MSc az ipari formatervezésben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az ipari formatervezéssel kapcsolatos mesterképzés három témára összpontosít: élet és viselkedés, forma és technológia, vagy az ember és a természet . A program egyedi ipari tervezési projektekből, műhelyekből és további elméleti kurzusokból áll.

Ön részt vesz és hozzájárul a tudás megteremtéséhez a tervezés területén. Kiállítások, szemináriumok és workshopok szervezésével kommunikálni fogja munkáját és részt vesz a nyilvános vitában. Az Ipari Design Iskola kreatív környezetet kínál kiváló műhely létesítményekkel. A teljes körű egyetem részeként nagy lehetőségeket kínálhatunk a multidiszciplináris megközelítésre más karokkal való együttműködés révén. A hallgatók tekintélyekké válnak a választott tantárgyban, akár fogalmi kreatív, stratégiai vagy műszaki képességükben. Mindenekelőtt az ipari formatervezés mesterképzése ösztönzi a fegyelem mélyreható vitáját és megvitatását.

Tanulmányutak

Tanulmányok és kiállítások az ipari formatervezés mesterképzésének természetes részét képezik. A bevezető tanulmányúton, kivéve a program elején, minden kirándulás választható. Ha egy hallgató nem tud részt venni a választható tevékenységekben, akkor alternatív feladatokat kapnak Lundban.

  • Bevezető tanulmányút 4 nap (kötelező) - az 1. tanulmányi héten történik.
  • Tanulmányút NASA, Houston, USA 2 hét (választható) - általában a harmadik félévben az ipari formatervezési projektek egyikének részeként.
  • Kiállítások (opcionális) - általában három kiállítás Lundon kívül az 1. vagy a 2. évben: DMY kiállítás (Berlin), stockholmi bútorvásár (Svédország) és Milano vásár (Olaszország).

Felhívjuk figyelmét: A terepi utazások előre nem látható körülmények, például természeti katasztrófák és / vagy vízummegtagadások miatt visszavonhatók / módosíthatók.

Karrier kilátások

Az ipari formatervezés mesterfokozatának befejezése után felkészült lesz arra, hogy folytassa ezeket a megbeszéléseket bármilyen munkavégzés mellett, legyen az tervező, vállalkozó, tervezési koordinátor, menedzser vagy kutató, köz- vagy magánszektorban, egy csapat vagy egyén.

Az ipari formatervezéssel kapcsolatos diplomások sikeres karriert folytatnak, és olyan márkáknál dolgozhatnak, mint például a Google, az Ikea, a Sony, a Tetra Pak, a Husqvarna, a Haglöfs, az Electrolux, H

További információ a https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TAIDE oldalon található.

Miért Lund University ?

Lund University 1666-ban alapították, és Észak-Európa egyik legrégebbi, legszélesebb és legfinomabb egyeteme. Az egyetem a világ 100 legfontosabb egyeteme közé tartozik a QS World University Rankings 2020-ban, és ez az első választás a nemzetközi hallgatók számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginnovatívabb, fenntarthatóbb és demokratikusabb országa.

Ha nemzetközi hálózatát globális tantermi környezetbe kívánja építeni, akkor a Lund University nagyszerű lehetőség. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. A csoportmunka és az informális tanár-hallgatói kapcsolatok megkönnyítik a mélyreható tanulást.

Az egyetem Lund-ban található, egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Dánia koppenhágai repülőtértől. A város híres élettel teli hallgatói életéről, és számos világhírű kutatási létesítmény és nemzetközi vállalat számára is otthont ad.

Tudjon meg többet a Lund University a www.lunduniversity.lu.se címen

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Tovább

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Kevesebb
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Több Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára