MSI MAI-ban - Innováció és nemzetközi beszerzés

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az innováció elfogadása kulcsfontosságú

A beszerzés a legolcsóbb árak megtalálásával kapcsolatos. Ez már nem így van. Napjainkban a beszerzés a stratégiai beszállítókkal való együttműködésről szól, hogy megragadja az innovációt és a lehető leggyorsabban végrehajtja azt.

A hangsúly most az innováció elfogadására, a piacra jutás sebességére és a beszerzés szerepére vált rendkívül stratégiai jellegűvé. A kulcsfontosságú beszállítók most már a javaslatok valódi erővé váltak. Ez a változás teljesen más fajta beszerzési szakembereket igényel.

A MAI számos tanfolyamot kínál a beszerzésben. A multinacionális cégek a MAI-t elismerik, hogy az új termékfejlesztéshez vezető beszerzési és innovációs korszakot képvisel.

Miért válassza ezt a programot?

A vállalat globális elképzelése

A transzverzális kurzusok lehetővé teszik a MAI diplomások számára, hogy másfajta funkciókat alakítsanak ki: Marketing, Stratégia, Termékfejlesztés stb.

A hálózat erőssége

Ez a több mint 4000 diplomával rendelkező szakmai hálózat - a legtöbbjük nagyvállalatoknál dolgozik - az egyetlen alumni közösség, amely olyan sok beszerzési vezetővel rendelkezik Európában. Ez is része a KEDGE alumni hálózatának, amely több mint 60 000 diplomát szerzett a világ minden tájáról.

A vállalatok által elismert program

A toborzók állandó kapcsolatban állnak a MAI-val, hogy mind a gyakornokokat, mind pedig a hallgatók és a diplomások számára állandó álláshelyeket kínáljanak.

Valós életkörülmények

A diákok ki vannak téve a valós munkafeltételeknek, elsősorban a személyes elszámoltathatóságra és a felhatalmazásra összpontosítva. Az előadások a mindennapi élet ügyeit, a csoportmunkát, az előadásokat, a valós alkalmazási gyakorlatokat, a szerepjátékokat, az összefoglaló jelentéseket stb.

ösztöndíjak

A KEDGE-nél határozottan hiszünk abban, hogy a finanszírozási aggályok nem akadályozhatják meg a tanulókat abban, hogy hozzáférjenek a választott kurzushoz.

Elismerjük, hogy a fokozat megszerzése motivációt, valamint személyes és pénzügyi elkötelezettséget igényel. Ahhoz, hogy segítsen abban, hogy saját útját hozza az álmai karrierjéhez, az iskola számos ösztöndíjat kínál ambiciózus és tehetséges nemzetközi diákoknak.

Ki kérhet ösztöndíjat?

Csak azok a nem francia nyelvű diákok vehetnek részt a nemzetközi BBA-n, szakosodott MSc-nél és a Mastere Management Grande Ecole-i programjainkban. Az Exchange diákok nem jogosultak ezekre az ösztöndíjakra.

Korai madár ösztöndíj

A korai madár kedvezményes időszak alatt kapott pályázatok automatikusan 10% -os kedvezményt kapnak a tandíjért . Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a diákoknak 2019. február 28-ig be kell nyújtaniuk az összes szükséges dokumentumot a Join.kedge.edu-nál.

Míg a korai madarak kedvezmények kumulálhatók érdemi alapú ösztöndíjakkal.

Az érdem ösztöndíjak

Akadémikusan tehetséges diákok kérhetnek érdemi alapú ösztöndíjakat: az Achievement Scholarship vagy az Academic Excellence Scholarship . Alkalmazásuk támogatása érdekében a Merit Ösztöndíjak jelölteknek motivációs nyilatkozatot és bizonyítékot kell adniuk az akadémiai eredményeikről.

Mindkét érdemi ösztöndíj a rendkívül tehetséges diákoknak szól. A pályázatot két szempont alapján értékeljük: az akadémiai csapatunk interjújában és az interjúban és az akadémiai rekordban (GPA, GMAT, GRE, stb.) Szerzett minősítést.

Alkalmazásuk támogatása érdekében a hallgatóknak motivációs nyilatkozatot és minden bizonyítékot kell biztosítaniuk az akadémiai kiválóságról vagy a tanterven kívüli eredményekről.

Eredmény ösztöndíj

15% kedvezmény a tandíjból

Tudományos kiválósági ösztöndíj

20% kedvezmény a tandíjból

Az érdemeken alapuló ösztöndíjak nem halmozottak (azaz csak egy érdem-ösztöndíj nyújtható egy hallgatónként), de 2019 február 28-ig kumulatív lehet a Early Bird ösztöndíjjal.

Kristen Hoey Ösztöndíj - ISLI MSc

Ez az ösztöndíj az Amerikai Egyesült Államok diákjainak rendelkezésére áll, aki egy amerikai egyetemen szerzett diplomát , és csatlakozni kíván az ISLI MSc programhoz . Ezt az ösztöndíjat Kirsten Hoey emlékezetében, az ISLI-program tehetséges alumnusában kapja meg. Minden évben egy kiváló számú egyetemi hallgató, akinek kiváló tudományos feljegyzése van, 50% kedvezményt kap a tandíjért . Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a diákoknak online kell benyújtaniuk egy motivációs levelet, amelyet Kirsten HOEY családjának és az MSc program igazgatójának kell benyújtani.

A Kristen Hoey ösztöndíjat nem lehet más ösztöndíjakkal összevonni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Tovább

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Kevesebb
Bordeaux , Marseille , Párizs , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Több Kevesebb

Akkreditáció