Stochastics MSc-k

2 Stochastics MSc Összevetése

A Master of Science program általában 1-2 év alatt befejezni, és segít a hallgatók megszerzése a szükséges ismeretek magasabb szintű karrier. Azok a posztgraduális tanulmányok, amelyek gyakran követik a Bachelor of Science tendenciát összpontosítanak a tudományos területeken, és általában csúcspontja a tézis.

Mi az MSc a sztochasztikában? Ez a diplomamunka jellemzően a véletlenszerűen meghatározott jelenségek mögötti elméletre és alkalmazásokra fókuszál, mint például a molekuláris kölcsönhatások vagy a pénzügyi piaci változások. Az alkörzetek magukban foglalhatják a műveleti kutatásokat vagy a statisztikákat és a valószínűségelméleteket, valamint számos szakirány és választható kurzus is rendelkezésre áll. A tanfolyamok tanítják a teoretikus valószínűséget, matematikai és ipari statisztikákat, pénzügyi sztochasztikat és sztochasztikus folyamatokat. A programok általában 1-2 évig tartanak, és általában egy kutatási projekthez és kapcsolódó tézishez kötnek. A tanulmányok lehetnek kutatási alapúak, tanfolyam-alapúak vagy kombinációik.

Azok, akik a sztochasztikában mesterképzést szereznek, erősen problémamegoldó, kvantitatív és értékelő képességekkel rendelkeznek. Ezek a kompetenciák nyitott ajtókat nyújthatnak a magas szintű karrierlehetőségekhez, miközben fokozhatják az ismeretlen és a váratlan szakemberek és személyzet hatékony megközelítését, értékelését és kezelését.

A leendő hallgatóknak alaposan meg kell vizsgálniuk és összehasonlítaniuk az iskolákat, amikor eldöntik, hol kell részt venniük. A költségek az intézménytől, a helyszíntől, a fokozatigényektől és a programhossztól függően változnak.

Tanulmányok készülnek a közszolgálati és üzleti pozíciókat a távközlési, banki, biztosítási és vasúti ágazatban a tervezés és a statisztikai ügynökségek, biztosításmatematikai tanácsadások és igazságügyi intézmények mellett. A karrier általában a társadalomtudományokat, a matematikát, a nyelvészetet, a mesterséges intelligenciát, a zenét, a természetet vagy a számítástechnikát, az orvostudományt, a biológiát, Népes pozíciók közé tartoznak az adatkutatók, az aktuáriumok, a gazdasági és vezetési tanácsadók, az ellátások és a kártérítési menedzserek, valamint a mennyiségi, hitelezési, kutatási, politikai és pénzügyi elemzők. A magas pontszámú diplomások szintén doktori fokozatokat folytathatnak.

Számos világméretű helyszín kínálja ezt a fokozatot, és kényelmes online lehetőségek is rendelkezésre állnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet

Mesterképzés a sztochasztikában és a pénzügyi matematikában

University of Amsterdam
Campus Nappali 24 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

A sztochasztika olyan jelenségeket vizsgál meg, amelyekben a véletlenség központi szerepet játszik, például a választási eredmények, a tőzsdei árak ingadozása vagy a molekuláris kölcsönhatások egy élő sejtben. Ez osztható statisztikákra, valószínűségi elméletekre és sztochasztikus műveleti kutatásokra. [+]

A sztochasztika olyan jelenségeket vizsgál meg, amelyekben a véletlenség központi szerepet játszik, például a választási eredmények, a tőzsdei árak ingadozása vagy a molekuláris kölcsönhatások egy élő sejtben. Ez osztható statisztikákra, valószínűségi elméletekre és sztochasztikus műveleti kutatásokra. A pénzügyi matematika a sztochasztika alkalmazásának fontos területe, amely lenyűgöző kutatási lehetőségeket kínál. A mesterképzés, a sztochasztika és a pénzügyi matematika a teljes mélységben és szélességben, mind az elméletben, mind az alkalmazásban.

Számos specializáció létezik, amely számos olyan területen alapul, ahol a sztochasztikákat alkalmazzák, azok hatókörét és kihívásokkal járó problémáit. Mind az elméletileg hajlékony, mind a gyakorlatilag orientált diákok külön kurzusokat választhatnak személyes érdekeiknek megfelelően.... [-]


A tudomány mestere a sztochasztikában és az adat tudományban

University of Turin
Campus Nappali 2 év October 2019 Olaszország Turin

Az M.Sc. A Stochastics és az Data Science egy kétéves szakirányú kurzus, amelynek célja a hallgatók korszerű oktatásának előkészítése valószínűségi, statisztikai és számítási módszerekkel. [+]

Az M.Sc. A Stochastics és az Data Science egy kétéves szakirányú kurzus, amelynek célja a hallgatók korszerű oktatásának előkészítése valószínűségi, statisztikai és számítási módszerekkel.

Az USA-ban és Európában a közelmúltban indított Data Science legjobb programjai által inspirált kurzus összefogja a Torinoi Egyetem három részlegének és a Probability, Statistics és Computer Science kutatócsoportjainak szakértelmét, és jelenleg ez az egyetlen ajánlat Írja be Olaszországba a matematika szakot.

A programot teljes mértékben angolul tanítják, és biztosítja a hallgatók alapos ismeretét az Alkalmazott Matematika, Valószínűség, Statisztika és Gépi Tanulás kulcsfontosságú témáival. Ezek jelenleg alapvető eszközei a matematikai modellezés bizonytalanságának elvégzésében és komplex, nagy dimenziós adatkészletek elemzésében, az alsó struktúrák mély matematikai megértésével. ... [-]