close

Szűrők

Lásd a találatokat

Alkalmazott tudományok MSc Képzések 2021/2022 Áttekintése az Amerikai Egyesült Tartu Észtországban

Msc áll a Master of Science. Ez egy posztgraduális oktatási mester 's diplomát adott egyetemek széles számos nemzet. A mértéke általában tanult a tudomány, és néha a társadalomtudományokban.Észtország többek között híres erdők (ezek teszik ki közel fele a terület), és az egyetlen ország Európában, szinte teljes 4G hálózati lefedettség. Észtország biztosít mag… Tovább

Msc áll a Master of Science. Ez egy posztgraduális oktatási mester 's diplomát adott egyetemek széles számos nemzet. A mértéke általában tanult a tudomány, és néha a társadalomtudományokban.

Észtország többek között híres erdők (ezek teszik ki közel fele a terület), és az egyetlen ország Európában, szinte teljes 4G hálózati lefedettség. Észtország biztosít magas szintű és nemzetközileg elismert oktatás, és sok egyetem az országban ajánlatot szakon angolul.

Tartu ad otthont a legrégebbi egyetem Észtország - a Tartui Egyetem. A város a 2. legnagyobb a lakosság több mint 100.000 lakosa van. Tartu ad otthont a más egyetemek és főiskolák.

Kérj Információt Alkalmazott tudományok MSc-k az Amerikai Egyesült Tartu Észtországban 2021/2022

Kevesebb
További információ Észtországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
University of Tartu
Tartu, Észtország

Az alkalmazott méréstudomány MSc alapos ismereteket és készségeket nyújt a laboratóriumi és technológiai mérések területén.

Az alkalmazott méréstudomány MSc alapos ismereteket és készségeket nyújt a laboratóriumi és technológiai mérések területén. -
MSc
Nappali
2 év
Angol
Campus