MSc Vállalatirányítási

Általános információk

Program leírás

126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / Pexels

A Birminghami Egyetem által odaítélt posztgraduális program

Nem helyi tanfolyam regisztrációs száma: 225953

Áttekintés

Az egyre versenyképesebb üzleti környezetben nagy a kereslet a kreativitás, az innováció és az egyediség iránt - és egyre növekszik a vállalkozások vállalkozói igénye. Vállalati menedzsment kurzusunkat az iparági szakemberekkel együttműködve fejlesztettük ki, hogy az üzleti ismeretekkel és a munkatapasztalattal rendelkezzenek, amelyre a vállalati szolgáltató szektor vezetői pozícióiban való előrejutáshoz szükségük van. A tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy saját vállalkozást alapítson, és megtanulja, hogyan kell növekedni és stratégiailag fejlődni. A vállalkozói tevékenység alapjának feltárásakor tovább fejlesztheti üzleti és vezetési képességeit, lehetővé téve az új üzleti lehetőségek azonosítását és azokra való reagálást. Kidolgozhatja saját üzleti tervét egy opcióként az utolsó év kutatási projektjéhez, ipari partnereinkkel hozzájárulva az üzleti fejlesztési folyamathoz.

modul

Üzleti létrehozás és fejlesztés

A vállalkozásteremtés és -fejlesztés bevonja a hallgatókat a vállalkozási tevékenység gyakorlati elemeibe, nemcsak új vállalkozások létrehozása, hanem a vállalati környezetben zajló vállalkozás és az üzleti növekedés szempontjából is. A modul feltárja az üzleti élet megkezdésének és növekedésének alapelveit, ideértve a vállalkozó szellemet, az üzleti kreativitást, az üzleti növekedést, az üzleti tervezést, a stratégia megfogalmazását és az üzleti fejlesztést.

Enterprise Project

A modul kibővíti és fejleszti a hallgatók tudását és képességét a vállalkozói kutatásokra való összpontosítás és felkészülés terén. Bemutatja a hallgatókat a kritikai értékelési és kutatási technikák tudományágaival, valamint a vállalati kutatási projekt megtervezésével és végrehajtásával kapcsolatban. A projekt megvalósulhat új vállalkozásindítási terv vagy meglévő üzleti fejlesztési terv formájában. A cél a hallgatók készségeinek és szakértelmének fejlesztése azon alapvető kutatási eszközökben, amelyekre szükségük lesz mind a sikeres posztgraduális tanulmányokhoz, mind önálló vállalkozókként vagy jövőbeli vezetőkként. A modul strukturált megközelítést alkalmaz annak érdekében, hogy kulcsfontosságú eszközökkel kínálja az eszközöket, amelyek lehetővé teszik a kritikus értékelési és kutatási tervezési készségek alkalmazását. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy megkíséreljék integrálni a koncepciókat és a tudást a program számos moduljából, és támaszkodniuk kell a források széles skálájára. A vállalati projekt javaslata, megtervezése és végrehajtása egy egyéni tevékenység, amelyet a hallgató hajt végre, megfelelő tapasztalattal rendelkező tudományos / vállalati mentor felügyelete alatt.

Vállalkozói Pénzügy

Ennek a modulnak a célja a hallgatók vállalkozási szempontból történő megértésének és tudatosságának fejlesztése a pénzügyi alapvető fogalmakról a pénzügyi kimutatások elemzése, a működőtőke-menedzsment, az előrejelzési modellek, a tőke-költségvetés és a befektetések értékelése szempontjából. A modul hangsúlyt fektet arra, hogy a vezetők hogyan használhatják a pénzügyi technikákat a kis- és középvállalkozásokban, valamint az induló vállalkozásokban hozott döntések nagymértékű javításához.

Nemzetközi vállalkozói tevékenység

Ennek a modulnak a célja a hallgatók megértésének és tudatosságának fejlesztése a nemzetközi vállalkozói szellemről a szolgáltatási szektorban. A hangsúlyt a vállalkozói tevékenységek vizsgálatára és kritikájára helyezik mind az Egyesült Királyságban, mind nemzetközi szinten. Részletesen meg kell vizsgálni a vállalkozói vállalkozások szervezeti növekedésének folyamatát, ideértve az alternatív növekedési stratégiákat is. A nemzetközi környezetben meglévő lehetőségeket és kihívásokat szintén beépítjük.

Marketing és digitális média

Ennek a modulnak a célja, hogy a hallgatóknak alapos megértést biztosítson a marketingről és a digitális médiáról a globális utazás és turizmus összefüggésében. Interdiszciplináris megközelítést alkalmazva ez a modul az elméleti alapot ötvözi a kortárs marketing és digitális média technikákkal és gyakorlatokkal. A kulcsfontosságú témákat a gyakorlati alkalmazások fedezik és összefüggésbe hozzák.

Személyes vezetés fejlesztése

Az állandóan változó és kihívásokkal teli üzleti környezetben az erős vezetés nélkülözhetetlen minden üzleti sikerhez. Ahhoz, hogy az ilyen változó időkben hozzáértővé váljon, a vállalkozóknak fejleszteniük kell a személyes vezetési képességeiket. A modul kezdetben a vezetés alátámasztására szolgáló kortárs elméleteket és modelleket vezet be. Ettől kezdve a hallgatók lehetőséget kapnak személyes vezetői készségek fejlesztésére, ideértve az edzést, a mentorálást és a kommunikációt is. A modul lehetővé teszi a hallgatók számára a korábbi és a már meglévő vezetői tapasztalatok tükrözését, esettanulmányokon keresztüli munkát, üzleti betekintést és kritikus párbeszédet folytathat másokkal saját vezetői képességeik és kompetenciáik fejlesztése érdekében.

Kockázat és stratégiai vállalatirányítás

A vállalkozások globális, összetett és egyre dinamikusabb környezetben működnek. Ez elengedhetetlen a vállalkozók és a vezetők számára, hogy hatékony stratégiákat dolgozzanak ki és hajtsanak végre, amelyekkel foglalkoznak az üzleti élet ezen ingatag környezetekben rejlő kockázatokkal. Ez a modul keretet biztosít a kockázatok azonosításához, értékeléséhez, számszerűsítéséhez és hatékony kockázatcsökkentő stratégiák kidolgozásához. Ezt mind a kkv-k, mind a vállalati üzleti szempontból megvizsgálják. A vállalkozóknak a kockázatkezelés során tapasztalt kihívásait szintén beépítették. A különféle keretek vizsgálata révén a hallgatók lehetőséget kapnak a kockázatkezelési eszközök és technikák értékelésére és alkalmazására a valós idejű helyzetekben.

Az egyes munkáltatók mérlegelési jogköre, hogy elismerjenek minden képesítést, amelyhez ez a kurzus vezethet.

Belépési követelmények

Tudományos követelmények

 • Releváns egyetemi diploma (vagy azzal egyenértékű) egy elismert intézménytől.
 • Az összes felvételt az UCB határozza meg.
 • Más egyedi kérelmeket eseti alapon kell megvizsgálni.

Angol nyelvi követelmények

 • IELTS 6.0 vagy
 • Jelszó angol teszt 6.0 vagy azzal egyenértékű

díjak

A teljes programdíj 99.600 HK $ 7 oktatási blokkért, melyet 6 részletben kell fizetni, egyenként 16.600 $ HK-t. Minden oktatási blokk tartalmaz előadási jegyzeteket, tanulmányi csomagot, első értékelési jelölést és visszajelzést, valamint 1 vizsga újbóli ültetését vagy a megbízás újbóli benyújtását.

Alkalmazási eljárások

A jelentkezőknek az alábbiakat kell benyújtaniuk az Aston Institute :

 1. Befejezett jelentkezési lap
 2. Fizessen be a HKD 350 USD jelentkezési díjat a PayPal segítségével (nem visszatéríthető)

Az Egyetemről

Birminghami Egyetemi Főiskola

A Birminghami Egyetemi Főiskola (UCB) több mint 8000 hallgatóval rendelkezik, ebből 1100 nemzetközi hallgató 65 országból. A Birminghami Egyetemi Akadémiát a Birminghami Egyetem (a Russell Csoport Egyetem) akkreditálta, és számos alapítványi, alapképzési és mesterképzési programja a Birminghami Egyetem által odaítélt diplomákhoz vezet. Ez magában foglalja a BA (Hons) Business Enterprise és a BA (Hons) Marketing Management top-up fokozatát, amelyet jelenleg a hongkongi Aston Institute kínálnak.

A Birminghami Egyetem és a Birminghami Egyetemi Együttműködés

A két birminghami egyetem megállapodást írt alá, amely felhasználja az egyes intézmények erősségeit. Az együttműködés egy 22 éves kapcsolaton alapszik, amely a Birminghami Egyetemet akkreditálta és 20 000 University College Birmingham-fokozatot ítélte oda.

A partnerség új együttműködési modellt hoz létre, felhasználva két egyetemünk megkülönböztető és kollektív erősségeit, hogy a közös tevékenységek sorozatán keresztül javítsák a fiatalok eredményeit:

 • A felsőoktatáshoz való hozzáférés továbbfejlesztése a továbbképzés útvonalain keresztül
 • Akadémiai oktatók képzése és fejlesztése
 • Jobb Birmingham hallgatói tapasztalatok megteremtése a létesítmények megosztása révén
 • Segítünk a nemzetközi hallgatóknak az oktatási lehetőségekhez való hozzáférésben Birminghamben
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy f ... Tovább

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy focuses on an international perspective, with courses and qualifications benchmarked according to international standards. Our courses aim at improving students’ academic standards and enhancing employability, leading into globally renowned Universities and internationally recognised qualifications. We also represent non-local courses by prestigious overseas Universities and institutions in Hong Kong. Kevesebb