$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Emberi földrajz MSc Képzések 2021/2022 Áttekintése az Amerikai Egyesült Nijmegen Hollandiában

A Master of Science vagy MSc egy posztgraduális diplomát általában a következő területeken tudományok és a társadalomtudományok. Természetesen lehetnek MSC-alapú, a kutatás-alapú, vagy a kettő keveréke. Az emberi földrajz jellemzően azt vizsgálja, hogy az emberek hogyan befolyásolják a helyi környezetükben bekövetkező változásokat, és hogy az egyes csoportok földrajzi… Tovább

A Master of Science vagy MSc egy posztgraduális diplomát általában a következő területeken tudományok és a társadalomtudományok. Természetesen lehetnek MSC-alapú, a kutatás-alapú, vagy a kettő keveréke.

Az emberi földrajz jellemzően azt vizsgálja, hogy az emberek hogyan befolyásolják a helyi környezetükben bekövetkező változásokat, és hogy az egyes csoportok földrajzi helyzete hogyan befolyásolja az élet legtöbb részét, beleértve a gazdaságot, a közösséget és a kulturális értékeket.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Nijmegen egy gyönyörű város szívében Hollandiában. Az ismert turisztikai és oktatási lehetőségeket. Különböző jó egyetem található itt, mint a Radboud Egyetem Nijmegen. Sőt, az összes azoknak, akik minőségi oktatást kell lépni ebben a városban.

Kérj Információt Emberi földrajz MSc-k az Amerikai Egyesült Nijmegen Hollandiában 2021/2022

Kevesebb
További információ Hollandiában folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Radboud University
Nijmegen, Hollandia

Az emberi földrajz egy olyan kutatási terület, amely az emberek, cégek és szervezetek térbeli viselkedésének tanulmányozására összpontosít.

Az emberi földrajz egy olyan kutatási terület, amely az emberek, cégek és szervezetek térbeli viselkedésének tanulmányozására összpontosít. -
MSc
Nappali
Angol
szept. 2022
01 márc. 2022
Campus