Filter
Természettudományi Mester
Ukrajna A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Természettudományi Mesterdiploma Megtekintése Ukrajnában 2019/2020

Master of Science (MSc): Ezek a programok posztgraduális tanulmányok számára, akik a közelmúltban fejezték be egyetemi tanulmányait, és szeretné javítani tudásukat egy mély és tudományos szinten.

Ukrán történelem hosszú és büszke, a kezdetektől a Kijevi Rusz, mint a legerősebb állam a középkori Európában. A főváros Kijev egyik legrégebbi város Kelet-Európában. Felsőoktatás Ukrajnában akár államilag finanszírozott vagy magán. A legtöbb egyetem Ukrajnában támogatott lakhatását out-of-city diákok. Van egy csomó külföldi diákok az ukrán egyetemeken.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MSc Diplomák Ukrajnában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Ukrainian-American Concordia University

Mesterfokozatunk számára most már lehetősége nyílik arra, hogy regisztráljon a Koblenz-Landau Állami Egyetemmel (Németország) közösen kidolgozott, újonnan létrehozott Coo ... [+]

Koppenhágában a Koblenz-Landau Állami Egyetemen (Németország)

Mesterfokozatunk számára most már lehetősége nyílik arra, hogy regisztráljon a Koblenz-Landau Állami Egyetemmel (Németország) közösen kidolgozott, újonnan létrehozott Cooperative Master's Degree Programra.

Az Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) által kínált program a Koblenz-Landau Egyetemmel közösen a következőket foglalja össze:

Mestere Nemzetközi Menedzsment MBA - a ConcordiaUA;Master of Science in Információs Menedzsment nagyméretű vállalkozói, technológiai és innovációs menedzsment (ETI-M) - a University of Koblenz-Landau.

A program lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy nemzetközi környezetben tanuljanak, ismereteket és készségeket szerezzenek mindkét partner egyetemről, a kiegészítő tantervek közös koncepcióján alapulva. A hallgatók például tanulmányozzák az első fázist a ConcordiaUA-ban, majd részt vesznek az online modulokban az ETI-M főbb, általános oktatási koncepciójának részeként, amelyet a Koblenz-Landau Egyetem a második szakasz. Befejezése után a sikeres hallgatók potenciálisan diplomázhatnak a ConcordiaUA-ból Ukrajnában és Koblenz-Landau-ban Németországban.... [-]

Ukrajna Kyiv
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul