Informatika MSc-k

183 Informatika MSc Összevetése

Informatika

MSc IT diploma Master of Science in Information Technology. IT egy gyorsan növekvő terület a mai digitális összekapcsolt világban. Ez a minősítés nem csak fegyver a diplomás jártas a számítógép-tudomány; is a hallgatók versenyelőnyt a munkaerőpiacon.

Azok, akik érdeklődnek a válás szakértői számítógépes hálózati kérheti, "Mi az MSc benne?" Annak érdekében, hogy kiérdemelje ezt a diplomát, a diákok kell válnia jártas a matematika, számítástechnika és a kommunikáció. Management is szerepel a tanulmányok, ha a tudósok fontolgatják irányító csapat számítógépes szakemberek és mérnökök. Miután elnyerte ezt a diploma, diplomások elismert szakemberek az informatika, a távközlés és a számítógépes rendszerek.

Amikor az egyének tart okleveles IT fok, a munkáltatók figyelembe lehet venni.A Master of Science fok, jelöltünk elismerten ügyesen a maguk területén, és mozgassa az első a sorban. Ezek az azonosító adatok segítségével a végzett hallgatók megszerezni elsőrangú foglalkoztatási pozíciók és jövedelmező fizetések.

A költségek egy MSc diplomát Information Technology függően változik az egyetemi és a tanfolyam kiválasztott. Egyes kurzusok kínálnak az interneten, míg más program is a személyes osztályok, amelyek megfelelnek a campusok szerte a világon. Ezek a tényezők befolyásolják a tandíj és a regisztrációs díj, és ez bölcs érdeklődni árak olyan speciális főiskolák.

A diplomás, aki MSc működhet számos iparágban, beleértve a for-profit vállalkozások, non-profit vállalkozások, az oktatás, és az egészségügy. A szakértők a számítógépes technológia alkalmazható egy nagyvállalat, vagy futtassa a saját kis cégek.Pozíciók, hogy a diplomások tarthat közé informatikai vezető, főiskolai informatikai tanár, Senior Software Engineer / programozó / fejlesztő, informatikai igazgatója, informatikai szakember, vagy rendszergazda. Mivel a számítógépek szükség szinte minden szervezet, az ég a határ, mint a foglalkoztatási lehetőségek bőségesen rendelkezésre álló IT szakemberek.

Information Technology egy folyamatosan változó és virágzó karrier területén, hogy szüksége van magasan képzett munkavállalókat. Ha készen áll a siker ebben a fontos arénában, hogy a következő lépés. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

MSc Stratégiai IT Menedzsment

GISMA Arden
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év October 2018 Németország Berlin + 1 további

Ez a program megtanítja Önnek a szervezeti szintű szolgáltatási szintű megállapodások, ügyfél-beszállítói kapcsolatok és egyéb informatikai tevékenységek betartásának részleteit. Ez az MSc azok számára, akik érdeklődnek az informatikai ágazat stratégiai kapacitással. [+]

Az Arden által odaítélt Gisma tanfolyamok.

MSc Stratégiai IT Menedzsment

Ez a program megtanítja Önnek a szervezeti szintű szolgáltatási szintű megállapodások, ügyfél-beszállítói kapcsolatok és egyéb informatikai tevékenységek betartásának részleteit. Ez az MSc azok számára, akik érdeklődnek az informatikai ágazat stratégiai kapacitással.

Miután tanulmányozta ezt az MSc stratégiai informatikai menedzsment programot, akkor jól felszerelt lesz vezetői szerep betöltése az informatikai szektorban, vagy hogy a stratégiai készségek egy nem informatikai szakember helyzetben.

Ez az MSc szállítása és odaítélése az Arden University, aki specializálódott a távoktatás; Diákjaik 79 százaléka arról számolt be, hogy karrierjükben javulást mutatott az Ardennel való tanulás után.... [-]


MS Cybersecurity

Webster University
Campus Nappali Részidős 18 - 24 hónapok August 2018 Amerikai Egyesült Államok Saint Louis Orlando Irvine + 3 további

A számítógépes biztonságban részt vevő tagállamok előkészítik az egyéneket a kritikus számítógépes rendszerek, információk, hálózatok, infrastruktúrák és kommunikációs hálózatok felügyeletére, működtetésére vagy védelmére a köz- és a magánszektorban. [+]

MS Cybersecurity

A számítógépes biztonságban részt vevő tagállamok előkészítik az egyéneket a kritikus számítógépes rendszerek, információk, hálózatok, infrastruktúrák és kommunikációs hálózatok felügyeletére, működtetésére vagy védelmére a köz- és a magánszektorban.

A hallgatók jól ismerik tudásukat és kritikai gondolkodásukat a hazai és nemzetközi jogi rendszerekkel, a magán- és a közpolitikákkal, valamint az etikával kapcsolatos kérdésekben, mivel a számítógépes biztonságot az informatika, a terrorizmus, a csalás, a lopás, az intelligencia / ellen-intelligencia, megelőző és stratégiai erő működési alkalmazási helyzetekben.... [-]


MSc IT Security Management

GISMA Business School
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év October 2018 Németország Berlin + 1 további

Fejlessze ki a hatékony informatikai biztonsági folyamatok létrehozására, tervezésére és kezelésére az ezen a tanfolyamon lévő vállalkozásokat, amelyeket az Arden Egyetem tervezett, kiadott és odaítélt. [+]

MSc IT Security Management

Fejlessze ki a hatékony informatikai biztonsági folyamatok létrehozására, tervezésére és kezelésére az ezen a tanfolyamon lévő vállalkozásokat, amelyeket az Arden Egyetem tervezett, kiadott és odaítélt.

Megtanulhatja, hogyan lépést tarthasson a gyors tempójú informatikai világgal és szerezzen gyakorlati készségeket, amelyek felbecsülhetetlen értéket jelentenek minden vállalkozás számára.

Az Arden egy speciális távoktató egyetem, amely segített 50.000 diáknak a világon sikerrel az elmúlt 26 évben. 2015-ben az Arden Student Survey megállapította, hogy a hallgatók 79% -a látta pályafutását javítani az egyetemen végzett tanulmányok közvetlen eredményeként.... [-]


MSc Számítástudomány

Northumbria University London Campus
Campus Nappali September 2018 Egyesült Királyság London

Ha praktikus gyakorlati mesterképzést keres, akkor ne keressen tovább, mint MSc Computer Science. [+]

Kezdési időpontok: szeptember, január, május (2019)

Tandíj (2018/19): Egyesült Királyság / EU: £ 7,995 Nemzetközi: £ 14,000

A vállalkozások most támaszkodnak a számítástechnika sikerére, és ezért olyan jól képzett, képzett és szenvedélyes egyénekre, akik képesek kezelni az ilyen létfontosságú technológiákat szervezetükön belül. Az MSc Computer Science program kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megtanulja a munkaadók által igényelt legfrissebb számítástechnikai ismereteket, miközben felkészíti Önt a menedzsment szerepek széles körére.

Ez a konverziós tanfolyam épül a meglévő érdeklődésére és a technológia ismeretére, és felkészíti Önt a sokféle és izgalmas karrierlehetőségre ebben az ágazatban. Az MSc-t partnerként tervezték, beleértve az Accenture-t és a Hewlett-Packard-ot is, biztosítva ezzel a legmodernebb iparági ismeretek és készségek elsajátítását.... [-]


Mestere Tudomány Informatikai Menedzsment 1 éves Program

Golden Gate University
Campus Nappali 12 hónapok August 2018 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

Indulás 2018 őszén, a Master of Science in Informatikai Menedzsment 1 éves program. Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik ezt az egyéves programot, mesterképzésre és a STEM OPT-re jogosultak. A hallgató két ösztöndíjra jogosult, és megkapja az OPT munkakereséshez szükséges segítséget. (A GGU nem garantálja a munkát) Mivel ez egy rendkívül versenyképes program, a pályázatokat 2018. július 9-ig kell megkapni. [+]

Mestere Tudomány Informatikai Menedzsment 1 éves program

A Master of Science in Informatikai Menedzsment 1 éves fokozat egy STEM program kezdődik a 2018 őszén, 2018. augusztus 26-án . Azok az hallgatók, akik sikeresen befejezik ezt az egyéves programot, mesterképzésre és a STEM OPT-re jogosultak. Az osztályok és a szükséges műhelyek találkoznak naponta hétfőtől péntekig. További támogatás áll rendelkezésre OPT álláskereséshez (GGU nem garantálja a munkát) és a heti karrier szemináriumon.

TANULÁSI EREDMÉNYEK

A diplomások a Master of Science Információs Technológia menedzsment program képes lesz:

Ismertesse az informatikai fegyelem kereteit, azonosítva mind a alapító, mind a támogató szervezeteket.Hozzájáruljon az üzleti szféra vezetői szintű megbeszéléseihez az informatikai stratégiai célok és célkitűzések támogatásával kapcsolatban.Az IT belső működéséhez kapcsolódó problémák azonosítása és megoldása, valamint megoldások felkínálása.Beszéljenek az informatika minden összetevőjével kapcsolatos tervezési és költségvetési eljárásokkal.Használja informatikai szervezetek ismereteit az IT silók munkahelyi környezetében meglévő akadályok lebontása érdekében.Beszélje üzleti közösségüket az értelmes párbeszédben, amely erős partnerséget eredményez.Az új és feltörekvő technológiák integrálása az informatika mindegyik alapelemébe.Alkalmazza a programban szerzett ismereteket egy nagykapcsterv projekt befejezéséig.ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK... [-]

Master Of Science Információs és Technológiai

California Lutheran University
On-line Campus Nappali Részidős 36 óra Amerikai Egyesült Államok Thousand Oaks + 1 további

Adatokat, elemzéseket és kezelése az információs technológia kulcsfontosságú készségek a mai piacon. A MSIT program biztosít a hallgatók egy szilárd és előrelátó műszaki alapot használni, hogy hatékonyan terv, tervezés, végrehajtása és kezelése informatikai rendszerek. [+]

Áttekintés

Adatokat, elemzéseket és kezelése az információs technológia kulcsfontosságú készségek a mai piacon. A MSIT program biztosít a hallgatók egy szilárd és előrelátó műszaki alapot használni, hogy hatékonyan terv, tervezés, végrehajtása és kezelése informatikai rendszerek.

Tények A diákok a program elindításához augusztusban, novemberben, februárban, vagy minden év május.

MSIT felkészíti a diákokat, hogy erős technikai vezetők, készen áll a vezető IT-alapú szervezeti változás. A program célja, hogy folyamatosan érdekes és hasznos dolgozó szakemberek számára.

Karrier a kereslet

A mester Information Systems tartják a Forbes magazin, hogy "a legjobb mesterfokozat" a tervezett foglalkoztatás-növekedés 30 százalék 2020-ig. A munkahelyi Outlook Handbook helyezi különféle IT karriert öt top 20 növekedési pozíciókat országos és hét a top 10 pozíciók szempontjából munkahelyek számának növekedése a Los Angeles megyében.... [-]


MSc In Project Management (Informatika)

University of Liverpool Online Programmes
On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) Online Liverpool + 1 további

Próbálja ki karrierjét szakértőként vezető szerepet tölt be a komplex informatikai projektekben ezzel a teljes mértékben on-line MSc projekt menedzsment szakirányú informatikai. A valóságos kortárs információs rendszerek alkalmazására összpontosítva ez a fokozat lesz. [+]

Előrehaladja szakértelmét a komplex informatikai projektek vezetőjeként ezzel a teljes mértékben on-line MSc projekt menedzsment szakirányú informatikai. A valós idejű információs rendszerek alkalmazására összpontosítva ez a fokozat mind az elméleti, mind a modern információs rendszerek / információtechnológiai projektek sikeres irányítására és a megvalósítás eszközeire és technikáira vonatkozó elméleti keretet biztosítja Önnek. A technológiai fejlesztési ciklusok, az építészet tudatossága, a globálisan elosztott (onshore / offshore) környezetek virtuális csapatainak irányítása és a változások tárgyalása és kezelése terén szerzett keresett ismeretek és készségek elsajátítása az IS / IT projektmenedzsment valamennyi aspektusából , kulturálisan változatos üzleti környezetben. A Liverpooli Egyetemet a Projektmenedzsment Intézet (PMI) projektmenedzsment képzésének szolgáltatójaként vizsgálták és jóváhagyták. Minden online MSc Projekt menedzsment programokat kínál a University of Liverpool Management School, akkreditált tagja az AACSB International-Egyesület Advance Collegiate School of Business (AACSB). Az üzleti iskoláknak csak 5% -a kapta meg az AACSB akkreditációt. *... [-]


Információ Menedzsment és Az üzleti Technológia

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Nappali Részidős 1 - 4 év October 2018 Egyesült Királyság Loughborough + 1 további

Kifejlesztett ipari és üzleti szempontból, ez a program célja, hogy diplomásokat, akik megszerezték annak megértését, hogy a szakmai, vezetői és műszaki méretei információ menedzsment és az üzleti technológiát. [+]

Együtt dolgozták ki az ipar, hogy kereskedelmileg fontos, mi speciális program célja, hogy készítsen diplomásokat, akik értik a szakmai, vezetői és szakmai dimenziói információ menedzsment és az üzleti technológia.

Jelenleg kevés a hibrid vezetők az ipari és a program került kifejlesztésre kifejezetten foglalkozik ezzel rést.

Diákként javát nem csak a mi elismert tudományos oktatói és state-of-the-art létesítmények, hanem egy sor további lehetőségek, valamint az ipar hangszórók cégektől, mint a BT, az IBM és az SAP.

Pályakezdő ez persze vannak szerelve az alapvető készségek megszerzéséhez szükséges első profi poszt az ágazatban, valamint a tanulás és a vezetői képességek szükségesek a szakmai fejlődés túl.... [-]


MS Informatika

McCombs School of Business
Campus Nappali 10 hónapok July 2018 Amerikai Egyesült Államok Austin

A Texas Informatikai és Menedzsment Mestere a 10 hónapos, STEM minősítéssel rendelkező tehetségre reagál, amely a feltörekvő technológiák - például a kognitív számítástechnika és a tárgyak internete - miatt felmerülő újító innovációkat előkészítő üzleti vezetőket hoz létre. [+]

Az informatika mostantól folyamatosan megváltoztatja az üzleti, társadalmi és akár fizikai interakciók élményét világszerte. A nagy adatok és a tárgyak internete már nem a fogási kifejezések, hanem a valódi világ trendei, amelyek több trillió dolláros tranzakciókat határoznak meg. A munkaerőpiac tükrözi az információs technológia fejlődéséhez szükséges alkalmazkodóképesség iránti sürgető igényt. Az informatikai ágazat munkanélküliségi rátája történelmi mélypontra esik, és a legmagasabb 25 legmagasabb fizetőhelynek több mint a fele az informatikai szektorban található.

A Texas Informatikai és Menedzsment Mestere a 10 hónapos, STEM minősítéssel rendelkező tehetségre reagál, amely a feltörekvő technológiák - például a kognitív számítástechnika és a tárgyak internete - miatt felmerülő újító innovációkat előkészítő üzleti vezetőket hoz létre. Az MSITM program a következőket kínálja:... [-]


Master Of Science (döntés Tudomány)

Universiti Utara Malaysia
Campus Nappali January 2019 Malajzia Kedah Kuala Lumpur

A Master of Science (határozat Science) program célja, hogy elősegítse a kutatók szakmai fejlődését, akadémikusok és más részt vevő döntési folyamatokban. Határozat Science szakemberek releváns számos területen, mint például a gyártási, marketing, banki, pénzügyi, logisztikai, egészségügyi, szállítási, távközlési, az erdészet, a katonai, az energia többek között. [+]

Master of Science (határozat Science)

A Master of Science (határozat Science) program célja, hogy elősegítse a kutatók szakmai fejlődését, akadémikusok és más részt vevő döntési folyamatokban. Határozat Science szakemberek releváns számos területen, mint például a gyártási, marketing, banki, pénzügyi, logisztikai, egészségügyi, szállítási, távközlési, az erdészet, a katonai, az energia többek között.

Master of Science (Information Technology) tananyag

A program egy 40-hitel órás program, amely a 20-hitel órás tanfolyam és 20-hitel órás értekezés. A diákok kötelesek megtenni 6 fő tanfolyamok, mielőtt azok írhatnak a dolgozat. Amelyben várhatóan bizonyítani, hogy képesek alkalmazása a megszerzett tudást, valamint fokozzák az írás és más puha készségek.... [-]


MSc Informatikai Menedzsment

Sheffield Hallam University
Campus Nappali 1 év September 2018 Egyesült Királyság Sheffield

Az MSc információs technológia menedzsment lehetővé teszi, hogy előre, ebben a folyamatosan változó és bővülő területen. Szakértői tanáraink segítenek felfedezni a technológiát és a lehetséges alkalmazásokat a legmodernebb szolgáltatásaink segítségével. A gyakorlati és elméleti tanulmányok kombinációja felkészíti Önt a fejlett tudásra és szilárd alapokra a jövőbeni karrierjéhez. Megvizsgálja, hogy az IT hogyan járul hozzá a vállalat versenyelőnyéhez, lehetővé téve számukra az innovációt és a növekedést. Ez a tanfolyam nem a tiszta informatikai vagy üzleti elméletről szól. Minden modul arra összpontosít, hogy a tanulás miképpen alkalmazható a valós helyzetekben, növelve munkateljesítményét. Ön végzi diplomáját olyan készségekkel és ismeretekkel, amelyekkel el kell indítania vagy tovább kell fejlesztenie az IT-ipar sikeres karrierjét. [+]

MSc Informatikai Menedzsment

Ez a kurzus lehetővé teszi, hogy valós üzleti és menedzsment ismereteket alkalmazzon az informatikai kérdésekre és kihívásokra, előkészítve Önt az informatikai iparban.

Kombinálja a gyakorlati informatikai képzést az alkalmazott üzleti menedzsment elméletekkelIsmerje meg az informatikai rendszerek és technológiák fejlesztését, tervezését és kezelésétIsmerje meg és tárja fel az új és új technológiák lehetséges alkalmazásátAlkalmazza készségeit és tudását a valós üzleti forgatókönyvekreOlyan tudományos és szakmai készségeket fejleszt ki, amelyek felkészítik Önt a globális üzleti élet számáraPályaként illetékes, képes és alkalmazható informatikai és üzleti menedzsment szakember... [-]

Master Of Science Benne Az Energia

TUB Campus El Gouna
Campus Nappali 2 év October 2018 Németország Berlin Egyiptom El Gouna + 2 további

Ha Ön tulajdonosa egy főiskolai diploma vagy van egyenértékű képesítést Mérnöki és keres egy kiváló mester program Campus El Gouna Technische Universität Berlin kitűnő választás az Ön számára. [+]

Master of Science in IT Energia

A mesterképzési program Information Technology for Energy

Ha Ön tulajdonosa egy főiskolai diploma vagy van egyenértékű képesítést Mérnöki és keres egy kiváló mester program Campus El Gouna Technische Universität Berlin kitűnő választás az Ön számára.

Az információs technológiák és azok végrehajtását az energiaágazatban egy kihívást jelentő téma, amely felfogja egyre nagyobb figyelmet, mivel sürgősen szükség van a végrehajtás az energiaiparban. Az információs technológiák Energia program TU Berlin Campus El Gouna egy újonnan bevezetett mester program egyedülálló a maga nemében a MENA régióban. Az ITE program foglalkozik a tervezési, fejlesztése, optimalizálása és megvalósítása megújuló energia és fosszilis tüzelőanyag-alapú energia-átalakítás növények támogatásával az információs technológiák. Eközben az ITE program kiterjed az az információs technológiák alkalmazásának fejlődött az energiaszektor területén. Fő alkalmazási területek villamosenergia-termelés, az energiatárolás és az energiafogyasztás kezelése. A diákok megtanulják, hogyan kell elemezni, tervezése és végrehajtása az információs technológiák igényeit az energetikai szektorban. Az energiahatékonyság növelése, valamint a költség- és környezeti hatékonyságát energiaátalakítási folyamatok, amelyek a leginkább fontos és bonyolult urgencies az energia területén. Mindkét téli szempontjából a 2 éves program kerül sor a Campus El Gouna. A nyár folyamán a kifejezés előadásokat tartanak a fő campus Berlinben. A diákok így téve a két nagyon különböző tanulási környezetek, mely egyedülálló interdiszciplináris és interkulturális tapasztalat.... [-]


MS Az Informatikai Projektmenedzsmentben

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
On-line Nappali Részidős 11 hónapok Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok West Lafayette + 1 további

Kezelje az utat egy jobb karrierhez egy mesterképzéssel, amelynek középpontjában az IT-projektmenedzsment áll, hogy megfeleljen az iparági / üzleti követelményeknek ebben a dinamikus területen. Tanuljon eszközöket és technikákat, amelyek a projekt életciklusának minden fázisára alkalmazhatók. [+]

Kezelje az utat egy jobb karrierhez egy mesterképzéssel, amelynek középpontjában az IT-projektmenedzsment áll , hogy megfeleljen az iparági / üzleti követelményeknek ebben a dinamikus területen. Tanuljon eszközöket és technikákat, amelyek a projekt életciklusának minden fázisára alkalmazhatók. Ez a 100% -os online program a Project Management Institute (PMI®) által kifejlesztett Testület anyagát tartalmazza - beleértve a követelmények feltárását és menedzselését, az ütemezésfejlesztést és -kezelést, a portfóliókezelést és a kiszervezett erőforrások kezelését.

A tananyag növeli tudását az alkalmazási körben, időben, költségben, kommunikációban... [-]


MSc üzleti Analitika és Nagy Adatok

Marbella International University Centre
Campus Nappali 1 év October 2018 Spanyolország Marbella

Gyűjtsön egy gyakorlati képet az adatgyűjtésről és az adatok kiaknázásáról olyan elemek, mint a költséggel kapcsolatos eljárások, az ügyfelek értékelése vagy a globális emberi egészség javítására. [+]

Gyűjtsön egy gyakorlati képet az adatgyűjtésről és az adatok kiaknázásáról olyan elemek, mint a költséggel kapcsolatos eljárások, az ügyfelek értékelése vagy a globális emberi egészség javítására.

Időtartam: 2 félév, 1 év

Angol nyelv

Diploma megszerzett: Bologna akkreditált Master of Science in Informatika (90 ECTS)

Napjainkban a számítógépek alapvető fontosságúak a vállalkozások számára a létfontosságú információk kezelésében. A technológia minden egyes használatával potenciálisan nyomon követhető egy új tevékenység, amely egy adott tevékenységhez kapcsolódó információkat tartalmaz. Ezért könnyen el lehet képzelni, hogy a vállalkozások számára milyen nagy mennyiségű adat áll rendelkezésre elemzésre annak érdekében, hogy minél jobban megtanulhassák és javíthassanak elemeket, például a költséggel kapcsolatos eljárásokat, az ügyfelek értékelését vagy a globális emberi egészséget.... [-]


MS in Data Analytics

College of Saint Elizabeth
Campus Részidős 12 - 15 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Morristown

The Master of Science in Data Analytics Program at CSE will prepare graduates with the knowledge and skill set necessary to become analytics and data science professionals. The program will explore the intricacies of data analytics and expose students to various topics related to data collection, manipulation, processing, analysis, and visualization. [+]

Data Analytics is an exciting area that has gained a lot of attention. The U.S. Department of Labor's Bureau of Labor Statistics (BLS) reports that jobs in data analytics are one of the fastest growing in the United States. According to a report by the McKinsey Global Institute, by 2018 the US is expected to have a shortfall of 140,000-190,000 people with data analysis skills. Our new M.S. program is developed to meet the need in NJ and the tri-state area.

The Master of Science in Data Analytics Program at CSE will prepare graduates with the knowledge and skill set necessary to become analytics and data science professionals. The program will explore the intricacies of data analytics and expose students to various topics related to data collection, manipulation, processing, analysis, and visualization. Along with probability theory and statistical analysis methods and computing tools, students will learn how to solve crucial data-driven problems and assist with analytics-driven decision making that are needed in the workforce as the progression of big data jobs continues to grow. Our program emphasizes not only on data analytics theories but also data analytics skills and techniques with both a mathematics and computer science focus.... [-]