MSc Biztonsági Menedzsment

Általános információk

Program leírás

A biztonsági menedzsment képesítése

Miért a biztonsági menedzsment?

Számos szervezet és munkahely szempontjából kulcsfontosságú a helyi, nemzeti és globális szintű biztonsági fenyegetések megértése. A technológia fokozott használata a modern társadalomban egy felkészületlen vállalkozást sebezhetõvé tesz, és enyhíteni kell a terrorista események kockázatát.

A biztonsági menedzsment posztgraduális kurzusunk célja ennek a kihívásnak a teljesítése, lehetővé téve a résztvevőknek és a szervezeteknek, hogy megragadják a biztonságkezelés, a terrorizmus elleni küzdelem és a hírszerzés, valamint a bűnüldözés kérdéseit. Ismerje meg, hogy a különböző biztonsági stratégiákat hogyan tervezik és valósítják meg gyakorlati és elméleti szinten távoktatás útján, hogy a lehető legjobban megértsék a biztonságkezelés fontosságát.

Dandelion

  • Mikor: 2020. szeptember 14
  • Hol: Online szállítás a Liverpool John Moores Egyetemen keresztül
  • Időtartam: 11-28 hónap, a választott útvonaltól függően

Fontos a valódi szakemberek által végzett biztonsági menedzsment képzése, mivel ez lehetővé teszi a megtanult stratégiák legjobb megvalósítását a valós szituációkhoz. Posztgraduális tanulmánya során esettanulmányokat fog használni a munkahelyi jelenlegi biztonsági kérdések széles körének kezelésére. Fedezze fel a globalizációnak a biztonságkezelésre gyakorolt hatását, valamint a biztonsági vezetők jelentőségét az államok és a szervezetek számára.

Ki tanulja a biztonságmenedzsment MSc-jét?

A tanfolyam tökéletes azok számára, akik teljes munkaidős biztonsági karrier karrierjét keresik vagy foglalkoztatják, ideértve a fegyveres erők, a kockázatkezelés, a magánbiztonság, az üzletmenet-folytonossági menedzserek, a honvédelem, a pénzügyi bűncselekmények tisztjei és egyebeket. Kiválóan alkalmazható olyan biztonsági szakemberek számára is, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a biztonsági iparban, akiknek nincs korábbi tudományos végzettségük, és karrierlehetőségeik fejlesztésére törekszenek a felsőoktatás révén.

7 modul érhető el

A tanterv célja, hogy mély betekintést nyújtson a biztonságkezelésbe és annak szerepébe a globális bűnözés, a terrorizmus és a pénzmosás megelőzésében.

  • Biztonsági tanulmányok
  • Biztonsági menedzsment
  • Nemzetközi pénzügyi bűncselekmények és biztonság
  • Terrorizmus és terrorizmus elleni küzdelem
  • Intelligenciaelemzés
  • A bűnözés, a biztonság és a védelem korszerű kérdései
  • Biztonsági menedzsment disszertáció

A tanulmányi szint kiválasztása

A tanfolyam elérhető posztgraduális bizonyítvány, posztgraduális diploma és tudományok Master szintjén. A PGCert-t tanulók az első három modult veszik igénybe, míg a PGDip hallgatói az első hat modult. Azoknak, akik az MSc szintjén kívánják kurzust tanulni, lehetősége van disszertáció kitöltésére egy érdeklődésre számot tartó témáról, lehetővé téve a hallgatóknak, hogy ipar-központú kutatási projektben vegyenek részt, hogy tudásukat és készségeiket saját karrier-törekvéseikre alkalmazzák.

Tanuljon online az iparági szakértők támogatásával

Tanulmányai alatt hozzáférést kaphat a Liverpool John Moores Egyetem karához. Tanuljon megtapasztalott terrorizmusellenes szakemberek, tudósok és tárgyszakértők részéről, köztük Mick Creedon professzor, Dr. Rex Li, Dr. Daniel Silverstone és Dr. Helen Selby-Fell.

Ez egy Liverpool John Moores University program és képesítés, a beiratkozást és a kézbesítést az Informa Connect kezeli. A tanfolyamot a Liverpool John Moores Egyetem tanítja, értékeli, biztosítja és garantálja a minőséget.

A Liverpool John Moores Egyetemről

A Liverpool Mechanikai Intézetet olyan hatalmi és befolyású emberek alapították, akik felismerték az oktatás transzformáló hatásait, valamint azt a hatást, amelyet a tanulás és az törekvés az egyénekre, a közösségekre és a társadalomra gyakorolhat. Ez volt az első ilyen intézmény, amelyet Angliában alapítottak.

Ezt a kicsi, úttörő mozgalmat a Liverpool Intézet és Művészeti Iskola, valamint a Liverpool Tengeri Főiskola létrehozása követte, és 1900-ban Irene Mabel Marsh megnyitotta az IM Marsh egyetemet. Ezek a szervezetek együttesen alapozták meg a Liverpool John Moores Egyetemet, egy intézményt, amely kibővült és virágzott, és továbbra is lehetőségeket kínál mindenki számára.

Manapság a világ több mint 100 országából származó 25 000 hallgató élénk közösségével, 2500 alkalmazottal és 250 fokos tanfolyammal a Liverpool John Moores University az Egyesült Királyság egyik legnagyobb, legdinamikusabb és előretekintő egyeteme.

A Biztonsági Tanulmányokat a Liverpool John Moores Egyetem Liverpool Fejlett Politikás Tanulmányi Központja végzi. Az egyetem egyesíti a szakmailag elismert képesítéseket az innovatív és társadalmi szempontból orientált kurzusokkal. A központ kiemelkedő hírnevet képvisel a kutatás területén, az akadémiai személyzet rendszeresen közreműködik az ipari folyóiratokban, tanácsadói csoportokban, a kormányzati politikában, valamint rendszeres nyilvánosságot szerez a sajtó és a média útján.

A Liverpool Speciális Politikák Tanulmányi Központjáról

A 2015-ben alapított, a Liverpool Advanced Policing Studies (LCAPS) Központ rengeteg szakmai, gyakorlati és tudományos tapasztalattal rendelkezik. Az LCAPS ezt a tapasztalatot kutatások elvégzéséhez és képzés biztosításához használja a rendészet, a bűnmegelőzés és a kapcsolódó biztonsági szakmák területén.

A Liverpool Speciális Politikák Tanulmányi Központja az egyetemen kívül kutató-aktív személyzetet gyűjt össze.

Az LCAPS interdiszciplináris tanulmányi portfóliója felkészíti a hallgatókat és a szakembereket a kortárs rendészet komplex igényeire való reagáláshoz szükséges készségekkel.

A Liverpool Fejlett Politikás Tanulmányok Központja tanított diplomák portfóliója bővül, és az LCAPS hamarosan kínálja az akadémiai rendészeti programok egyik legátfogóbb portfólióját.

díjak

Fokozat 2020. május 15-ig 2020. május 15. után
Posztgraduális bizonyítvány: 3 150 GBP / 3950 USD 3495 £ / 4,370 USD
Posztgraduális diploma: 5950 £ / 7 450 USD 6 595 £ / 8 245 USD
Masters: 8850 £ / 11 065 USD 9 795 £ / 12 245 USD
Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Kevesebb