MS marketing

Baruch College, Zicklin School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MS marketing

Baruch College, Zicklin School of Business

A marketing mesterek átfogó képet kapnak a fogyasztói döntések meghozataláról és a stratégiai folyamatokról, amelyek felkészítik Önt a sikeres marketingpályára. Speciális koncentrációi a digitális marketing, az internacionális üzleti, a marketingelemzés és a marketing menedzsment terén lehetővé teszik, hogy a tanulmányait a szakmai célokhoz igazítsa.

A program kiemeli

  • 30 kredit
  • Átlagos végzettség 3 - 4 félév
  • Speciális koncentráció a digitális marketing, nemzetközi üzleti, marketing elemzés és marketing menedzsment

Marketing menedzsment koncentráció

A marketing menedzsment koncentráció lehetővé teszi a diákok számára, hogy személyre szabott program választásával választható kurzusok minden 9000-szintű kurzusok az Allen G. Aaronson Marketing és Nemzetközi üzleti . A diákok is választhatnak kiválasztott kurzusokat a statisztikák és a számítógépes információs rendszerek, amelyek szükségessé tehetnek további előfeltételeket, amelyek lemondhatnak az előzetes tanfolyamon.

Digitális marketingkoncentráció

Az internetes technológiákkal, a digitalizálással és a közösségi hálózatokkal kapcsolatos előrehaladások átalakítják az üzleti kapcsolatokat az ügyfelekkel és partnerekkel. Az MS koncentrációja a Digital Marketing szolgáltatásban csúcstechnológiai stratégiai és analitikai készségeket biztosít a digitális környezetben való boldoguláshoz. Meg fogja tanulni a szükséges technikai alapokat, hogy vezető szerepet töltsön be a digitális marketing erőfeszítéseiben egy modern üzleti világban.

Marketing Analytics Koncentráció

A marketing a jó analitikai készségektől és az adatokkal kapcsolatos hasznos adatok megismerésétől függ. A Marketing Analytics koncentrációja az MS programban olyan eszközöket biztosít Önnek, amelyek hagyományos és digitális forrásokból származó adatokat kezelnek, és az információ felhasználásával megbízható stratégiai döntéseket hoznak.

Nemzetközi üzleti koncentráció

A mai globális gazdaságban a marketingszakembereknek meg kell érteniük és előre kell látniuk az egész világon elérhető lehetőségeket, és be kell őket építeniük stratégiájukba. A nemzetközi üzleti tevékenység koncentrációja biztosítja a hallgatók számára a szervezet globális marketingstratégiájának kialakítását és megvalósítását. Például a diákok megtudják, hogy a kultúra, a fogyasztói viselkedésbeli különbségek, a kereskedelempolitika és a logisztika hogyan befolyásolja az üzleti tevékenységet.

12 hónapos MS marketing pálya

Azok a diákok, akik teljes munkaidőben részt vesznek Baruch-ban, 12 hónap alatt befejezhetik MS-programjukat, feltéve, hogy követi az alábbiakban leírt kurzusokat. A 12 hónapos MS olyan diákok számára áll rendelkezésre, akik digitális marketinget vagy marketing-analitikai koncentrációt választanak, illetve olyan diákok számára, akik nem választanak koncentrációt. A gyorsított program iránt érdeklődő diákok közvetlenül az MS-Marketing programba való belépést követően lépjenek kapcsolatba a Graduate Programs hivatalával .

Angol nyelvismereti követelmények

Azok a hallgatók, akik nem angol nyelvű országban befejezik az egyetemi képzésüket, kötelesek a nem-hitelesítő modulokat a Grammar Troubleshooting és az American English Pronunciation által kínált, a folytatás és a szakmai tanulmányok részlege által. Ezek a modulok lemondási vizsgán alapulhatnak. A modulok nem szükségesek azoknak a hallgatóknak, akik négyéves diplomát szereztek egy angol nyelvű országban.

A diákokat arra ösztönzik, hogy végezzenek szakmai gyakorlatot, de nem tekinthetők kreditnek a MS fokozatra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve February 28, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 félév
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt