MS élelmiszer- és táplálkozástudományokból
North Carolina A&T State University
Kulcs információ
Campus helye
Greensboro, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 5 278 / per semester *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* teljes állami tandíj és díjak: $5,277,56 | teljes államon kívüli tandíj és díjak: 11 677,56 USD. További díjak merülhetnek fel. A díjak változhatnak
Bevezetés
Az élelmiszer- és táplálkozástudományi mesterképzés célja az élelmiszer- és táplálkozástudományok és más kapcsolódó területek kutatásához szükséges alapvető ismeretek és készségek fejlesztése. Emellett kompetenciákat fejleszt az oktatásban, illetve más közösségi táplálkozási ügynökségekkel és élelmiszeriparral foglalkozó élelmiszer- és táplálkozási szakértőként. A program további posztgraduális tanulmányok folytatásához vagy szakmai diplomák megszerzéséhez szükséges elméleti és kísérleti kompetenciákat is fejleszt.
Az élelmiszer- és táplálkozástudomány az emberi táplálkozásra és egészségre, az élelmiszer-szolgáltatásra, az élelmiszerbiztonságra és -minőségre, valamint az élelmiszer-termékfejlesztés tudományára összpontosít. A hallgatók kémia, mikrobiológia, ápolás és emberi fejlődés, valamint táplálkozás és egészség témakörben vesznek részt.
Képtár
Belépők
Tanterv
Összes kreditóra: 30
Core Block – (17,0 óra) | Élelmiszertudományi koncentráció (6,0 óra) | |
|
| |
Táplálkozástudományi koncentráció (6,0 óra) | Átfogó vizsga (0,0 óra) | |
|
| |
Szakdolgozat opció (7,0 óra) és védés | Nem szakdolgozat opciós gyakorlat (7,0 óra) | |
|
|
Összes program kreditóra 30.0
Élelmiszertudományi koncentrációs választható tárgyak | Táplálkozástudományi koncentrációs választható tárgyak | További választható tárgyak – előzetes jóváhagyás szükséges |
|
|
|
A program eredménye
- A kurzus elvégzése után a hallgatók pontosan, írásban kommunikálják ismereteiket az élelmiszer- és táplálkozástudományokkal kapcsolatos fejlett fogalmakról és elvekről.
- A tanfolyam elvégzése után a hallgatók hatékonyan fejezik ki szóbeli prezentációban ismereteiket az élelmiszer- és táplálkozástudomány fogalmairól, elveiről és trendjeiről.
- A kurzus befejezése után a hallgatók elolvassák és elemzik az élelmiszer- és táplálkozástudományok szakirodalmát a kutatási technikák pontossága és a tudományághoz való hozzájárulás érdekében.
- A szakdolgozat elvégzése után a hallgatók kutatási kérdéseket, hipotéziseket és kutatási módszertant dolgoznak ki egy élelmiszer- és táplálkozástudományi probléma megoldására.
- A program befejezése után a hallgatók azonosítják és alkalmazzák a megfelelő elméleteket a társadalmat érintő élelmiszerekkel és táplálkozással kapcsolatos kérdések kezelésére.
Program tandíj
Karrierlehetőségek
Élelmiszer- és táplálkozástudományi diploma felkészíti Önt a táplálkozási, egészségügyi és élelmiszer-szolgáltatási pályára. A diploma emellett felkészíti a hallgatókat olyan kutatási és fejlesztési szakmákra, amelyek technológiát alkalmaznak új élelmiszerek kifejlesztésére, valamint az élelmiszertermékek és -szolgáltatások minőségének és biztonságának javítására.
A Master of Science (MS) - Élelmiszer- és táplálkozástudományi tanterv felkészíti a végzős hallgatókat a kutatás, a minőség-ellenőrzés, a főiskolai oktatás, a közösségi táplálkozás, az élelmiszeripar, valamint a Cooperative Extension és más közszolgálati ügynökségek pályafutására.
English Language Requirements
Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.