Építészeti tudományok MSc Képzések Megtekintése Spanyolországban 2020

A Természettudományi Mester vagy MSC egy tudományos fokozat, melyet a hallgatók egy négy éves, intenzív képzés után szerezhetnek meg. Számos MSc kombinálja tantermi munkát a kutatás-orientált képzéssel.Az építészet feladata, hogy egy sor esztétikai, társadalmi és környezeti elvárásnak megfelelő épületeket és tereket hozzon létre. Emiatt az építészetet gyakran átf… Tovább

A Természettudományi Mester vagy MSC egy tudományos fokozat, melyet a hallgatók egy négy éves, intenzív képzés után szerezhetnek meg. Számos MSc kombinálja tantermi munkát a kutatás-orientált képzéssel.

Az építészet feladata, hogy egy sor esztétikai, társadalmi és környezeti elvárásnak megfelelő épületeket és tereket hozzon létre. Emiatt az építészetet gyakran átfogó stíluskategóriák szerint csoportosítják.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb Építészeti tudományok Természettudományi Mesterek (MSc-k) Spanyolországban 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Barcelona, Spain

A Mester a városban

A Mester a városban -
MSc
Nappali
9 hónap
Angol
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, United Kingdom

Ez a kurzus középpontjában a megújuló energia és a fenntartható technológiák integrálása a kényelem és az éghajlat javítása érdekében.

Ez a kurzus középpontjában a megújuló energia és a fenntartható technológiák integrálása a kényelem és az éghajlat javítása érdekében. -
MSc
Nappali
Angol
Campus