MSc Business Analytics

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Program, amely eljuttatja Önt az Adatelemzés Világába

Hidaként szolgálva az üzleti és a technológiai funkciók között, az üzleti elemzők kritikus szerepet játszanak a vállalkozások vezetésében a digitális zavarok jelenlegi környezetében, az adatok elemzésében és felhasználásában a digitális átalakulás elősegítéséhez, az ügyfelek tapasztalatainak újradefiniálásához és a jövedelmező eredmények eléréséhez.

Az üzleti elemzés MSc (MSBA) programja egyedülálló tantervet kínál, amely a vezető iparági partnerekkel való együttműködés révén alakul ki, hogy tükrözze a valódi ipar igényeit. Az élvonalbeli modulok, mint például az elemzés és a gépi tanulás az üzleti életben, megértik a technológiákat, amelyek a jövőben befolyásolják az üzleti környezetet. A gyakorlati gyakorlati megközelítés, valamint az ipari vezetőkkel folytatott gyakorlati lehetőségekkel felruházva az MSBA hallgatóit könnyedén válthatják az osztálytermet a munkahelyről.

Az NTU SCSE-vel (Számítástechnikai Tudományok és Műszaki Iskola) és az SPMS-szel (Fizikai és Matematikai Tudományok Iskolája) együttműködésben kifejlesztett program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy keresztlistán szereplő modulokat készítsenek, hogy testreszabhassák a tanulás mélységét az érdeklődésre számot tartó területeken.

A program teljes munkaidőben (1 év) vagy részmunkaidőben (1,5 évtől 2 évig) teljesíthető. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy rugalmasan válasszanak olyan ütemtervet, amely legjobban megfelel karrier igényeiknek és a tanulás ütemének.

MSc Business Analytics Nanyang Technological University

program áttekintés

Az MSc Business Analytics (MSBA) felkészíti a résztvevőket arra, hogy kiválóságra kerüljenek az üzleti elemzés területén. A tanterv az üzleti stratégia tanításával és az eszközök elemzésével kapcsolatos ismeretek értékeléséhez szükséges erőteljes üzleti értelmet biztosít az üzleti elemzés olyan tanfolyamokon keresztül, mint az AI és a Big Data az üzleti életben, valamint az adatkezelés és a megjelenítés. A programhoz való tanulás nagyon gyakorlati megközelítést alkalmaz, két projekt lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy osztálytermi ismereteiket alkalmazzák a valós üzleti helyzetekben.

Az MSBA diplomások abban a helyzetben lesznek, hogy vezető analitikai projektekben szerepet töltsenek be saját területükön, dupla kalapot tegyenek mind az üzleti egység vezetőjeként, mind az elemzési üzletvezetőként, vagy pedig üzleti tanácsadással járó, professzionális tanácsadóként szolgálhatnak.

A rendkívül rugalmas program lehetővé teszi a hallgatók számára a program teljes munkaidőben (1 év) vagy részmunkaidőben (1,5 évtől 2 évig) történő tanulmányait.

Az MSBA program teljes munkaidőben résztvevőinek 8 alapmodult (2 projekttel együtt) és 4 teljes választható programot kell teljesíteniük. Az MSBA program részmunkaidőben résztvevőinek 7 alapmodult (2 projekttel együtt) és 5 teljes választható programot kell teljesíteniük.

  • A diplomás követelményei: 36 akadémiai egység
  • Teljes tanfolyam: 3 tudományos egység
  • Fél tanfolyam: 1,5 akadémiai egység

Miért MSc Business Analytics?

Mivel a szervezetek integrálják a digitális technológiákat üzleti modelleikbe, az üzleti elemzés soha nem volt nagyobb. Az üzleti és a technológiai funkciók közötti hídként szolgálva az üzleti elemzők kritikus szerepet játszanak a vállalkozások digitális zavarok útján történő irányításában, az adatok elemzésében és felhasználásában a digitális átalakulás elősegítéséhez, az ügyfelek tapasztalatainak újradefiniálásához és a jövedelmező üzleti eredmények eléréséhez. Egy képzett üzleti elemző kezében az adatok versenyelőnyré válhatnak.

Az MSc Business Analytics (MSBA) célja, hogy kiküszöbölje a szakadékot a műszaki és üzleti know-how között az adatok hatékonyabb felhasználása érdekében a munkahelyen, akár vezetés, számvitel, marketing, pénzügy, kommunikáció vagy adminisztráció területén.

A résztvevők felkészültek az adatközpontú döntéshozatal jövőjére egy olyan élvonalbeli programmal, amely a következő egyedi pontokkal rendelkezik:

Erős ipari kapcsolatok és elkötelezettség

Az MSBA széles körű támogatást és elkötelezettséget élvez az iparág részéről, számos vezető ipari partnerrel alakítva a tantervet az ipar realitásaihoz és igényeihez. Iparági partnereink projekt- és gyakornoki lehetőségeket kínálnak, ezáltal jelentősen növelve annak valószínűségét, hogy hallgatóink a diploma megszerzése után munkaviszonyt nyerjenek.

A jövőre összpontosított tartalommal fejlesztették ki

Az MSBA első ilyen jellegű tanterve olyan élvonalbeli modulokat tartalmaz, mint az elemzés és a gépi tanulás az üzleti életben, amely megérti a technológiákat, amelyek hatással lesznek a jövőben az üzleti környezetre.

Alkalmazott tanulás

Az iparági partnerek által szolgáltatott valós adatok felhasználásával az MSBA gyakorlati megközelítés révén ismereteket közvetít hallgatóink számára. Ez a megközelítés megalapozza az MSBA hallgatóit az ipar realitásaiban, és lehetővé teszi számukra az osztálytermi átváltást a hatékony és gyors munkavégzésre.

NTU által létrehozott erősségek továbbfejlesztve

Az MSBA-t az NTU SCSE-jével (Számítástechnikai és Mérnöki Iskola) és az SPMS-vel (a Fizikai és Matematikai Tudományok Iskolájával) együttműködésben fejlesztették ki. Ez lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy keresztlistán szereplő modulokat vegyenek igénybe, hogy testreszabhassák a tanulás mélységét az érdeklődésre számot tartó területeken.

Felvételi követelmények

A Nanyang MSc Business Analytics (MSBA) jelentkezni kívánó jelentkezőknek teljesíteniük kell az alábbiakban meghatározott minimális felvételi követelményeket:

  • Jó alapképzettség bármely tudományágban.
  • Jó GMAT / GRE pontszám.
  • TOEFL / IELTS azon pályázók számára, akiknek első fokát angolon kívüli nyelven vették fel.

Azok a pályázók, akik nem rendelkeznek szakmai tapasztalattal, jelentkezhetnek.

A következő tesztek intézményi kódja:

  • GMAT: V27-ZV-91
  • GRE: 3802
  • TOEFL: 9705

A teljes és részidős programok júliusban kezdődnek.

A pályázat megnyitása: 2020. augusztus 31

Jelentkezési határidők

Kerek Határidő
1 2020. november 30
2 2021. január 31
3 2021. március 31

Karrierfejlesztés

Legyünk gyorsítók a karrierje során

A GSCDO itt van, hogy az NBS tapasztalatait a megfelelő feladattá alakítsa a folyamatosan változó és fejlődő vállalati környezetben. Gondoskodunk arról, hogy a lehető legjobb indulást érje el karrierje során.

A tanév során széles körű tevékenységeket szerveznek, szem előtt tartva. Folyamatosan toljuk a határokat, hogy ösztönözze Önt egy elismerő, mégis teljesítő karrierre.

Egy-egy karrier tanácsadás

Karrier-tanácsadói szakcsoportunk szorosan együttműködik Önnel egy erős karrier-cselekvési terv kidolgozásában és végrehajtásában. Szakértői tanácsokat kaphat az álláskeresésről, az önéletrajzról és a kísérőlevélről, valamint a fizetésről szóló tárgyalásokról.

Karrierforrások

Kizárólag az NBS hallgatói számára, a CareerFIT egy egyablakos portál, amely az események regisztrációját, gyakornoki gyakorlatait és az álláskereséseket időhatékonyabbá teszi. Töltse fel önéletrajzát, és egyetlen kattintással benyújthatja a pályázatokat.

Folytatás könyv

Ezt a kiadványt minden hónapban elküldik a toborzóknak, hogy azonosítsák és felvegyék a kapcsolatot azokkal a jelöltekkel, akik jó lenne a szervezetük számára.

Karrier készségek műhelyei

Gyakorlati műhelyeket vezetünk be a személyes márkaépítésről, a hatékony hálózatépítésről, a műszaki interjúkról és az üzleti ügyekről.

Toborzási események

Sok vezető vállalkozás rendszeresen jön az NBS-hez, hogy gyakornokokat és potenciális teljes munkaidős alkalmazottakat találjon. Szakmai gyakorlati és karrieri vásárokat, toborzási beszélgetéseket és hangszóró-sorozatokat is tartanak az Ön számára, hogy maximalizálják a munkáltatóknak való kitettséget és hatékony kapcsolatokat alakítsanak ki.

Globális lehetőségek

Bemutattuk a Szingapúron kívüli vállalatokkal való kapcsolatfelvételt is, hogy több foglalkoztatási lehetőséget kínáljunk Önnek.

Szakmai

Arra biztatjuk Önt, hogy tanulmányainak folyamán vegye igénybe a tapasztalati tanulási lehetőségeket. Mint ilyen, olyan szakmai gyakorlatokat keresünk, amelyek lehetővé teszik üzleti elemzési ismeretei valós környezetben történő alkalmazását. Ily módon óriási versenyelőnyt szerezhet a munkaerőpiacon a diploma megszerzése után.

Koppintson az Alumni hálózatba

Az NBS öregdiák hálózata több mint 90 országot ölel fel, és mintegy 50 000 diplomát foglal magában. Használja ki a közösség hatalmát azáltal, hogy kapcsolatba lép az öregdiákokkal a LinkedIn-en, vagy a GSCDO által szervezett találkozókon. Sok kiváló szakember, aki szívesen mentorál önöket és megosztja az NBS tapasztalatait, amelyek elősegítették a sikerüket.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Tovább

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Kevesebb
Singapore , Singapore + 1 Több Kevesebb