MSc Nemzetközi Üzleti

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A legjobb MSc, hogy megtapasztalja a világot

Az MSc in International Business egy első osztályú nemzetközi üzleti menedzsment program. Nagyon praktikus megközelítéssel vonzza a diákokat a kulturális és geopolitikai ismereteik élesítésére, és alkalmazza azokat a nemzetközi üzleti fejlődés összefüggésében.

Az üzleti közösség elvárja, hogy a belső és külső érdekelt felek, a közösségek és a környezet tekintetében egyre növekvő mértékű globális felelősséget vállaljon. A globális üzleti világ folyamatosan fejlődik és kihívást jelent a józan észre. Programunk a különböző komplex nemzetközi üzleti környezetet alkotó különböző kulturális és geopolitikai tényezőket vizsgálja. Újjáépíti a folyamatosan változó globális kontextus bonyolultságát, hogy segítse a tanulókat a jövőbeli karrierjükben.

A program az első helyen szerepel az Eduniversal rangsorban a nemzetközi kereskedelem kategóriájában.

Miért válassza ezt a programot?

Vállalati stratégia

A stratégiai esettanulmány lehetővé teszi a diákok számára, hogy üzleti ügyet készítsenek és elemzéseiket és ajánlásaikat a zsűri előtt mutassák be. A döntők akkor kerülnek kiválasztásra, hogy megnyerjük a versenyt. Ez nagy kihívást jelent azoknak a diákoknak, akik elemzési készségeiket szeretnék tesztelni és tanulni a társaiktól.

Tanulmányi út

A KÖZVETLEN ÁLLAPOT AZ EURÓPAI INTÉZMÉNYEKBEN: Az Európai Bizottság brüsszeli tanulmányútja során a diákok megtanulják, hogyan kell tárgyalni a nemzetközi szerződésekről az alkalmazandó európai szabályok és előírások alapján, és lehetőségük van arra, hogy találkozzanak a legfontosabb döntéshozókkal.

A diákok a tanulmányi út után egy választott európai témával dolgoznak.

Globális üzleti terv (GBP)

A diákok választanak egy olyan vállalatot (valódi vagy képzeletbeli), amely a nemzetközi műveletek bővítésére törekszik, és feladata a globális üzleti terv kidolgozása. Az év végén a diákok bemutatják GBP-jüket a potenciális befektetők csoportja előtt.

Konferenciák ciklusa szakemberekkel

Üzleti fókuszunk megerősítése érdekében az év folyamán konferenciákat szerveznek a vállalatoktól, mint a Google, az EY, az Airbus, a Thales stb.

ösztöndíjak

A KEDGE-nél határozottan hiszünk abban, hogy a finanszírozási aggályok nem akadályozhatják meg a tanulókat abban, hogy hozzáférjenek a választott kurzushoz.

Elismerjük, hogy a fokozat megszerzése motivációt, valamint személyes és pénzügyi elkötelezettséget igényel. Ahhoz, hogy segítsen abban, hogy saját útját hozza az álmai karrierjéhez, az iskola számos ösztöndíjat kínál ambiciózus és tehetséges nemzetközi diákoknak.

Ki kérhet ösztöndíjat?

Csak azok a nem francia nyelvű diákok vehetnek részt a nemzetközi BBA-n, szakosodott MSc-nél és a Mastere Management Grande Ecole-i programjainkban. Az Exchange diákok nem jogosultak ezekre az ösztöndíjakra.

Korai madár ösztöndíj

A korai madár kedvezményes időszak alatt kapott pályázatok automatikusan 10% -os kedvezményt kapnak a tandíjért . Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a diákoknak 2019. február 28-ig be kell nyújtaniuk az összes szükséges dokumentumot a Join.kedge.edu-nál.

Míg a korai madarak kedvezmények kumulálhatók érdemi alapú ösztöndíjakkal.

Az érdem ösztöndíjak

Akadémikusan tehetséges diákok kérhetnek érdemi alapú ösztöndíjakat: az Achievement Scholarship vagy az Academic Excellence Scholarship . Alkalmazásuk támogatása érdekében a Merit Ösztöndíjak jelölteknek motivációs nyilatkozatot és bizonyítékot kell adniuk az akadémiai eredményeikről.

Mindkét érdemi ösztöndíj a rendkívül tehetséges diákoknak szól. A pályázatot két szempont alapján értékeljük: az akadémiai csapatunk interjújában és az interjúban és az akadémiai rekordban (GPA, GMAT, GRE, stb.) Szerzett minősítést.

Alkalmazásuk támogatása érdekében a hallgatóknak motivációs nyilatkozatot és minden bizonyítékot kell biztosítaniuk az akadémiai kiválóságról vagy a tanterven kívüli eredményekről.

Eredmény ösztöndíj

15% kedvezmény a tandíjból

Tudományos kiválósági ösztöndíj

20% kedvezmény a tandíjból

Az érdemeken alapuló ösztöndíjak nem halmozottak (azaz csak egy érdem-ösztöndíj nyújtható egy hallgatónként), de 2019 február 28-ig kumulatív lehet a Early Bird ösztöndíjjal.

Kristen Hoey Ösztöndíj - ISLI MSc

Ez az ösztöndíj az Amerikai Egyesült Államok diákjainak rendelkezésére áll, aki egy amerikai egyetemen szerzett diplomát , és csatlakozni kíván az ISLI MSc programhoz . Ezt az ösztöndíjat Kirsten Hoey emlékezetében, az ISLI-program tehetséges alumnusában kapja meg. Minden évben egy kiváló számú egyetemi hallgató, akinek kiváló tudományos feljegyzése van, 50% kedvezményt kap a tandíjért . Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a diákoknak online kell benyújtaniuk egy motivációs levelet, amelyet Kirsten HOEY családjának és az MSc program igazgatójának kell benyújtani.

A Kristen Hoey ösztöndíjat nem lehet más ösztöndíjakkal összevonni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Tovább

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Kevesebb
Bordeaux , Marseille , Párizs , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Több Kevesebb