MSc beszerzés, logisztika és ellátási lánc menedzsment

University of Salford

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MSc beszerzés, logisztika és ellátási lánc menedzsment

University of Salford

Ez a program egyike az Egyesült Királyságban nagyon kevesen, hogy jelenleg kétszer akkreditált mind a CIPS (Chartered Institute of Procurement és Supply Chain Management), mind a CILT (Chartered Institute of Logistics and Transport)

 • Fokozza a foglalkoztathatóságot és felkészüljön egy vezetői, tanácsadási vagy operatív szerepre
 • Helyezzen logisztikai elméletet a valódi gyakorlatba egy izgalmas Üzleti Innovációs Projektgel
 • Részmunkaidős tanulmányi lehetőség
 • Tengerentúli tanulmány hozzáférhető
 • Munka / ipari elhelyezkedés
 • A nemzetközi diákok pályázhatnak

Tanfolyam összefoglalása

Ez a program arra fogja ösztönözni és megkérdőjelezni Önt, hogy fejlessze ismereteit és készségeit a globális beszerzés, a logisztika és az ellátási lánc menedzsment terén. Tanári csapatunk a kutatás aktív, és tanulni fog tőlük a legmodernebb elméleti ismeretek olyan területeken, mint az automatizálás és a mesterséges intelligencia. Megvizsgálja a Big Data Analytics, a tárgyak internete, az adalékanyaggyártás, a 3D nyomtatás és a robotika által kínált lehetőségeket és kihívásokat is. Szakértelmünket olyan iparági partnerek, mint a Jaguar Landrover, a Brother International és a Manchester Airport segítik, akik segítettek a program fejlesztésében.

Jelentős technikai háttérrel és inputokkal rendelkeznek a Demand Forecasting, Inventory Management, Process / Supply Chain / Logistics Optimization és Analytics területén. Különösen az "Advanced Logistics and Project Management" modul összekapcsolja az iparágban széles körben keresett két nagyon fontos készséget.

Ösztönözni fogják, hogy tágítsák fel a látóköröket azáltal, hogy túlmutatnak a tudományos irodalomon, és megnézzük az adott szakmában megjelent legújabb fejleményeket. Ön is megkérdőjelezheti, hogy fontolja meg a globális beszerzés etikai következményeit, például a termeléssel és a szolgáltatásnyújtással kapcsolatos globális katasztrofális eseményeket.

Az akadémikusoktól származó tanuláson kívül lehetőséged lesz tanulni más diákoktól, szakértő vendégelőadóktól és a két szakmai testülettől, a Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) és a Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT ) konferenciákon, meghívott eseményeken stb.

A kurzus távoktatási lehetőséget is kínál a hivatalos partnerünk, a Robert Kennedy Főiskola, Zürich, Svájc útján.

tanfolyam részletei

A program blokkolt, és több bejárati pont van az év során. A diákok az alábbi modulokat veszik sorrendben a kezdési időponttól függően.

A tanfolyam négy blokk intenzív tanulmányi időszakban érhető el. Minden blokk esetében egyetlen modulot tanulmányoz egy 6 hetes időszakra. A szemtől-szembeni tanítás az egyetemen 6 órán keresztül történik. Emellett az üzleti innovációs program tanított elemét egy héten egy héten a 6 hetes blokkok során veszi részt.

A részmunkaidős hallgatók alternatív modulokat tanulnak (egy modul, egy modul kikapcsolva), hogy befejezzék diplomáját két év alatt.

Ebben az időszakban önálló tanulmányt is folytat a saját idejében az online virtuális tanulási környezet, a Blackboard segítségével.

A tanulmányok végsõ harmadára a Business Innovation Project-en dolgozik, egy saját életû vagy egy másik szervezetrel együtt.

Félév 1

 • Globális ellátási lánc menedzsment
 • Műveletek és információkezelés

2. szemeszter

 • Beszerzési kockázat és szerződéskezelés
 • Fejlett projekt és logisztikai menedzsment

3. szemeszter

 • Üzleti innovációs projekt (BIP)

Ez a modul az Ön diplomájának 60 kreditjét jelenti. Önnek lehetősége nyílik arra, hogy válasszon egy élő projekt, elhelyezés, gyakornokság vagy disszertáció között, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy megfeleljen a karrier törekvéseinek, és fokozza szakmai tapasztalatát.

Fel kell osztani egy felügyelőt, aki mentesíti Önt a BIP projekten keresztül. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy vegyen részt a hallgatói hub és a hallgatói élet között. A hallgatói élet segítséget nyújt a diákok elıtti projektek / elhelyezés támogatásához és az elhelyezésben résztvevık számára a képzéseken való részvételhez szükséges lehetıségek a bevált gyakorlatok biztosítása érdekében. A Diákhálózat segít Önnek a szakmai innovációs projektek szakmai gyakorlatainak, elhelyezéseinek és élő projektjeinek megtalálásában.

Belépési követelmények

Általában legalább 2: 2 kitüntetéssel vagy egyenértékű vagy sikeres befejezése a Graduate Certificate.

A szakmai képesítések széles skáláját elfogadják vagy a belépési követelmények teljes vagy részleges teljesítésében.

Ha a hallgató elismert kitüntetési fokozatot szerzett, de nem felel meg a szokásos beiskolázási követelménynek, akkor is beleszámításra lehet számítani, ha legalább kétéves időtartamú szakmai tanulmányt és elfogadható felelősségvállalási szintet mutat be.

A megelőző tanulás (APL) akkreditációja

Örömmel fogadjuk azokat a pályázókat, akik nem rendelkeznek hivatalos / hagyományos belépési kritériumokkal, de rendelkeznek megfelelő tapasztalattal vagy sikerrel.

A megelőző tanulás akkreditálása (APL) folyamat segíthet a munkája és az élettapasztalat számbavételében. Az APL-folyamat felhasználható kurzusra való belépéshez, vagy kivételeket adhat a kurzus részeiből.

Az APL két formája használható a belépéshez: az előzetes minősített tanulás akkreditációja (APCL) vagy az előzetes tapasztalati tanulás (APEL) akkreditációja.

Angol nyelvi követelmények

A nemzetközi pályázóknak angol nyelvtudással kell rendelkezniük. Az IELTS pontszám 6,5 (nincs elem 5,5 alatt) bizonyítja ezt.

Ha az angol nyelvvizsga valamivel alatta marad ez a szint, akkor a jelöltek képesek lehetnek az egyetem számára elérhető angol nyelvtanfolyamok egyikére.

Alkalmas

Ez a kurzus ideális azoknak a diplomásoknak, akik karrierjüket szeretnék létrehozni a beszerzésben, a logisztika és az ellátási lánc menedzsmentben, vagy olyan meglévő vezetők számára, akik készségük fejlesztésére és jövőbeni karrierlehetőségeik fejlesztésére törekszenek.

Kérelmező profilja

A beszerzés és a logisztika az egyik leggyorsabban növekvő iparág a világon, és ez a kurzus ideális, ha arra törekszik, hogy karriert épít ebben a dinamikus szektorban. A háttérben lehet a hajózás, a logisztika vagy az általános üzleti tevékenység.

2018-19

 • Teljes munkaidős: 8,550 £
 • Részmunkaidő: 1 425 font / 30 kredit modul
 • Teljes munkaidős nemzetközi: 14.400 £

További költségek

Figyelembe kell venni további költségeket is, amelyek magukban foglalhatják a könyveket, írószereket, nyomtatást, kötést és általános tartózkodást utazásokon és látogatásokon.

Tanítás

A szemtől szemben a tanítás az egyetemen két héten át fél napot biztosít. Ezenkívül minden szerdán délután részt vesz a Business Innovation Programban a 6 hetes blokkok során, egy független tanulmány készíti a saját idejét az egyetem virtuális tanulási környezetén, a Blackboardon keresztül. Egyéni diák menetrendet biztosítanak az indukciós hét alatt.

A tanítás előadásokat, szemináriumokat és oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek a tanulási tevékenységek széles skáláját alkalmazzák.

Értékelés

A kurzus időtartama alatt számos értékelési technikát alkalmaznak. Az értékelés típusai magukban foglalják; esszék, feladatok, vizsgák, többszörös választási tesztek, online tesztek, csoportjelentések és portfólió munkák. A vizsgák és a tanfolyam közötti súlyozás a modulok és az évek között változik.

Karrier kilátások

Munkatársaink nagyon keresettek sok országban tudásukért és szenvedélyükért a beszerzési és ellátási üzletágért.

A közelmúltban végződő úticélok a következőkre vonatkoztak:

 • Rolls-Royce plc
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • CitiBank

A munkahelyi szerepkörök közé tartoznak a készletelemzők, a beszerzési tisztviselők és vezetők, a hajózási vezetők, a raktárirányítók, a szállítás, a logisztika és az ellátási lánc menedzserek.

Linkek az iparral

A University of Salford 19. század végén működő intézetekből fejlődött ki, amely tehetséges, technikailag hozzáértő és profi munkaerőt biztosított az Egyesült Királyság gyorsan növekvő iparának támogatására. A 21. században ez még mindig erős. Miközben az ipar jelentősen megváltozott, az iparágra koncentrált oktatás szükségessége ugyanilyen fontos ma.

Tanuljuk azokat a készségeket, amelyeket a munkáltatóknak szüksége van, és ennek eredményeképpen diplomások kiváló nemzetközi karrierlehetőségeket élveznek.

A tananyag posztgraduális kurzusainkon egyensúlyba hozza az egyetemi oktatást és a szakmai tapasztalatot. Ipari partnereink megadják nekünk a tantervbe való beillesztését, hogy a tanítás tükrözze az ipar jelenlegi és jövőbeli igényeit, és fejleszti azokat a készségeket, amelyeket a munkaadók akarnak. A Business Innovation Project, amely a tanulmányának végső harmadát képezi, arra tervezték, hogy valós élményt nyújtson, így alkalmazhatja a tanult elméletet.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve May 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
8,550 GBP
£ 14,400 Nemzetközi / £ 8.550 Egyesült Királyság
Locations
Egyesült Királyság - Manchester, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Manchester, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt