$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Élelmiszer tudományok MSc Diplomák 2022 Összevetése

A Master of Science vagy MSc egy posztgraduális diplomát általában a következő területeken tudományok és a társadalomtudományok. Természetesen lehetnek MSC-alapú, a kutatás-alapú, vagy a kettő keveréke. Élelmiszer tudományok nyújt fontos ismereteket táplálkozási források alkalmazásával tudományos elvek létrehozása, fejlesztése és karbantartása táplálékforrást. A… Tovább

A Master of Science vagy MSc egy posztgraduális diplomát általában a következő területeken tudományok és a társadalomtudományok. Természetesen lehetnek MSC-alapú, a kutatás-alapú, vagy a kettő keveréke.

Élelmiszer tudományok nyújt fontos ismereteket táplálkozási források alkalmazásával tudományos elvek létrehozása, fejlesztése és karbantartása táplálékforrást. Azok, akik tanulmányozzák az élelmiszer-tudomány dönthet úgy, hogy a munka, mint élelmiszernek fejlesztők, minőség-ellenőrzési szakemberek, illetve értékesítési képviselők az élelmiszer-és élelmiszer-technológiai cégek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Részidős Élelmiszer tudományok Természettudományi Mesterdiplomák 2022

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikai Egyesült Államok

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A progra ... +

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A program biztosítja a diákok számára a szükséges ismeretekkel rendelkező cégek és szervezetek, amelyek termesztik, feldolgozzák, terjesztenek vagy eladnak élelmiszereket és italokat, miközben megfelelnek a szövetségi és az állami szabályozási alapok előállítása, forgalmazása és az élelmiszeripari termékek forgalmazása. -
MSc
Részidős
Angol
On-line
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Egyesült Arab Emírségek

Az Élelmiszertudományi Tanszék élelmezéstudományi mesterprogramot javasol, amely lehetőséget ad a hallgatóknak az élelmiszerminőség és biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemz ... +

Az Élelmiszertudományi Tanszék élelmezéstudományi mesterprogramot javasol, amely lehetőséget ad a hallgatóknak az élelmiszerminőség és biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és -technika, valamint az innovatív és funkcionális élelmiszerek fejlett ismereteinek megszerzésére. Az Élelmezéstudományi Mester program célja, hogy megerősítse és fokozza a hallgatók tudományos alapelveinek és folyamatának ismereteit a biztonságos és jó minőségű élelmiszerek előállításához. -
MSc
Nappali
Részidős
2 év
Angol
jan. 2022
Campus
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Egyesült Királyság

A Manchester Metropolitan University 1880 óta játszik utat a táplálkozással és az élelmiszertudományokkal kapcsolatos kutatásokban. Ez az egyedülálló élelmiszertudományi és in ... +

A Manchester Metropolitan University 1880 óta játszik utat a táplálkozással és az élelmiszertudományokkal kapcsolatos kutatásokban. Ez az egyedülálló élelmiszertudományi és innovációs mesterfokozat egyesíti a Manchester Met gazdag szakértelmét az új technológiákkal, hogy a sikerhez szükséges speciális élelmezési és táplálkozási ismereteket nyújtsa. -
MSc
Részidős
24 hónap
Angol
On-line
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
Cranfield University
Cranfield, Egyesült Királyság

Az élelmezésbiztonság az egyik legnagyobb gondjainknak. A megfelelő és tápláló élelmiszerek előállítása mindenki számára, a rendelkezésre álló források ésszerű és fenntartható ... +

Az élelmezésbiztonság az egyik legnagyobb gondjainknak. A megfelelő és tápláló élelmiszerek előállítása mindenki számára, a rendelkezésre álló források ésszerű és fenntartható módon történő felhasználása világszerte kulcsfontosságú prioritás, különös tekintettel az éghajlatváltozás élelmiszertermelésre gyakorolt várható hatásaira. -
MSc
Nappali
Részidős
Angol
Campus
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Egyesült Királyság

Ezen a kurzuson keresztül felfedezheti a 21. századi élelmiszer-előállítást, és megismerheti, hogy az élelmiszer-összetevők biokémiai tulajdonságai hogyan befolyásolják az éte ... +

Ezen a kurzuson keresztül felfedezheti a 21. századi élelmiszer-előállítást, és megismerheti, hogy az élelmiszer-összetevők biokémiai tulajdonságai hogyan befolyásolják az ételek ízét és érzését, valamint hogyan befolyásolják a táplálkozást és az egészséget. Meg fogja vizsgálni az érzékszervi értékelést, az élelmiszerjogot és azt, hogy a kereskedelem globális tendenciái, a szabályozás és a politika hogyan befolyásolja az élelmiszerlánc fenntarthatóságát és szélesebb körű hatását. Fontolóra veszi az olyan témákat is, mint a modern gyártási és analitikai technológiák, a funkcionális élelmiszerek és a címkézésre vonatkozó jogszabályok, valamint az élelmiszerek tápláló és biztonságos fogyasztásának biztosítását. A technikai készségek létfontosságúak az élelmiszeripar számára, és fontos részét képezik ennek a tanfolyamnak. Elkötelezett élelmiszer-technológiai és biokémiai laboratóriumunkban gyakorlati foglalkozásokat tart az élelmiszer-előállítás területén, az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak, mikrobiológiai minőségének, valamint az élelmiszerek kémiai és fizikai elemzésének értékelésével. -
MSc
Nappali
Részidős
Angol
szept. 2022
Campus
On-line
 
University of Parma
Parma, Olaszország

Az élelmezésbiztonsági és élelmiszer-kockázatkezelési mesterképzés egy második ciklusú (MSc) fokozat, amelyet teljes mértékben angol nyelven tanítanak, és amelyet a University ... +

Az élelmezésbiztonsági és élelmiszer-kockázatkezelési mesterképzés egy második ciklusú (MSc) fokozat, amelyet teljes mértékben angol nyelven tanítanak, és amelyet a University of Parma közösen kínál a Bolognai Egyetemen, a Piacenza Katolikus Egyetemen, a Modena Egyetemen és a Reggio-ban. Emilia, a Ferrarai Egyetem. -
MSc
Nappali
Részidős
2 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgium

Az Élelmiszertudományi Egyetemközi Program (IUPFOOD) az élelmiszer-feldolgozásban és -megőrzésben elsődleges és döntő fontosságú két technológiai dimenzióra összpontosít; a ny ... +

Az Élelmiszertudományi Egyetemközi Program (IUPFOOD) az élelmiszer-feldolgozásban és -megőrzésben elsődleges és döntő fontosságú két technológiai dimenzióra összpontosít; a nyersanyagok emberi fogyasztásra alkalmas termékekké történő átalakítása (feldolgozása); a postharvest és az élelmiszer-megőrző egységek működésének szerepe a biztonságos és tápláló élelmiszereknek a végső fogyasztók számára történő szállításában. Ez a két aggodalom közvetlenül az IUPFOOD program fókuszpontjává alakul. Az Élelmiszertudományi Egyetemi Programot (IUPFOOD) a KU Leuven és a Ghent University (UGent) közösen szervezik. A program a KU Leuven és az UGent kombinált kutatási és oktatási szakértelemmel foglalkozik az élelmiszer-technológia területén. -
MSc
Nappali
Részidős
2 év
Angol
Campus
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez egy online tanulás program, amelynek célja a diákok számára, akik a megfelelő mezőgazdasági és élelmiszer-alapú háttérrel szeretnék mélyreható ismereteket szerezni az élelm ... +

Ez egy online tanulás program, amelynek célja a diákok számára, akik a megfelelő mezőgazdasági és élelmiszer-alapú háttérrel szeretnék mélyreható ismereteket szerezni az élelmiszerbiztonságról. Az MSc-t kifejezetten arra tervezték, hogy az élelmiszerlánc valóban holisztikus élelmiszerbiztonsági megközelítést biztosítson, amely magában foglalja az élelmiszertermelés előtti és utáni betakarítási szakaszát, a növényvédelmet, az állatok jólétét és az ellátási lánc gazdaságosságát. Ez a program alkalmas lenne a mezőgazdasági tudományok, a biológiai tudományok, az élelmiszer-rendszerek, az állatorvosi orvoslás és az emberi orvoslás, valamint a mezőgazdaság, a vidéki iparágak, az élelmiszeripar, a kormányzati tisztviselők, a nemzetközi szervezetek, az élelmiszer-kutatók a biztonság és a harmadik szektor. -
MSc
Részidős
Angol
On-line
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Svájc

Ebben a mesterképzésben innovatív megoldásokkal foglalkozik az élelmiszer- és italipar számára. Az innovációt holisztikus folyamatként ismeri fel és új termékeket és folyamato ... +

Ebben a mesterképzésben innovatív megoldásokkal foglalkozik az élelmiszer- és italipar számára. Az innovációt holisztikus folyamatként ismeri fel és új termékeket és folyamatokat fejleszt ki a nyersanyagtól a szállításig. Ön figyelembe veszi a technológia, az élelmiszer, a csomagolás, az ellátási lánc, a stratégia és a tervezés ismereteit. -
MSc
Nappali
Részidős
3 - 7 félévek
Angol
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Egyesült Királyság

Ez a mesterképzés egyensúlyt teremt a tudományos fegyelem és az üzleti szemlélet között. Megtanulja, hogyan lehet biztonságos, tápláló és fenntartható ételeket fejleszteni. Ez ... +

Ez a mesterképzés egyensúlyt teremt a tudományos fegyelem és az üzleti szemlélet között. Megtanulja, hogyan lehet biztonságos, tápláló és fenntartható ételeket fejleszteni. Ez elengedhetetlen egy állandóan változó globális élelmiszer-ellátási láncban. -
MSc
Nappali
Részidős
12 - 24 hónap
Angol
Campus
 
University of Nottingham, Faculty of Science
Nottingham, Egyesült Királyság +1 Több

Ez az izgalmas és kihívást jelentő fokozat biztosítja a tudomány és a mérnöki diplomások műszaki, működési és üzleti ismereteit. Fejleszti képességeit az élelmiszer-előállítás ... +

Ez az izgalmas és kihívást jelentő fokozat biztosítja a tudomány és a mérnöki diplomások műszaki, működési és üzleti ismereteit. Fejleszti képességeit az élelmiszer-előállítással vagy az élelmiszeripar műszaki menedzsmentjével kapcsolatos karrierjére. -
MSc
Nappali
Részidős
Angol
Campus
 
Centre for Alternative Technology
Machynlleth, Egyesült Királyság

Rugalmas mesterképzés, melynek célja a transzformációs válaszok szigorú megértése a gazdasági struktúrák és a környezeti változások táplálékára, egészségére, fenntarthatóságár ... +

Rugalmas mesterképzés, melynek célja a transzformációs válaszok szigorú megértése a gazdasági struktúrák és a környezeti változások táplálékára, egészségére, fenntarthatóságára és a közösség megerősítésére gyakorolt ​​átfogó hatásokra. -
MSc
Nappali
Részidős
Angol
Campus
On-line
 
University of Parma
Parma, Olaszország

A minőség és a gasztronómia élelmiszerrendszereinek menedzsmentje (Élelmiszerminőség) része az olasz mezőgazdasági élelmiszeripar fejlesztésének folyamatának, amely elismeri a ... +

A minőség és a gasztronómia élelmiszerrendszereinek menedzsmentje (Élelmiszerminőség) része az olasz mezőgazdasági élelmiszeripar fejlesztésének folyamatának, amely elismeri a Parmát Olaszország egyik legfontosabb ipari klaszterének, az olasz élelmiszer-völgynek. ”. -
MSc
Nappali
Részidős
2 év
Olasz
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, Egyesült Királyság

Az élelmiszerbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek rendelkezésre állására, hozzáférhetőségére és felhasználására összpontosít minden, különösen a társa ... +

Az élelmiszerbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek rendelkezésre állására, hozzáférhetőségére és felhasználására összpontosít minden, különösen a társadalomban veszélyeztetett csoportokra. -
MSc
Részidős
Angol
On-line