MSc alkalmazott mesterséges intelligencia és adatelemzés területén

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A világ jobban adatvezérelt, mint valaha, és bár a speciális elemző, digitális, adattudományi és mesterséges intelligencia készségekre van nagy igény, a kínálat továbbra is nagyon korlátozott. Hiányoznak az adattudomány és a mesterséges intelligencia szakértői, és ez a szakértelem hiánya azt jelenti, hogy jelenleg csak kevés társaság képes ténylegesen kiaknázni adatkészleteinek teljes potenciálját, és ezeket versenyképességi előrévé alakítani.

Ezt az új MSc programot az Egyesült Királyságban a mesterséges intelligencia (AI) és az Data Analytics (DA) szakemberek hiányára adott válaszként hozták létre. Ez megadja azokat a készségeket és szakmai betekintést, amelyekre szükség van a karrier elindításához ezekben a változatos és gyorsan növekvő ágazatokban.

Hatvan 10 000 GBP-s ösztöndíjat kínálnak a programban részt vevő otthoni / EU / nemzetközi hallgatóknak * egy, a Mesterséges Intelligencia Hivatalának Kulturális, Média- és Sportosztálya (DCMS) Hallgatói Iroda (OfS) 1,4 millió font összegű beruházásának részeként. és az ipar hozzájárulásai.

* Kérjük, ellenőrizze a támogathatósági feltételeket.

A program biztosítja az Ön számára a Mesterséges Intelligencia és az Adatelemzés alkalmazott ismereteit. Ez a program minden háttérrel alkalmazható, és nincs szükség előzetes műszaki ismeretekre . Ön kifejleszti a megfelelő műszaki ismereteket, amire szüksége van a program részeként.

Fejlesztett műszaki készségei közé tartozik a Python, R, Julia, Weka, AWS, MS Azure, SAS, SPSS és Excel ismerete. Nem technikai jellegű lágy készségek, amelyek fejlesztése kulcsfontosságú az iparág hosszú távú sikerében, ideértve az adatközpontú döntéshozást, a kritikus gondolkodást, az üzleti szemléletet és a vállalkozói készséget, valamint a kommunikációs, csapatmunka és vezetői képességeket.

A program részeként lehetősége nyílik egy 3 hónapos fizetett iparpraktikára , amely felbecsülhetetlen valós tapasztalatokat és lehetőséget kínál ipari kapcsolatok kiépítésére.

Szellemi és foglalkoztathatósági készségeidet tovább fejlesztik a Career Booster szakmai fejlesztési programunkhoz való hozzáférés révén. Ezenkívül a javasolt tanterv lehetőséget nyújt arra, hogy szakmai bizonyítványokat szerezzen az AWS Akadémián és a SAS-n keresztül.

Ön diplomás, mint magabiztos, kreatív, vállalkozó, független adatmodellező és tolmács, aki képes kiválasztani a megfelelő AI és DS eszközöket egy adott gyakorlati problémára, és empirikus elemzést végezhet, amely az adatvezérelt döntéshozatalba beépül.

Szakmai akkreditáció

Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti iskolák egy elit csoportjában tartjuk az Equis, az AMBA és az AACSB hármas akkreditációit, gyakran a "hármas korona" néven.

A hallgatóknak lehetősége nyílik tovább fejleszteni szellemi képességeiket és növelni foglalkoztatási esélyeiket a SAS-tartalom és az Amazon Web Services tartalma révén elérhető mikrobélyegek révén. Ezek felbecsülhetetlen értékű, az iparág által elismert tanúsítások, amelyek felkészítik Önt a további munkaköri felelősségekre - megnyitják a kapukat a különböző foglalkoztatási lehetőségekhez, és bárhol felhasználhatják őket a világ bármely pontjára.

A SAS a világ egyik vezető ipari szabványú adatelemző szoftvere, amelyet e fokozat részeként használnak a hallgatók képzésére. A SAS egyik stratégiai partnerünk. Támogatják a hallgatóink számára a program részeként tanúsítás megszerzését az üzleti világban széles körben alkalmazott szoftverrel.

Minden hallgatónak lehetősége van arra, hogy szakmai tanúsítást kérjen az AWS Academy programmal az Amazon Web Services oldalán, a program részeként. Az AWS Akadémia tagjaként a University of Bradford segítséget nyújt a hallgatóknak az AWS technológiák használatában jártasak és tanúsítottak, valamint készek csatlakozni a dinamikus felhő informatikai munkaerőhöz.

Belépési követelmények

A 2: 2 (vagy annál magasabb) UK kitüntetés vagy azzal egyenértékű, nemzetközileg elismert képesítés bármely STEM vagy nem STEM-hez kapcsolódó tárgyban. Munkahelyi tapasztalat nem szükséges.

Az érett hallgatókat eseti alapon veszik figyelembe. A nem végzettséggel rendelkező pályázókat szintén figyelembe kell venni, akik rendelkeznek releváns szakmai tapasztalattal (legalább 3 év teljes munkaidőben), és interjú alapján értékelik őket.

Angol nyelvi követelmények

IELTS: összességében 6,0, az alteszt nem lehet kevesebb, mint 5,5.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

A javasolt tananyag (érvényesítésre kerül) magában foglalja a következők tanulmányozását:

 • Gépi tanulás
 • Nagy adat
 • Visual Analytics
 • Kormányzati adatok elemzése
 • Adatelemzés az egészségügyben
 • Digitális marketing
 • Biztonságos AI, Projektmenedzsment
 • Vezetési tanácsadás
 • Vállalkozás és innováció
 • Vezetői készségek fejlesztése

Karrier támogatás

Az egyetem elkötelezett abban, hogy segítse a tanulókat a foglalkoztathatóság fejlesztésében és fejlesztésében, és ez sok program szerves részét képezi. A karrier és a foglalkoztathatósági szolgáltatások keretében szakirányú támogatás áll rendelkezésre, beleértve a részmunkaidős munkát a tanulás, az elhelyezések, a vakáció és a diplomás állásajánlatok terén. A diákokat arra ösztönzik, hogy korai stádiumban hozzáférjenek ehhez a támogatáshoz, és használja a kiterjedt erőforrásokat a Careers weboldalon.

A lehetőségek megvitatása szakemberekkel segít tisztázni a terveket azáltal, hogy feltárja a munkahelyi vadászat lehetőségeit és finomító képességeit. A legtöbb programunkban a karrierfejlesztési tanácsadók közvetlenül a tantervbe vagy speciálisan szervezett műhelyekbe vezetnek be.

AWS Academy program az Amazon Web Services (AWS) -től

A School of Management csatlakozott az Amazon Web Services (AWS) globális rangú AWS Akadémia programjához. Minden hallgató lehetőséget kap arra, hogy javítsa foglalkoztathatósági készségeit, előkészítve őket a munka világához.

Az AWS Academy egy globális program, amely hozzáférést biztosít az oktatási intézményeknek a számítási felhő tartalmához a hallgatók tanulásának támogatása érdekében egy versenyképes digitális munkahelyen. Az AWS Akadémia tagjaként a University of Bradford segítséget nyújt a hallgatóknak az AWS technológiák használatában jártasak és tanúsítottak, valamint készek csatlakozni a dinamikus felhő informatikai munkaerőhöz.

Minden hallgatónak lehetősége lesz arra, hogy szakmai minősítést szerezzen az AWS Akadémia tartalmán keresztül elsajátított készségekkel, amelyeket az AWS Akadémia akkreditált egyetemi munkatársai bocsátanak rendelkezésre.

Karrier kilátások

Ezt a programot úgy fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye diplomásként karrierjének elindítását vagy javítását a mesterséges intelligencia és / vagy az adattudomány területén, valamint hogy biztosítsa azokat a készségeket, amelyek szükségesek a kapcsolódó tanácsadásban való részvételhez vagy új technológiai vállalkozás indításához.

Karrierlehetőségek a következők (de nem kizárólag:):

 • Alkalmazott mesterséges intelligencia és informatikai szakember
 • Végzős elemző
 • Üzleti elemző
 • Analytics tanácsadó
 • Technológiai tanácsadó
 • Digitális marketing elemző
 • Digitális betekintés menedzser
 • Új technológiai vállalkozás indítása
Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Tovább

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Kevesebb