU megbirkózik a koronavírus válság ide

A Biológiai Tanszék három pályát kínál, amelyek az MS-hez vezetnek: tanfolyamok, tudományos tanulmányok és kutatási tételek. A tanfolyam pálya egy év alatt, a tudományos papír pálya pedig egy év és nyár alatt elkészülhet. A kutatási tézisszakasz általában két évet igényel. Mindhárom pályán a hallgatók a program első félévében az érdeklődési területükön kari tanácsadókhoz vannak rendelve.

A mesterképzés befejezése után a hallgatóknak fel kell készülniük a továbbképzésre vagy az akadémiai, ipari, kormányzati vagy nonprofit ügynökségek oktatói és / vagy kutatói pozícióira. A program elfogadja a posztgraduális jelentkezőket, akik diplomát szereznek a kapcsolódó tudományágakban, ahol a figyelem középpontjában a biológia vagy egy releváns terület állt. Azok a hallgatók, akik előzetes végzettséggel rendelkeznek, átadhatják a tanfolyamokat.

Tanulási eredmények

 1. Mutassa be a tudományos elsajátítást a biológia három területének egyikében: ökológia, viselkedés, evolúció és tengerbiológia; Neurobiológia; vagy Sejtes és molekuláris biológia.
 2. A tanszéken képviselt három tág tantárgy egyikén belül szerezzen szaktudást egy adott tanulmányi területen: ökológia, evolúció, viselkedés és tengerbiológia; Neurobiológia; vagy Sejtes és molekuláris biológia.
 3. Elsajátítani az élettudományokkal kapcsolatos tudományos, kormányzati vagy magánszektorbeli pozícióban való foglalkoztatáshoz szükséges készségeket és képesítéseket.

Tanfolyam pálya követelmények

A hallgatóknak 32 kreditet kell kitölteniük 500 szintű és annál magasabb szintű tanfolyamból, minimális besorolási ponttal átlagosan 3,0. Minden kreditnek előadásnak, laboratóriumi vagy szemináriumi tanfolyamnak kell lennie. Ezeket a kurzusokat annak a karnak a mentorálásával választják ki, aki a hallgató elsődleges tanácsadója.

144615_pexels-photo-2280568.jpeg

Tudományos papírkövetési követelmények

Tanfolyam követelmények

A hallgatóknak 32 kreditet kell kitölteniük 500 szintű és annál magasabb szintű tanfolyamból, minimális besorolási ponttal átlagosan 3,0. Ezeket a kurzusokat általában annak a tanárnak a mentorálásával választják ki, aki a hallgató elsődleges tudományos irodalom-alapú papírolvasójaként szolgál (lásd alább). Ebből a posztgraduális kreditből legalább 28-nak hivatalos kurzusból kell származnia (azaz nem tartalmazhat kutatási kurzusokat). Legfeljebb 4 kredit lehet olvasmány a biológiában (BI 701/702).

Tudományos papír

A hallgatónak a fent felsorolt tantárgyi követelményeken túlmenően tudományos irodalmon alapuló dolgozatot is ki kell töltenie, a legújabb irodalom alapján és megfelelő irodalomjegyzékkel. A tudományos cikk általában körülbelül 30–80 oldalas lesz egy kiválasztott kutatási témánál a jelenlegi biológiában, és általában több fejezetet és átfogó irodalmi hivatkozásokat tartalmaz. Ez a cikk a Biológiai Tanszék oktatójával konzultálva készül, aki elsődleges olvasóként szolgál. A tudományos dolgozatot jóváhagyásra a hallgató két olvasóból álló kari bizottsága terjeszti elő. A végső példányt meg kell adni a bizottság minden tagjának, az osztálynak, és egy példányt a hallgatónak meg kell őriznie. Ezt a dokumentumot nem nyújtják be a GRS-hez.

Kutatási téziskövetési követelmények

Tanfolyam követelmények

A hallgatóknak 32 kreditet kell kitölteniük 500 szintű és annál magasabb szintű tanfolyamból, minimális besorolási ponttal átlagosan 3,0. E kreditek közül legalább 20-nak hivatalos kurzusból kell származnia (azaz nem tartalmazhat egy kutatási tanfolyamot). Legfeljebb 12 kredit lehet olvasmány a biológiában (BI 701/702) vagy a biológiai mesterkutatás (BI 595). A tanfolyamokat a hallgató kari tanácsadójának mentorálásával választják ki, és a program fegyelmétől függően változnak. További részletekért olvassa el a Diplomás Program útmutatót. A biológia tanfolyamok teljes listája itt található.

Sejt- és molekuláris biológia

 1. CAS BI 552 molekuláris biológia (4 kredit)
 2. GRS BI 621 Biokémia I (4 kredit)
 3. Egy sejtbiológia tanfolyam (4 kredit)
 4. Választható és kutatás (20 kredit, 500 szint és magasabb)

Ökológia, viselkedés, evolúció és tengerbiológia

Az ökológia, a magatartás, az evolúció és a tengerbiológia kurzusai nagyon változatosak. A hallgatók a tanácsadókkal konzultálva kidolgozzák a tanfolyamok és a kutatások tervét.

Neurobiológiai

 1. GRS BI 755 Cellular and Systems Neuroscience (4 kredit)
 2. GRS BI 756 rendszerek és kognitív idegtudomány vagy BI 741 idegrendszerek: Funkcionális áramkör elemzés (4 kredit)
 3. GRS NE 500 idegtudományi határok (2 kredit)
 4. GRS NE 501 Az idegtudomány határai (2 kredit)
 5. Választható és kutatás (20 kredit, 500 szint és magasabb)

Szakdolgozat

A fent felsorolt követelmények mellett a hallgatónak ki kell töltenie a szakdolgozat bizottsága számára elfogadható kutatási programot, amely a szakdolgozat elkészítéséhez vezet. Ezt a tézist egy három oktatóból álló bizottságnak kell jóváhagynia, amely legalább két oktatót tartalmaz a Biológiai Tanszékről. A végső, olvasó által jóváhagyott szakdolgozatot be kell nyújtani az Elektronikus Szakdolgozatok és Dolgozatok (ETD) rendszergazdájához végleges jóváhagyás céljából a végzős iskolának a GRS benyújtási naptárban feltüntetett időpont előtt.

Időkorlátok

Hivatalosan a mesterfokozat követelményeit mindhárom pályán az első regisztráció dátumától számított három éven belül teljesíteni kell. A hallgatók azonban a hároméves határidő lejártát követően jelentkezhetnek a Graduate School-hoz hosszabbításra.

finanszírozás

A Biológia Tanszék nem garantálja az MS hallgatók pénzügyi támogatását, bár korlátozott részösztöndíjak állnak rendelkezésre, és az MS hallgatók számára gyakran rendelkezésre állnak olyan tanársegédi állások, amelyek félévenként 6000 dollárt biztosítanak. Ha érdekli ezeket a lehetőségeket, kérjük, jelezze ezt a jelentkezésében.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Welcome! Arts & Sciences is Boston University’s largest academic division, the heart of a world-class research university. Our faculty in the Graduate School of Arts & Sciences are among the w ... Tovább

Welcome! Arts & Sciences is Boston University’s largest academic division, the heart of a world-class research university. Our faculty in the Graduate School of Arts & Sciences are among the world’s most respected professors, researchers, and professionals in their disciplines. Our alumni are leading innovation and research and making an impact in their fields. Our campus is Boston, a city vibrant with history, culture, and diversity, and teeming with potential for connections and careers. Kevesebb