MS villamos- és számítástechnikai tudományok

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az Villamos- és Számítástechnikai Tanszék posztgraduális programokat kínál kiválasztott szakterületeken, amelyek az M.Engr., MS és Ph.D. villamos- és számítástechnikai szakon. A jelenlegi tanszéki kutatási szakértelem a következő területek egyikére oszlik: orvosbiológia, kommunikáció / jelfeldolgozás, számítógép-építészet, kiberfizikai és beágyazott rendszerek, elektromágnes / optika, energia / energia elektronika és VLSI. Az ECE Osztály az NDSU Kutatási és Technológiai Parkjának is kulcsfontosságú munkatársa.

Kutatási létesítmények és felszerelések

A részleg egy modern, jól felszerelt épületben található. A végzős hallgatók laboratóriumokhoz, műszertermekhez és számítógépes szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, az egyetemi számítógépes rendszertől a tanszéki számítógépekig. A kutatási lehetőségek közé tartozik a kardiovaszkuláris mérnöki laboratórium, a számítógép-építészeti laboratórium, a digitális rendszerek laboratóriuma, az EMI pajzsszobája, a villamosenergia- és energiaelektronikai laboratórium, a jelfeldolgozó és rendszer-laboratórium, valamint a nyomtatott áramkörű laboratórium.

Felvételi követelmények

Az előnyben részesített út az, hogy kapcsolatba lépjen és együttműködjön az NDSU ECE professzorával, mielőtt eljön az NDSU-ba, így a professzor javasolja, hogy vegyen részt a programban. Minden professzornak más elvárásai lesznek az elvégzendő munka mennyiségével és típusával szemben, hogy ajánlhasson felvételt az NDSU ECE posztgraduális programjára. Kérjük, tekintse meg az egyes karok weboldalát, és vegye fel a kapcsolatot egy olyan oktatóval, aki olyan kutatási területen dolgozik, amelyen érdekelt a posztgraduális tanulmányok folytatása. Másodlagos sugárútnak legalább GREB ponttal és 155 mennyiségi GRE pontszámmal kell rendelkeznie, és legalább 3,0 GPA-nak kell lennie a legújabb villamosmérnöki vagy számítástechnikai végzettségén, BS vagy MS. A GRE tantárgyi teszt nem szükséges. Az ECE ME hallgatói felvételéhez GRE-pontszámnak legalább 145 verbális és 155 mennyiségi, valamint legalább 3,0 GPA-nak kell lennie villamosmérnöki vagy számítástechnikai BS fokozatán.

A minimális GPA 3.0-s felvételi követelményt el lehet tekinteni azoktól a ME hallgatóktól, akik jelentős ECE-ipari tapasztalattal rendelkeznek. A GRE alanyi teszt nem szükséges.

Pénzügyi támogatás

A tanszéken korlátozott számú oktatói és kutatói asszisztens áll rendelkezésre. Ezek az asszisztensek havi fizetést biztosítanak a tanév folyamán, lemondanak a diplomás tandíjról a tanév és a nyár folyamán, de nem fedezik a minimális tevékenységi díjat. Ezen kívül lehetőség van mind a tanszéken, mind az egyetemen részmunkaidős munkára, mint osztályos, tanár, oktató és tanácsadó. Ezeket az asszisztenseket verseny alapon ítélik oda - jellemzően az őszi félévre történő felvételkor.

Fokozat követelmények

A mérnöki és a mesterképzéshez legalább 30 féléves kreditre van szükség a BS fokozaton túl. A Master of Engineering egy tanfolyami munka, amely csak portfólióból vagy írásbeli vizsgából álló alapkövetelményt igényel. A Master of Science számára a 30-ból 6 órát kell kijelölni a szakdolgozatra. Minden hallgatónak át kell adnia egy záró szóbeli vizsgát, amely magában foglalja a kurzus munkáját és a szakdolgozatot.

Akadémiai jó áll

Valamennyi végzős hallgatónak legalább 3,00 GPA-t kell fenntartania, és jelentős előrelépést kell elérnie diplomája felé, hogy jó helyzetben maradhasson. Egyikük elmulasztása akadályozhatja a hallgató pénzügyi támogatását és / vagy az ECE posztgraduális képzésre való regisztráció képességét.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Tovább

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Kevesebb