Filter
Természettudományi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Stochastics MSc Összevetése

A Master of Science program általában 1-2 év alatt befejezni, és segít a hallgatók megszerzése a szükséges ismeretek magasabb szintű karrier. Azok a posztgraduális tanulmányok, amelyek gyakran követik a Bachelor of Science tendenciát összpontosítanak a tudományos területeken, és általában csúcspontja a tézis.

Mi az MSc a sztochasztikában? Ez a diplomamunka jellemzően a véletlenszerűen meghatározott jelenségek mögötti elméletre és alkalmazásokra fókuszál, mint például a molekuláris kölcsönhatások vagy a pénzügyi piaci változások. Az alkörzetek magukban foglalhatják a műveleti kutatásokat vagy a statisztikákat és a valószínűségelméleteket, valamint számos szakirány és választható kurzus is rendelkezésre áll. A tanfolyamok tanítják a teoretikus valószínűséget, matematikai és ipari statisztikákat, pénzügyi sztochasztikat és sztochasztikus folyamatokat. A programok általában 1-2 évig tartanak, és általában egy kutatási projekthez és kapcsolódó tézishez kötnek. A tanulmányok lehetnek kutatási alapúak, tanfolyam-alapúak vagy kombinációik.

Azok, akik a sztochasztikában mesterképzést szereznek, erősen problémamegoldó, kvantitatív és értékelő képességekkel rendelkeznek. Ezek a kompetenciák nyitott ajtókat nyújthatnak a magas szintű karrierlehetőségekhez, miközben fokozhatják az ismeretlen és a váratlan szakemberek és személyzet hatékony megközelítését, értékelését és kezelését.

A leendő hallgatóknak alaposan meg kell vizsgálniuk és összehasonlítaniuk az iskolákat, amikor eldöntik, hol kell részt venniük. A költségek az intézménytől, a helyszíntől, a fokozatigényektől és a programhossztól függően változnak.

Tanulmányok készülnek a közszolgálati és üzleti pozíciókat a távközlési, banki, biztosítási és vasúti ágazatban a tervezés és a statisztikai ügynökségek, biztosításmatematikai tanácsadások és igazságügyi intézmények mellett. A karrier általában a társadalomtudományokat, a matematikát, a nyelvészetet, a mesterséges intelligenciát, a zenét, a természetet vagy a számítástechnikát, az orvostudományt, a biológiát, Népes pozíciók közé tartoznak az adatkutatók, az aktuáriumok, a gazdasági és vezetési tanácsadók, az ellátások és a kártérítési menedzserek, valamint a mennyiségi, hitelezési, kutatási, politikai és pénzügyi elemzők. A magas pontszámú diplomások szintén doktori fokozatokat folytathatnak.

Számos világméretű helyszín kínálja ezt a fokozatot, és kényelmes online lehetőségek is rendelkezésre állnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Stochastics

University of Amsterdam

A sztochasztika olyan jelenségeket vizsgál meg, amelyekben a véletlenség központi szerepet játszik, például a választási eredmények, a tőzsdei árak ingadozása vagy a mole ... [+]

A sztochasztika olyan jelenségeket vizsgál meg, amelyekben a véletlenség központi szerepet játszik, például a választási eredmények, a tőzsdei árak ingadozása vagy a molekuláris kölcsönhatások egy élő sejtben. Ez osztható statisztikákra, valószínűségi elméletekre és sztochasztikus műveleti kutatásokra. A pénzügyi matematika a sztochasztika alkalmazásának fontos területe, amely lenyűgöző kutatási lehetőségeket kínál. A mesterképzés, a sztochasztika és a pénzügyi matematika a teljes mélységben és szélességben, mind az elméletben, mind az alkalmazásban.

Számos specializáció létezik, amely számos olyan területen alapul, ahol a sztochasztikákat alkalmazzák, azok hatókörét és kihívásokkal járó problémáit. Mind az elméletileg hajlékony, mind a gyakorlatilag orientált diákok külön kurzusokat választhatnak személyes érdekeiknek megfelelően.... [-]

Hollandia Amsterdam
September 2019
Nappali
24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Turin

Az M.Sc. A Stochastics és az Data Science egy kétéves diplomás kurzus, amelynek célja a diákok felkészítése a modern oktatásban valószínűségi, statisztikai és számítási m ... [+]

A 2019-2020-as évek UniTo-nál történő alkalmazására 2019. április 14-ig nyitva van. Alkalmazza a https://apply.unito.it címen

Az M.Sc. A Stochastics és az Data Science egy kétéves diplomás kurzus, amelynek célja a diákok felkészítése a modern oktatásban valószínűségi, statisztikai és számítási módszerekkel.

Az Egyesült Államokban és Európában a közelmúltban megkezdett Data Science legjobb programjaiból inspirálva ez a kurzus a Torino Egyetem három tanszékének és azok valószínűségi, statisztikai és informatikai kutatócsoportjainak szakértelmét ötvözi, és jelenleg ez az egyetlen ajánlat. írja be Olaszországban a matematika diplomát.... [-]

Olaszország Turin
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul