MSLI ISLI-ban - Globális ellátási lánc menedzsment

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Érték az innováció és a kreativitás révén

Az ISLI programokat 1984-ben alapították, hogy kielégítsék a nemzetközi szakmai szövetségek iránti keresletet, és világszerte a Global Supply Chain Management vezető programjaivá váltak. Nemzetközi hírnevük a szakmai elismerésen, a kutatócsoporton, a kiadványokon és a tapasztalati pedagógián alapul. Az akkreditációt a „The Chartered Institute of Purchasing” akkreditálja

A Globális Ellátási Lánc Menedzsment MSc-je felkészíti az egyéneket az üzleti menedzsment új korszakának kihívásaira. A sikeres vezetők azok, akik globális megközelítést alkalmaznak elemzésükre, és tudják, hogyan kell építeni egy ellátási lánc architektúrát a világméretű hálózatok számára.

Miért válassza ezt a programot?

Csapatmunka multikulturális keretek között

Az ellátási lánc csapatkezelést igényel a menedzsmentben, és a mai üzleti környezet határokon átnyúló működési láncot jelent.

A több mint 20 különböző nemzetiséget képviselő diákok különböző perspektívákat tárnak fel és más társadalmi modelleket alkalmazhatnak. A fokozott multikulturális tudatosság javítja a tárgyalási képességeket, és valóban nemzetközi profilt alakít ki. A diákok megtanulják összeegyeztetni a kulturális különbségeket, mindig a valós munkafeltételek figyelembevételével.

Ellátási lánc műhelyek

 • Heti hosszú szemináriumok, ahol a résztvevők egy tanácsadói megbízást teljesítenek.
 • A nemzetközi vezetőkkel együttműködve: LVMH, Amazon, Renault, Kuehnel Nagel, Airbus stb.
 • A multikulturális környezetben fokozza a döntéshozatali készségeket.
 • Bátorítja a tanulókat, hogy különböző feltételek mellett alkalmazzák a különböző ellátási lánc eszközöket és módszereket.

A vállalati tanácsadási projekt hat hónapos multikulturális szakmai tapasztalat

 • Tanácsadói feladat ellátási lánc témában az ellátási lánc kiválósági központjával és a vállalatokkal.
 • Változatosan az egész tanév során.
 • Minden hallgatót vállalati játékosgá alakít.
 • Szakértelem fejlesztése az innovatív ellátási lánc témájában.
 • Növeli képességüket az innovatív és pragmatikus megoldások kezelésére, döntések meghozatalára és nyújtására.

Teljes munkaidős vállalati gyakorlat (6 hónap)

 • Alkalmazzon új ellátási lánc módszertanokat egy összetett és multikulturális környezetben.
 • A diákok egy profi panel előtt mutatják be és indokolják javaslataikat.
 • Nemzetközi szakmai gyakorlat.

ösztöndíjak

A KEDGE-nél határozottan hiszünk abban, hogy a finanszírozási aggályok nem akadályozhatják meg a tanulókat abban, hogy hozzáférjenek a választott kurzushoz.

Elismerjük, hogy a fokozat megszerzése motivációt, valamint személyes és pénzügyi elkötelezettséget igényel. Ahhoz, hogy segítsen abban, hogy saját útját hozza az álmai karrierjéhez, az iskola számos ösztöndíjat kínál ambiciózus és tehetséges nemzetközi diákoknak.

Ki kérhet ösztöndíjat?

Csak azok a nem francia nyelvű diákok vehetnek részt a nemzetközi BBA-n, szakosodott MSc-nél és a Mastere Management Grande Ecole-i programjainkban. Az Exchange diákok nem jogosultak ezekre az ösztöndíjakra.

Korai madár ösztöndíj

A korai madár kedvezményes időszak alatt kapott pályázatok automatikusan 10% -os kedvezményt kapnak a tandíjért . Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a diákoknak 2019. február 28-ig be kell nyújtaniuk az összes szükséges dokumentumot a Join.kedge.edu-nál.

Míg a korai madarak kedvezmények kumulálhatók érdemi alapú ösztöndíjakkal.

Az érdem ösztöndíjak

Akadémikusan tehetséges diákok kérhetnek érdemi alapú ösztöndíjakat: az Achievement Scholarship vagy az Academic Excellence Scholarship . Alkalmazásuk támogatása érdekében a Merit Ösztöndíjak jelölteknek motivációs nyilatkozatot és bizonyítékot kell adniuk az akadémiai eredményeikről.

Mindkét érdemi ösztöndíj a rendkívül tehetséges diákoknak szól. A pályázatot két szempont alapján értékeljük: az akadémiai csapatunk interjújában és az interjúban és az akadémiai rekordban (GPA, GMAT, GRE, stb.) Szerzett minősítést.

Alkalmazásuk támogatása érdekében a hallgatóknak motivációs nyilatkozatot és minden bizonyítékot kell biztosítaniuk az akadémiai kiválóságról vagy a tanterven kívüli eredményekről.

Eredmény ösztöndíj

15% kedvezmény a tandíjból

Tudományos kiválósági ösztöndíj

20% kedvezmény a tandíjból

Az érdemeken alapuló ösztöndíjak nem halmozottak (azaz csak egy érdem-ösztöndíj nyújtható egy hallgatónként), de 2019 február 28-ig kumulatív lehet a Early Bird ösztöndíjjal.

Kristen Hoey Ösztöndíj - ISLI MSc

Ez az ösztöndíj az Amerikai Egyesült Államok diákjainak rendelkezésére áll, aki egy amerikai egyetemen szerzett diplomát , és csatlakozni kíván az ISLI MSc programhoz . Ezt az ösztöndíjat Kirsten Hoey emlékezetében, az ISLI-program tehetséges alumnusában kapja meg. Minden évben egy kiváló számú egyetemi hallgató, akinek kiváló tudományos feljegyzése van, 50% kedvezményt kap a tandíjért . Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a diákoknak online kell benyújtaniuk egy motivációs levelet, amelyet Kirsten HOEY családjának és az MSc program igazgatójának kell benyújtani.

A Kristen Hoey ösztöndíjat nem lehet más ösztöndíjakkal összevonni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Tovább

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Kevesebb
Bordeaux , Marseille , Párizs , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Több Kevesebb

Akkreditáció