Filter
Természettudományi Mester
Spanyolország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Építészeti tudományok MSc Képzések Megtekintése Spanyolországban 2019

A Természettudományi Mester vagy MSC egy tudományos fokozat, melyet a hallgatók egy négy éves, intenzív képzés után szerezhetnek meg. Számos MSc kombinálja tantermi munkát a kutatás-orientált képzéssel.

Az építészet feladata, hogy egy sor esztétikai, társadalmi és környezeti elvárásnak megfelelő épületeket és tereket hozzon létre. Emiatt az építészetet gyakran átfogó stíluskategóriák szerint csoportosítják.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb Építészeti tudományok Természettudományi Mesterek (MSc-k) Spanyolországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Építészeti tudományok, Spanyolország

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

A Mester a városban ... [+]

A Mester a városban

Barcelonában, az urbanizmus fővárosában, a MaCT újrafogalmazza a várostervezés gyakorlatát

A MaCT felkészíti az új szakembereket és a városi technológusokat az alkalmazott víziók és városi tervezési megoldások létrehozására a jelenlegi környezeti, gazdasági és társadalmi kihívásoknak megfelelően. Valódi esettanulmányok felhasználásával és az iparral, a városi közigazgatásokkal és az Európai Bizottsággal együttműködve a program a városokra reagál, decentralizált, produktív, digitális és hiperhálós rendszerek létrehozásával működik.

Kontextus és napirend

Annak érdekében, hogy megértsük a technológia jelentőségét a jövőbeli városi környezet kialakulásában, a Mester a városban... [-]

Spanyolország Barcelona
Október 2019
Angol
Nappali
9 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul