$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Elméleti fizika MSc Képzések 2021/2022 Áttekintése az Amerikai Egyesült Wales az Egyesült Királyságban

Az MSc, azaz a Természettudományi Mester az egyik legnépszerűbb felsőoktatási képesítés. A nemzetközileg elismert MSc diplomát általában egy négy éves, szigorú természettudományos alapokon nyugvó képzés elvégzése után kapja kézhez a hallgató.Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy… Tovább

Az MSc, azaz a Természettudományi Mester az egyik legnépszerűbb felsőoktatási képesítés. A nemzetközileg elismert MSc diplomát általában egy négy éves, szigorú természettudományos alapokon nyugvó képzés elvégzése után kapja kézhez a hallgató.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Kérj Információt Elméleti fizika MSc-k az Amerikai Egyesült Wales az Egyesült Királyságban 2021/2022

Kevesebb
További információ az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Swansea University
Swansea, Egyesült Királyság

Az Elméleti Fizika Kutatási MSc lehetővé teszi egyéves egyéni program végrehajtását a személyes és szakmailag gazdagító kutatások során.

Az Elméleti Fizika Kutatási MSc lehetővé teszi egyéves egyéni program végrehajtását a személyes és szakmailag gazdagító kutatások során. -
MSc
Nappali
Angol
Campus