Természettudományok MSc-k

371 Természettudományok MSc Összevetése

Természettudományok

Egy MSc, vagy mesterdiploma megszerzése gyakran jelent jobb munkalehetőségeket és hozzáférést a továbbtanuláshoz. Az MSc diploma egy olyan felsőfokú diploma, melyet a hallgatók az alapképzés után szerezhetnek meg, miután bebizonyították jártasságukat az általuk választott szakterületen. A Természettudományi MSc különleges előnyöket biztosíthat a diplomások számára.

Mi az a Természettudományi MSc? Ez a kutatási terület jellemzően a természet tudományos eszközökkel való tanulmányozását jelenti, mint amilyen például a fizika, a csillagászat, a kémia, vagy az ökológia. A kurzusok az alábbi kategóriák szerint alakulhatnak: megújuló energia, halászat, számítógépes- és rendszerbiológia, biomérnöki tanulmányok, űrtudomány, vagy fűtéstechnika. Akadnak képzések, melyeket egy év alatt el lehet végezni, míg mások két évig tartanak. Azoknak a diákoknak, akiknek egy új nyelvet kell elsajátítani, vagy távoktatásban kívánnak részt venni, rendelkezésre állnak különleges, személyre szabott lehetőségek.

A felsőfokú természettudományi diplomát választó hallgatók előnyt élveznek, hiszen tanulmányaik során ágazatuk élvonalbeli szakembereinek társaságát élvezik, nemzetközi lehetőségek, külföldi csereprogramok, valamint dinamikus tanár-diák és diák-diák kapcsolaton túl remek állások és továbbtanulási lehetőségek várják őket.

A képzésekkel járó költségek természetesen egyetemenként és országonként változhatnak. Annak érdekében, hogy el tudja dönteni, melyik képzés, vagy intézmény a legjobb, a hallgatónak célszerű közvetlen kapcsolatba lépni az egyetemmel.

Tanulmányaik során a diákoknál kifejlődik a kutatási készség és a lényeges információk értékelésének képessége. Megtanulnak kommunikálni és módszeresen dolgozni. A speciális kurzusokon elsajátított készségek és tudás olyan állásokra készítik fel a hallgatókat, mint a labortechnikus, természetvédelmi szakember, igazságügyi szakértő, tudományos munkatárs, szabadalmi elbíráló, közművelődési szakember, vagy vezetési tanácsadó. Ez a tanulmányok számos ajtót nyitnak a legkülönbözőbb munkalehetőségek felé.

 

Azoknak a diákoknak, akik meg szeretnék szerezni ezt a felsőfokú diplomát célszerű szétnézni a itt felkínált képzések között és hasznos kitölteni az űrlapokat. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával. 

Mutass többet

Master in Integrated Systems Biology

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication
Campus Nappali 2 év September 2018 Luxemburg

[+]

Főbb jellemzők Multidiszciplináris kutatási alapú MSc tanfolyam 2 éves teljes munkaidő / 4 félév (120 átruházható ECTS pont) Kis osztályméretek és egyéni mentorálás: Max. Évente 24 diák választotta ki A hallgatók a legmodernebb kísérleti és számítástechnikai eszközöket használják Erős kapcsolatok a Life Sciences Research Unit (LSRU) és a luxemburgi egyetem Systems Biomedicine (LCSB) luxemburgi központjával Minden kurzus angol nyelven Jelentkezési határidő: július 28 [-]

Mester Tér Tanulmányok

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
Campus Nappali Részidős 2 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houston + 1 további

Ez a fokozat egyike annak az öt pálya a szakmai mester program Rice elhelyezett Wiess Iskola Természettudományi és összpontosít képzésben tanulók in Space Engineering and Science azzal a szándékkal, hogy új lehetőség azok számára, érdeklődő diákok a térben dolgozó technológiai iparban vagy a kapcsolódó kormányzati szervek, mint például a NASA, valamint a kormányzati kapcsolatok pozíciók non-profit szervezetek, az ipar és a tudományos intézmények számára. Ezek mester fokozatot célja a diákok keres, hogy további technikai alapvető szakértelem párosul továbbfejlesztett menedzsment, kommunikációs és vezetői képességek elültették szintű iskolai jártasságot, hogy meghaladja a főiskolai szintű, és megteremti a kereszt-funkcionális képességek szükségesek a modern ipar és a kormányzat . [+]

„A NASA már volt egy hosszú és termékeny kapcsolatot Rice University kezdődő létrehozását Johnson Space Center. Ez az együttműködés ma is folytatódik. Ennek része a NASA-nak átfogó célja, mi szentelt az oktatás minden szintjén, különös tekintettel az oktatási programokban, amelyek megfelelnek a munkaerő igényeinek. Rice történetileg iskolázott kiemelkedő tudósok és mérnökök. A Professional mesterképzési in Space Studies illeszkedik a munkaerő szüksége, amikor a képzést az egész műszaki területen, a tudomány gyakorlati mérnöki és menedzsment. Az ilyen típusú programok növelheti a munkaerő, mint mi is a 21. században átalakulása az emberi űrrepülés. Bízunk benne, hogy továbbra is a mi erős kapcsolatot Rice és a program.”... [-]


Master in Biology

Hampton University
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Hampton

[+]

Scholastic programok és szervezetek

A tanszék olyan programokat kínál, amelyek egyidejűleg fokozzák a tanulói tanulás és az interakciókat az osztályteremben és a laboratóriumi beállításokon kívül. Ezek a következők:

Pre-Health Program; SEEDS program (Ökológia oktatási, fejlesztési és fenntarthatósági stratégiák); MAPS Klub (Pre-Orvosi Diákok Kisebbségi Szövetsége); Biology Journal Club; FDI Biológiai Klub.

[-]

Ms Földrajzi Információs Rendszerek (GIS)

Elmhurst College
On-line Részidős August 2018 Amerikai Egyesült Államok Elmhurst

Az MS a földrajzi információs rendszerek Elmhurst College kapsz alapos ismerete térinformatikai területen, és bemutatja, hogy a térbeli gondolkodás és a földrajzi információs rendszerek (GIS), mint a használt eszköz a különböző alkalmazások az iparban. [+]

Kövesd ki a jövődet a GIS online mestereivel!

A térinformatikai technológiák hatással vannak az élet szinte minden vonatkozására, az ismeretlen szomszédságról a betegségek nyomon követési mintáira való navigáláshoz. Az Amerikai Munkaügyi Minisztérium szerint a térinformatikai technológiák a 21. század három nagy növekedési ágazatának egyike. Ez nagy lehetőséget jelent - és egy Elmhurst MS a GIS-ben, akkor felkészült arra, hogy megfeleljen.

Elmhurstnak van valami a legtöbb kollégiuma, nem egy dedikált GIS-szerver, és hozzáfér a professzionális Esri GIS szoftverhez. Szóval kapsz valamit, amit a legtöbb hallgató nem fog megtenni: a csúcsminőségű feldolgozóerő egy rendszeres számítógépből.... [-]


Master's Degree Programme in Physical and Chemical Sciences: Astronomy and Space Physics

University of Turku
Campus Nappali 2 év August 2018 Finnország Turku

[+]

Az érettségi után a pálya részeként szerzett készségek széles skáláját használhatja, beleértve a számítási és numerikus technikákat.

A szerkezet moduláris. Minden modul 20 ECTS. Ezenkívül van egy tematikus modul, amely választható a programon belül kínált egyéb modulokból vagy a Turku Egyetem egyéb programjaiból.

Az elméleti kurzusok kiterjednek a plazmafizika és az asztrofizika, a sugárzási folyamatok és a kozmológia, a hidrodinamika és a magnetohidrodinamika, az asztrofizikai spektroszkópia és a csillagközi közeg, valamint a csillagszerkezet és az evolúció vonatkozásaira.

A módszertani modul a megfigyelési technikákat, az adatelemzési módszereket, az érzékelőket és a numerikus módszereket tartalmazza. Itt tanfolyamokat tart a megfigyelési asztrofizika, a statisztikai és szimulációs módszerek, a jel- és képfeldolgozás, az idősor-analízis és a Fourier-transzformációk, az űrtechnológia és a sugárzás és a részecske-detektorok módszereiben.... [-]


Fizika és Matematika Matematika

Mogilev State A.A. Kuleshov University
Campus Nappali 1 - 2 év October 2018 Belarusz Mogilev

A szakemberek képzésének tartalma a második szakaszban speciális képzést, kutatási munkát, valamint az általános oktatási tantárgyak képzését biztosítja a tagjelölt vizsgák átvételéhez és a későbbi posztgraduális tanulmányok elvégzéséhez. [+]

A szakemberek képzésének tartalma a második szakaszban speciális képzést, kutatási munkát, valamint az általános oktatási tantárgyak képzését biztosítja a tagjelölt vizsgák átvételéhez és a későbbi posztgraduális tanulmányok elvégzéséhez.

A mester program speciális diszciplínák oktatási programjai lehetővé teszik, hogy mély elméleti és gyakorlati készségeket szerezzen a modern fizika területén. A bűnözők tanulmányozzák a modern optikai állapotot, beleértve a hullámoptikákat, a nemlineáris optikát és a sugárzás anyaggal való kölcsönhatását, az optikai hullámvezetők és az ezeken alapuló eszközök elméletét, kiszámítják a sík optikai hullámvezetők módját, megmérték a modern fizika módszertanát, tanulnak megtervezzék saját tudományos kutatásaikat, helyesen fogalmazzák meg elméleti alapjait, meghatározzák az adatgyűjtés és -elemzés módszertanát és módszereit, amelyek megfelelnek a kutatási céloknak.... [-]


MSc és MRes Pszichológiai Kutatási Módszerek

Nottingham Trent University School of Social Sciences
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Nottingham + 1 további

Az MSc / MRes Pszichológiai kutatási módszerek széles körű képzést azok számára, akik hogy dolgozzon ki egy széles körű [+]

Mi MSc / MRes Pszichológiai kutatási módszerek széles körű képzést azok számára, akik fejleszteni széles skáláját átváltható szaktudás vonatkozó független kutatás és azon túl.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Az MSc és MRes pszichológiai kutatási módszerek már kifejezetten, hogy felkészítse diplomások a pszichológia vagy a kapcsolódó tudományágak számára; - A PhD fokozatot; - Kutatás kapcsolatos karriert a tudományos vagy alkalmazott pszichológiai tudományágak; és - a karrier, ahol adatkezelés és analitikus készségek a jelentősége.

Diákok is a tanfolyamot, mint javításának eszköze a kutatási készségek felkészülés továbbképzési mint egy profi pszichológus (gyakran a klinikai vagy oktatási pszichológus).... [-]


Master of Science in Biology with an Emphasis in Education

Grand Canyon University
On-line Campus 8 hetek September 2018 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 további

[+]

A tanfolyamok gyakran kezdődnek különböző helyszíneken, beleértve a fő kampuszt is.

[-]

Mester Biológia (ms)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Nappali 2 év August 2018 Puerto Rico Bayamón

A Master of Science diplomát biológia kínál két szakirányok: molekuláris biotechnológia és Környezetvédelmi és Ökológiai Intézet. A hangsúly a programok, hogy bemutassa egy interdiszciplináris tananyag összpontosító tudományos érvelés, hogy felkészítse a tanulókat a munka területén a biológia foglalkozik a molekuláris vonatkozásai biotechnológia, ökológia vagy környezeti tudományok. [+]

A Master of Science diplomát biológia kínál két szakirányok: molekuláris biotechnológia és Környezetvédelmi és Ökológiai Intézet. A hangsúly a programok, hogy bemutassa egy interdiszciplináris tananyag összpontosító tudományos érvelés, hogy felkészítse a tanulókat a munka területén a biológia foglalkozik a molekuláris vonatkozásai biotechnológia, ökológia vagy környezeti tudományok.

Pályakezdő ez a program képes lesz bocsát ki a tudományos és műszaki értékelések kapcsolatos saját területén a szakosodás és az általános szempontjai biológia. Ők tapasztalat szerzése a felhasználása és alkalmazása a rendelkezésre álló technológiákat, hogy megértsék és válaszolni a kérdésekre a tudományos jellegű. A program megerősíti az etikai szempontokat a kutatásban és elősegíti a szerves tudás a biológiai tudományok, amelyben a hallgató specializálódása alapul.... [-]


Biológia (MSc)

University of Szeged
Campus 4 félév September 2018 Magyarország Szeged

A 4 féléves program első éve előadásokból, szemináriumokból és gyakorlati képzésből áll a fejlett genetika, molekuláris biológia, biotechnológia, bioinformatika, immunológia, sejtbiológia, mikrobiológia és növénybiológia területén. [+]

A programról

A program biztosítja a hallgatók egy szigorú és kihívást jelentő tanterv, hogy segítsen nekik sikeres poszt-tudományos és szakmai törekvéseit. A 4 féléves program első éve előadásokból, szemináriumokból és gyakorlati képzésből áll a fejlett genetika, molekuláris biológia, biotechnológia, bioinformatika, immunológia, sejtbiológia, mikrobiológia és növénybiológia területén. Mind az alap-, mind az alkalmazott / ipari tudomány szempontjait alaposan tanulmányozni fogják. A második évben a diákok többféle laboratóriumi tanfolyamon vesznek részt a molekuláris biológia, a sejtbiológia, a biotechnológia, a mikrobiológia és a növénybiológia különböző vonatkozásaiban. A kar kandidátusa általában a kutatólaboratóriumokban, oktatási intézményekben, kórházakban, klinikákban, környezetvédelmi ügynökségekben, gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, mezőgazdasági és vegyiparban választja meg pályafutását. A sikeres diplomások tovább folytathatják tanulmányaikat és kutatásaikat a Nemzetközi Biológiai Doktori Iskolánkban. program a University of Szeged .... [-]


A Biológiai Szerves Kémiai Tudományok és A Szennyező Anyagok Toxikológiája

University of Hradec Králové, Faculty of Science
Campus Nappali September 2018 Csehország Hradec Králové

Mesterképzési során Bioorganic Chemistry és Toxikológiai szennyezőanyagok célja a diákok, akik érdeklődnek a szélesebb tanulmány biológiailag aktív kémiai vegyületek. Ez a tanulmány épít egyetemi kurzusok kémia és toxikológia és elemzése szennyező anyagok. [+]

Mesterképzési során Bioorganic Chemistry és Toxikológiai szennyezőanyagok célja a diákok, akik érdeklődnek a szélesebb tanulmány biológiailag aktív kémiai vegyületek. Ez a tanulmány a kémiai és toxikológiai és a szennyező anyagok elemzésének alapképzésére épül. A tanulmány felépítése két párhuzamos fókusz -Bioorganic kémia, toxikológia szennyezőanyag. Mindkét fókusznak közös alapja van a kötelező tantárgyak formájában, és különbözik a kötelező kötelező tantárgyaktól, illetve az opcionális tantárgyaktól. A szükséges tanfolyamokat, a fő hangsúlyt középpontjában a tudás megszerzése a szerkezeti, fizikai-kémiai, analitikai, molekuláris biológiai, biokémiai és toxikológiai szempontból a biológiailag aktív vegyületek. A Bioorganic Chemistry középpontjában a vegyületek összetételének kötelező opcionális elemei koncentrálódnak szilikon módszerekben, analitikai módszerekben és biokémiai módszerekben. Az opcionális tantárgyak kémiai, biológiai és toxikológiai kérdésekre irányulnak. A tanulmány befejezése egy államvizsga Bioorganic Chemistry, Analytical Chemistry, Biokémiai és védelme egy diplomamunka. A toxikológiai szennyező anyagok középpontjában az analitikai kémia, a biokémia és a toxikológia kötelező kötelező tantárgyaira koncentrálnak. Az opcionális tantárgyak kémiai, biológiai és toxikológiai kérdésekre irányulnak. A tanulmány befejezése egy államvizsga Bioorganic Chemistry, Analytical Chemistry, toxikológia és a védelem egy diplomamunka.... [-]


Okleveles Pénzügyi Matematika

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év August 2018 Egyesült Királyság Edgbaston + 1 további

Ez a program, tanított által közösen School of Mathematics, és a Department of Economics, biztosítja a képességek, amelyek lehetővé teszik technikailag képes diplomások (beleértve a matematika, a tudomány és a technika), hogy alkalmazzák a mennyiségi képzés pénzügyi elemzés. [+]

Ez a program, tanított által közösen School of Mathematics, és a Department of EconomicsBiztosítja a képességek, amelyek lehetővé teszik technikailag képes diplomások (beleértve a matematika, a tudomány és technika) is alkalmazzák a mennyiségi képzés pénzügyi elemzés.

A legtöbb esetben, azt várjuk, hogy a diplomások a Masters állást mennyiségi analízis (vagy hasonló), a nagy pénzügyi intézmények, mint a City. A program azt is készít, hogy folytassa tanulmányait az egyetemek.

Belépési követelmények

Egy jó kitüntetéses első fokú (vagy tengerentúli megfelelője) matematika vagy kapcsolódó számlál alá, mint a fizika vagy mérnöki, vagy egy megfelelő közös Kitüntetések diplomát ipari matematika.... [-]


Master Of Science In Matematika (msmth)

American University of Sharjah
Campus Nappali September 2018 Egyesült Arab Emírségek Sharjah

A Master of Science in Mathematics (MSMTH) program biztosít a hallgatók szigorú és alapos ismerete széles körű elméleti és alkalmazott matematika területein. [+]

A Master of Science in Mathematics (MSMTH) programja biztosít a hallgatók szigorú és alapos ismerete széles körű elméleti és alkalmazott matematika területein.

A program célja, hogy a vonat a diákok a különböző szakmai célok kezdve a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetelt az üzleti életben, az ipar vagy a kormány, hogy az alap képzés alapjait megszerzéséhez szükséges kutatói karrier vagy folytassa a PhD matematika, a matematika kapcsolatos területeken.

céljaink

Hisszük, hogy egy MSMTH diplomás képesítéssel:

biztosítja az analitikus készségek szükségesek megfogalmazni és megoldani bonyolult matematikai problémákat, amelyek a kortárs jelentősége a következő területeken: a tiszta és alkalmazott matematika fejleszteni a matematikai készségek és ismeretek, hogy megkönnyítse a szakmai előmenetel az oktatás, üzleti vagy ipari, vagy folytatni további felsőfokú tanulmányokat, mint a PhD fokozatot matematikából vagy a matematika kapcsolatos területeken így a matematikai készségek és ismeretek leírására és megoldjuk az összetett mennyiségi problémák merülnek fel üzleti vagy ipari A célunk ... [-]

MSc Számítógépes Matematika

An-Najah National University
Campus Nappali 2 év August 2018 Palesztina Nablus

Az An-Najah National University részeként a Matematika Tanszék elfogadta a matematika-tudományi egyetem küldetését: a matematika felsőfokú oktatása a palesztin hallgatók számára, valamint a matematika területén végzett tudományos kutatás támogatása a szakadék áthidalása érdekében és javítani kell a palesztin diákok tudását. [+]

Kar

Graduális Tanulmányok Karán

Program leírása

- A program víziója: A matematika és a számítástechnika matematika mesterképzésében végzendő hallgatók tudományos matematikai tudományának megfogalmazása; hogy fokozzuk a matematika mesterképzőink tudományos, kutatási és technikai színvonalának minőségét, hogy hozzájáruljanak az elméleti és alkalmazott területekhez, és a minőség és a felsőoktatás szintjén globálisan elismertvé váljanak.

- Program küldetés: Az An-Najah National University részeként a Matematika Tanszék elfogadta a matematika-tudományi egyetem küldetését: a matematika felsőfokú oktatása a palesztin hallgatók számára, valamint a matematika területén végzett tudományos kutatás támogatása a szakadék áthidalása érdekében és javítani kell a palesztin diákok tudását.... [-]


Matematika és Számítástechnika - Adat Tudományok

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
Campus Nappali 2 év September 2018 Oroszország Moszkva

Az adatok tudósai a hi-tech piac legkeresettebb szakemberei lesznek. Programunk célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek, és felkészítse a legtehetségesebb fiatal tudósokat mély tudással a gépi tanulás, a mélytanulás, a számítógépes látás, az ipari adatelemzés, a természetes nyelv feldolgozása és a modern adat tudomány más fontos területein. [+]

Az adatok tudósai a hi-tech piac legkeresettebb szakemberei lesznek. Programunk célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek, és felkészítse a legtehetségesebb fiatal tudósokat mély tudással a gépi tanulás, a mélytanulás, a számítógépes látás, az ipari adatelemzés, a természetes nyelv feldolgozása és a modern adat tudomány más fontos területein.

Módok és időtartam: 2 év (teljes munkaidős)A jelentkezés határideje: 2018. június 16Tandíj: nincs olyan tandíj a pályázók számára, akik átadják a kiválasztási folyamatotAngol nyelvHelyszín: Moszkva, Oroszország

A sikeres diplomás a program tudni fogja:

Az adatok tudományának matematikai és algoritmikus alapjaiMindkettő fő módszertani vonatkozásai, a tudományos kutatás és az alkalmazásfejlesztés az AdatbankbanA gépi tanulás és a kapcsolódó területek korszerű technikái... [-]