Ról ről

ÖSZTÖNDÍJ

Khalifa University of Science and Technology Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) ösztöndíjakat nyújt a posztgraduális programokba felvett minősített nemzetközi hallgatók támogatására.

Az ösztöndíj nagymértékű díjazást és előnyöket nyújt, amelyek magukban foglalják:

 • A tandíj teljes körű lefedettsége.
 • A Khalifa Egyetem vízum alá tartozó diákok egészségügyi biztosítási lefedettsége.
 • A nemzetközi kutatási konferenciákon való részvétel támogatása.
 • A GRTA ösztöndíj indikatív havi támogatása a következő (változás függvényében):

Alkalmazás megnyitása!

2019. szeptember 1-jétől kezdjük el a 2018. november 1-től kezdődő alkalmazásokat a következő bevitelhez.

Az M.Sc. A Fenntartható Kritikus Infrastruktúra (SCI) program elősegíti a magasan képzett kutatók és a munkaerő fejlesztését, és jelentős kormányzati és ipari érdeklődést vonz. Az egyetemi program célja, hogy fejlessze az alapvető képességek integrálása révén a tanfolyam és a kutatás, amely kritikus a régióban. Az egyetemi programok jelenlegi területe a következő alapvető készleteket kínálja: fejlett anyagok, termikus folyadéktudományok, víz- és környezettechnológiák, energetikai rendszerek, számítástechnikai és információs tudományok, politika és gazdasági modellezés, mérnöki rendszerek, mikrorendszerek és kémiai folyamatok .

A városfejlesztés globális szinten fog folytatódni, miközben az ökológiai lábnyom és a széndioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó követelmények egyre inkább agresszívabbak lesznek. A Fenntartható Kritikus Infrastruktúra (SCI) program célja a kutatás és az oktatás fejlesztése az integrált fenntartható infrastruktúra fejlesztésében. A programot építészek, várostervezők és mérnökök, valamint mérnökök, építőmérnökök, infrastrukturális tervezéssel foglalkozó tudósok címezik.

A városi kritikus infrastruktúra fejlesztésének és karbantartásának szükségessége továbbra is akut marad, hiszen az urbanizáció a század közepéig folyamatos folyamat lesz, hogy befogadja a növekvő globális népességet és a migrációs hullámokat. Az infrastruktúrákat úgy definiálhatjuk, mint "olyan független, ember által létrehozott rendszerek és folyamatok hálózatát, amelyek együttesen és szinergikusan működnek az alapvető áruk és szolgáltatások folyamatos áramlásának előállítása és terjesztése érdekében." A jellemző kritikus infrastrukturális rendszerek közé tartoznak a következők:

 • Közlekedési hálózatok
 • Logisztikai rendszerek (beleértve a hulladékfeldolgozást és a visszirányú logisztikát),
 • Épületek és városi elemek
 • Energiaellátó és elosztó rendszerek
 • Vízellátó és szennyvízkezelő rendszerek,
 • Információs és kommunikációs technológiák (IKT) rendszerek stb.

A városi kritikus infrastruktúra hatékonysága és megbízhatósága befolyásolja a társadalom számos aspektusát, amelyek magukban foglalják az élelmiszerek és a fogyasztási cikkek költségeit, a polgárok egészségét és biztonságát, a villamosenergia-rendszerek elérhetőségét és megbízhatóságát, a távközlés megbízhatóságát és sebességét, az utazási időt. A kritikus infrastruktúrák szintén hatással vannak a környezetre és a természeti erőforrásokra.

célok

A Fenntartható Kritikus Infrastruktúra Master of Science (MSc) teljesíti az átfogó célját (célkitűzését), hogy szakképzett és etikus diplomások képzése az Egyesült Arab Emírségek értékes szakemberei és nemzetközi szinten, a fegyelmi előkészítéssel, amely a következőket nyújtja:

 1. Képes kialakítani az integrált városi infrastrukturális rendszereket az új vagy meglévő fejlesztésekhez a környezeti, társadalmi és pénzügyi követelmények alapos vizsgálatával.
 2. Képes alkalmazkodni a tervezési és tervezési eszközöket multidiszciplináris bemenettel annak érdekében, hogy hatékonyan megteremtse és végrehajtsa a városi infrastrukturális problémák megoldásait.
 3. Az infrastruktúra-rendszerek közötti megoldások komplex kölcsönhatása és azok nagyobb léptékű (regionális, nemzeti, globális) technológiai, gazdasági, társadalmi és környezeti rendszerekre gyakorolt ​​hatása a hosszú távú fenntarthatóság érdekében.
 4. A műszaki és tudományos ösztöndíj, a társadalom szolgáltatása, a vezetés és az egész életen át tartó tanulás értékének megértése, melynek célja a karrierlet törekvéseinek előmozdítása a közösség igényeinek kielégítése érdekében.

Tanulási eredmények

A program befejezésekor a diplomások várhatóan a következő eredményeket érik el:

 1. Sikeresen alkalmazza a tervezés és a mérnöki fejlett koncepciókat az összetett infrastruktúra-tervezés problémáinak azonosítása, megfogalmazása és megoldása érdekében, különösen a fenntartható városi infrastruktúra-tervezés szempontjából.
 2. Sikeresen alkalmazza az infrastruktúrafejlesztés fejlett koncepcióit az infrastrukturális projektek, a várostervezés és a közlekedési rendszerek elemzésére, tervezésére és fejlesztésére a társadalmi igények kielégítésére.
 3. Használjon fejlett technikákat, készségeket és modern tudományos és mérnöki szoftvereszközöket a szakmai gyakorlat tervezéséhez.
 4. Az integrált infrastrukturális tervek sikeres kidolgozása, amelyek egyrészt hosszú távú erőforrások rendelkezésre állását, másrészt pénzügyi és társadalmi korlátokat jelentenek a hosszú távú fenntarthatósági célkitűzéssel.
 5. Használjon fejlett megközelítést a felmérések tervezéséhez és elvégzéséhez, valamint az adatok elemzéséhez és értelmezéséhez.
 6. Hatékonyan kommunikálni írásban és szóban, mind individuálisan, mind multidiszciplináris csapat tagjaként, és ezáltal eredményesen terjessze elő a tudományos eredményeket nemzeti és nemzetközi szinten.

Teljes szerkezet és követelmények

Az M.Sc. A fenntartható kritikus infrastruktúra (SCI) program legalább 36 óra hitelórát tartalmaz. A szükséges program kreditek a következők szerint kerülnek felosztásra: 12 kredit a program fő tanfolyamok, 12 kredit a program választható kurzusok és 12 kredit SCI mesterképzés. A diák választhat a választott kurzusok és a mester tézisének tantárgya, hogy kövesse a specializációs pálya széles területén SCI. Ilyen esetekben a zeneszámot a diák átiratán fogják megjegyezni. Az alábbi táblázat az M.Sc. a SCI fokozat programszerkezetében és követelményeiben. Az összes M.Sc. a SCI program kurzusainál, kivéve a kutatási módszerek szemináriumát és a mesterképzést, egyenként három kredit hitelminősítéssel.

Összefoglaló az M.Sc. a SCI képzési program felépítésében és követelményeiben

Kategória

Program magja

12

Szeminárium kutatási módszerek

Program Választani

12

SCI mesterképzés

12

Teljes

36

A program követelményei

Diákok a diploma megszerzésére az SCI-nek sikeresen teljesítenie kell az e szakaszban részletezett kategóriákban meghatározott minimum 36 kredites órát, minimálisan a kumulatív Grade Point Average (CGPA) értéke 3,0.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

15 további kurzus Khalifa University of Science and Technology »

Utoljára frissítve Október 16, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019