MSc Számviteli

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A mai piacon a gyors innováció és a határokon átnyúló üzleti tevékenység szükségessé teszi a számviteli szakemberek számára, hogy kritikusan gondolkodjanak, és stratégiai megoldásokat találjanak a komplex kereskedelmi forgatókönyvek számára. A Joseph I. Lubin Számviteli Iskola a Whitman School of Management kínál egy MS a szakmai számvitel, amely egyesíti a szigorú tananyag gyakorlati iparági tapasztalat, hogy teljes mértékben felkészüljenek Önre a kihívásokra a karrier, mint egy gyakorlott könyvelő, tanácsadó vagy menedzser.

Programunk a számviteli hátterű diákokat, valamint az egyéb tudományágakkal rendelkezőket foglalja magában. Ha belépő egy főiskolai diplomát számviteli, akkor teljes 30 kredit, hogy keresni a MS szakmai számviteli. Ha belépő egyetemi számviteli végzettség nélkül, további programokat kell tennie a program ideje alatt az előző üzleti és számviteli tanfolyam függvényében. Ez az út hosszabbíthatja az idejét a programban.

Ahogy haladsz a programunkon keresztül, sok lehetőséged lesz arra, hogy fokozzuk az oktatásodat szakmai egyesületek, szemináriumok, vállalati látogatások és hálózati események részvételével. Az osztályteremben és az onnan szerzett tapasztalatok - kombinálva Whitman kiváló hírnevével a vezető cégek, köztük a Deloitte, Ernst

Accounting @ Syracuse a Whitman új online Master of Science in Accounting program. A hagyományos számviteli szerepek - például a CPA - képzésén túlmenően - a számviteli @ Syracuse diplomások megszerzik a szükséges szerepet a szerepekhez, például pénzügyi elemzőhöz, vállalati pénztároshoz, kontrollerhez, könyvvizsgálóhoz vagy pénzügyi tanácsadóhoz. A program három tanulmányi sorozatot kínál a hallgató korábbi hallgatói tapasztalatain alapulva.

Tanterv

A szigorú Whitman MS Professional Számviteli program célja a hallgatók minden tudományos háttérrel. Azok, akik belépnek az üzleti adminisztrációban legalább 24 kredites számviteli kurzusokkal, jogosultak az egyéves, 30 kredit programra. Azok a hallgatók, akik nem rendelkeznek megfelelő számviteli, közgazdasági, pénzügyi és kvantitatív módszertanokkal, szükségesnek tartják, hogy a program részét képezik alapképzési és / vagy alapképzési alapképzésnek.

A felsorolt ​​kurzusok leírásainak megtekintéséhez feltétlenül keresse fel az online tanfolyam katalógusát, hogy többet megtudjon az egyes kurzusokról.

Összesen 30 kredit a következő területeken:

Számviteli mag (12 kredit)

 • Pénzügyi kimutatás elemzése
 • Nemzetközi jelentéskészítés és elemzés
 • Haladó auditálás
 • Adók és üzleti stratégia

Menedzsment szelektív (6 kredit, Válasszon 2 kurzust)

 • A csalás vizsgálatának alapelvei
 • Kockázati tőke
 • Vállalati pénzügyi politika
 • Pénzügyi modellezés
 • Lineáris statisztikai modellek 1
 • Projektmenedzsment
 • Ellátási lánc
 • Kockázat kezelés

Számviteli Választó (3 kredit)

Választani (9 kredit)

Beleértve akár 6 kreditet más Syracuse Egyetem iskoláiból és programjaiból

Programköltségek

A 2018-2019-es tanév szakmai számviteli programjában részt vevő MS-nek való részvétel becsült összköltségét az alábbi táblázat részletezi. Ez a diagram az első évben 18 kredit, a második évben pedig 12 kreditre vonatkozik. Az Ön tényleges költségei az egyes féléves kreditek számától és a program befejezéséhez szükséges hány félévtől függően változnak. Legalább 9 kreditet kell biztosítanod az első három féléveden, hogy teljes munkaidős hallgatói státuszban maradhass.

A tandíj összege minden félévben változik a hitelesített órák számától függően. A 2018-2019-es tanév alapképzési kreditjei hitelenként 1,559 USD.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible ... Tovább

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible learning experience. Students study under the leadership of exceptional faculty members, highly esteemed as world-class scholars and researchers. Kevesebb