MSc Foglalkozási és Szervezeti Pszichológia

Általános információk

Program leírás

Kulcs információ

 • Időtartam: 1 év teljes munkaidőben, 2 év részmunkaidőben
 • Kezdő dátum: 2020 szeptember
 • Jelentkezés: 2020. augusztus 1. (nemzetközi), 2020. szeptember 1. (Egyesült Királyság / EU)

Ha érdekli, hogy az emberek hogyan gondolkodnak és viselkednek a munkahelyen, és segít abban, hogy jólétüket és teljesítményüket optimalizálják - ez a tanfolyam az Ön számára. Megtanulja kulcsszerepet játszani az ismeretek fejlesztésében, és befolyásolni a legjobb gyakorlatokat és politikákat a munkahelyen, mind ma, mind a jövőben gyorsan változó munkahelyén.

A Pszichológiai Iskola és a University of Sussex Business School tanítja, értékes készségeket és ismereteket szerezhet:

 • Munkahelyi pszichológiai értékelés;
 • Tanulás, képzés és fejlesztés;
 • Vezetés, elkötelezettség és motiváció;
 • Jólét és munka;
 • Szervezeti tervezés, változás és fejlesztés.

A tanfolyam a munka jövője szempontjából releváns kérdéseket is magában foglal, és a legfrissebb gondolkodást hozza számos olyan témában, mint például a digitális kapcsolat, a munkakapcsolat, az osztály és a férfiasság, a sokszínűséghez való hozzáállás, a fogyasztói pszichológia és a modern vezetés.

Szakmai

Lehetősége van arra, hogy szakmai gyakorlatot biztosítson helyi szakmai partnerségeinken keresztül, az alkalmazott kutatási projektek kínálatával együtt.

Akkreditáció és partnerségek

Ez a kurzus akkreditációt keres a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) diplomázott tagságának (GBC) követelményeivel szemben. A BPS által akkreditált kurzus igénybe vétele szükséges, ha foglalkozási pszichológusként szeretne karriert folytatni, és a bérleti státus elérése érdekében kíván dolgozni. Azoknak, akik el akarják szerezni az 1. szakasz akkreditációját, a BPS-től GBC-vel kell rendelkezniük.

Professzionális hálózataink közé tartozik a Roffey Park Intézet és a Foglalkoztatási Tanulmányok Intézete (IES). Mindkettő részt vesz hallgatóinkkal szakemberek ülésein, szakmai mentoráláson és egyéb ad-hoc lehetőségeken keresztül.

Teljes munkaidős és részmunkaidős tanulmány

Válassza ezt a kurzust teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Részmunkaidős hallgatóként főként egy hét napján tanítanak egész évben, körülbelül két hetes intenzív oktatási modulokkal az 1. év nyári időszakában, hogy megfeleljenek a munkavállalási kötelezettségvállalásainak.

Ez a kurzus jelenleg érvényesíthető, összhangban a mi fokozataink minőségének biztosításával. Ez azt jelenti, hogy bizonyos kurzus részletei változhatnak. Az érvényesítési folyamat a tanfolyam megkezdése előtt lezárul.

Díjak és ösztöndíjak

Mennyibe kerül?

díjak

 • Egyesült Királyság / EU hallgatók: évi 12 450 font
 • Csatorna-szigetek és a Man-sziget hallgatói: évi 12 450 font
 • Nemzetközi hallgatók: évi 22 500 font

Felhívjuk figyelmét, hogy a díjaik megállapítása után évente emelkedhetnek.

Ha önfinanszírozott nemzetközi hallgató, aki 2020 szeptemberében indít mesterképzést, akkor fizetnie kell tandíjat.

További költségek

A British Psychological Society (BPS) tagsága

Választhat, hogy a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) hallgató tagja lesz. Ez körülbelül 26 fontba kerül (további információ a BPS weboldalán található). Nem kell tagja lennie a kurzusodnak.

A British Psychological Society (BPS) igazolta a képzést

Lehetősége van arra, hogy részt vegyen a British Psychological Society (BPS) által ellenőrzött képzésen, például a pszichometriai képességek és a személyiség tesztek alkalmazásában. A képzést külső szállítók végzik, a rendelkezésre állásuk függvényében. Minden tanfolyam körülbelül 400 fontba kerül. A kurzusra nem kell képzést tennie.

Tanösvények

Lehet, hogy kurzus kirándulások, például szakmai gyakorlatok. Ezek nem kötelezőek a kurzuson. A költségek változnak, de 50 és 100 font között lehetnek. Fizetnie kell a saját szállításáért és élelmezéséért.

Hogyan tudom finanszírozni a tanfolyamomat?

Posztgraduális Masters kölcsönök

Legfeljebb 11 222 font kölcsönt kölcsönözhet a díjak és a megélhetési költségek fedezésére, ha a kurzus 2020. augusztus 1-jén vagy azt követően kezdődik. a Mesterek.

ösztöndíjak

Célunk annak biztosítása, hogy minden olyan hallgató, aki velünk tanulni akar, pénzügyi akadályok ellenére is képes legyen tehetséges és egyedi személyek vonzására. A kurzus ösztöndíjait még meg kell erősíteni.

Mester ösztöndíjak - Alekzandra Terzova, újságíró szak a Susimex University of Sussex a Vimeo-n.

Munka közben tanul

Karrier- és Foglalkoztathatósági Központunk segítséget nyújthat részmunkaidőben történő munkához, miközben tanul.

Karrier

A diploma megszerzésekor jól felkészül a szakmai gyakorlatra, mint foglalkozási vagy szervezeti / üzleti pszichológus az alábbi területeken:

 • Házon belül a magánszektorban és az állami szektorban (MI6, katonai, NHS, sürgősségi szolgálatok, kormány és a közszolgálat);
 • Teszt-kiadók;
 • Kutatási tanácsadók és intézetek;
 • Szakpolitikai kutatóközpontok;
 • Menedzsment tanácsadás;
 • HR tanácsadás, valamint a szervezetek HR / emberek / jóléti osztályai;
 • Vállalkozó.

A tanfolyamon meghívást kap, hogy találkozzon különböző iparágak pszichológusaival, és vegyen részt a valós értékelési napokon. Meg fogja fedni a munka jövőjével kapcsolatos fontos területeket is, ideértve a technológia hatásait, a sokféleséghez való hozzáállást és a negyedik ipari forradalmat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Tovább

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Kevesebb