Villamosmérnök MSc-k

75 Villamosmérnök MSc Összevetése

Villamosmérnök

Egyes szakmák alapvető alapképzés elegendő lehet az egyén szerezni jövedelmező, sikeres karrier. Azonban egyre több területen van szükség a munkavállalók további oktatás ahhoz, hogy létrejöjjön a szükséges képességekkel és tapasztalatokkal, hogy sikeres legyen. Ez különösen igaz a Master of Science program. Azok, akik érdeklődnek a villamosmérnöki megtalálja a versenyképes piac sokkal könnyebb navigálni befejezése után a Master of Science szak.

Mi az okleveles villamosmérnök? Ezek a programok a hallgatók, akik már rendelkeznek egy szilárd alapot területén több mélyreható ismeretek és készségek kapcsolatos szakma. A diákok tanulmányi területeken, mint a rendszer és az ellenőrzés, a jelfeldolgozás és a kommunikáció, elektromágnesesség és a fotonika, bioelektromos tanulmányok, áramkörök, anyagok és eszközök.Független kutatás és dolgozat gyakran van szükség, és a program lehet kitölteni a két-öt év.

Ezek az elektromos mérnöki programok lehetővé teszik a diákok, hogy gyarapítsák alapvető ismereteket a kapcsolódó területeken, és a munka felé szakosodott egy olyan területen, amely rendelkezik nagy érdeklődés számukra. A diákok megtanulják, hogyan kell kritikusan gondolkodni, és a diákok megtanulják, hogyan kell jobban megközelíteni a problémamegoldás és a kutatás.

A költségek egy villamosmérnök Master of Science fokozatot függ intézmény kínál a program. Továbbá, programok alapján az egyetemeken szerte a világon lehet lényegesen eltérő tandíj árak és igazgatási költségek.

Karrier villamosmérnöki válogathatnak, és a kilátások növeli, ha a jelöltek szerezni egy Master of Science fokozatot.Pályakezdő építhet értékes karriert a legkülönbözőbb iparágakban, többek között a repülőgépipar, az autóipar, a vegyipar, az építőipar, és az elektronikai ipar. Egyéb lehetőségek közé tartozik a tengeri ipar, olaj-és gázipar, valamint a gyógyszeripar.

 

Diákok, akik szeretnének keresni felsőfokú villamosmérnöki, de nem tudják megtenni, az időbeli korlátok miatt vagy távolság egyetemi még lehetőség rendelkezésükre. Online tanfolyamok és programok állnak rendelkezésre számos neves intézmény. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Mester villamosmérnöki (me)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Nappali 2 év January 2019 Puerto Rico Bayamón

A Mester Program villamosmérnök (ME) célja, hogy felkészítse a hallgatók a tudás, készségek és hozzáállás szükséges végrehajtani, mint a hatékony és magasan képzett szakemberek a szakterületek Power és ellenőrző rendszerek. Mindkét szakterületek összpontosít, tervezés és gyakorlati ismereteket a rendszer. [+]

A Mester Program villamosmérnök (ME) célja, hogy felkészítse a hallgatók a tudás, készségek és hozzáállás szükséges végrehajtani, mint a hatékony és magasan képzett szakemberek a szakterületek Power és ellenőrző rendszerek. Mindkét szakterületek összpontosít, tervezés és gyakorlati ismereteket a rendszer.

A specializáció a Control Systems biztosítja a kidolgozásában és végrehajtásában a fejlett technológia és tervezési technikák szabályozási alkalmazások a gyártás, a gyógyszeripar és a petrolkémiai folyamatok és az alkalmazások a robotika, az automatizált rendszerek és intelligens vezérlés.

A specializáció a Power Systems, lehetőségeket nyújt majd a hallgatókat a készségek, hogy elemezzék, és javasolja problémák megoldására, a termelési, elosztási és vezérlési elektromos energiát. Ez a specializáció integrálja a megújuló energiaforrások használatát, az elosztott termelés és a kihívások az integráció szakaszos forrásból elektromos rendszereket.... [-]


Master of Science in Alkalmazott Mérnöki - Elektromos (MS) - Online

Kennesaw State University
On-line Nappali Részidős January 2019 Amerikai Egyesült Államok Kennesaw

A Master of Science in Applied Engineering - Elektromos fokozat felajánlotta, hogy megfeleljen az egyéneknek, akik szeretnének folytatni a fejlett tanulmányokat a modern elektromos, elektronikus vagy számítógépes technológiák elérése érdekében személyes vagy karrier célokat. A program ötvözi az alkalmazásokat és az elméleteket, hogy a diplomások széles körű karrierlehetőségeket készítsenek. Az oklevelet teljesen online kínálják, hogy a hallgatók rugalmasan kezeljék életüket, karrierjüket és oktatási céljaikat. [+]

MS in Applied Engineering - Elektrotechnika

Az MS in Applied Engineering fokozat felajánlotta, hogy megfeleljen az egyéneknek, akik szeretnének folytatni a fejlett tanulmányokat a modern elektromos, elektronikus vagy számítógépes technológia és a technológiák, hogy teljesítse a személyes vagy karrier célokat. A mesterképzés az Applied Engineering-Electrical programban sikeresen képes lesz:

Mutassa be a matematika alkalmazását a fejlett mérnöki problémákra.Tervezzen és végezzen kísérleteket, valamint elemezze és értelmezze az eredményeket.Ismertesse a technikai problémák azonosítását, megfogalmazását és megoldását.Mutasson kommunikációs képességet szóbeli, írásos és multimédiás formátumokban.Tervezési kísérletek hangmérnöki elvekkel.Felismeri az egész életen át tartó tanulás szükségességét.Mutassa be a hangmérnöki elvek alkalmazását a társadalmi-gazdasági kérdések kezelésére.... [-]

MSc Elektrotechnika

An-Najah National University
Campus Nappali 2 év August 2019 Palesztina Nablus

Az elektrotechnikai mesterképzés általános célja, hogy fejlessze a diákok tudását és tapasztalatait a villamosenergia-technika területén, amely a villamosenergia-ágazat fejlesztését eredményezi Palesztinában, figyelemmel a fejlődésre ezen a területen. [+]

Kar

Graduális Tanulmányok Karán

Program leírása

Az elektrotechnikai mesterképzés általános célja, hogy fejlessze az elektroenergetika területén a diákok tudását és tapasztalatát, amely a palesztinai villamosenergia-ágazat fejlesztését eredményezi az e területen betöltött fejlődéssel.

A program al-célkitűzései:

Megkülönböztető kompetenciák megteremtése a fejlesztéshez képes villamosenergia-fejlesztés területén, tanácsadással és képzéssel a mérnökök és technikusok számára.Adjon lehetőséget a diákoknak, hogy lépést tartsanak az elektrotechnikai technológiák fejlesztéseivel, és felhasználják őket a palesztinai energiaágazat fejlesztésében.Számos palesztin mérnök kérését teljesíti, és támogatja a nemzetgazdaságot azzal, hogy lehetőséget biztosít a posztgraduális tanulmányok elvégzésére és a villamosenergia-tervezés területén a külföldre utazás helyett.Az An-Najah National University tudományos és oktatási szintjének fejlesztése és fejlesztése az elektrotechnika területénA diákok tudományos kutatásának ösztönzése.Ösztönözni kell az egész életen át tartó tanulás és a folyamatos oktatást.A diákok és az intézmények, vállalatok és egyetemek munkatársainak fejlesztése és szakmai előmenetelének ösztönzése.... [-]

Okleveles villamosmérnök

Eindhoven University of Technology
Campus Nappali 2 év September 2019 Hollandia Eindhoven

El sem tudja képzelni a mindennapi élet nélkül Villamosmérnöki többé. Megoldja több problémát az energiaellátás, a kommunikáció, az egészségügy és a környezetvédelem. Ez nem csoda, hogy a kar kutatás célja az ezeken a területeken. Ön vállalja az innovatív kutatás és tervezés, elemezni, és rájön, intelligens és innovatív elektromos alkatrészek és rendszerek. [+]

El sem tudja képzelni a mindennapi élet nélkül Villamosmérnöki többé. Megoldja több problémát az energiaellátás, a kommunikáció, az egészségügy és a környezetvédelem. Ez nem csoda, hogy a kar kutatás célja az ezeken a területeken. Ön vállalja az innovatív kutatás és tervezés, elemezni, és rájön, intelligens és innovatív elektromos alkatrészek és rendszerek.

Ezen kívül, akkor együtt fog működni a K + F részlegek az iparban. Electro Technology soha nem áll, és a diplomás megadhat egy úttörő és vezetői munkát.

Fókuszban a kutatás:

Ellátás és a gyógyítás Az összekapcsolt világban Smart és a fenntartható társadalom ... [-]

Villamosmérnök

International Accelerator
Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston

Elektrotechnika egy mérnöki tudományág, amely foglalkozik a tanulmány, tervezése és alkalmazása az elektromos és elektromágneses alkatrészek, rendszerek és alkalmazások. A megnövekedett kereslet a lakások, az autóipar, a védelmi és fogyasztói ipar továbbra is az üzemanyag a növekedést a területen, valamint a kereslet a villamos mérnökök a jövőben. [+]

villamosmérnök

Képzeld el, hogy része az épület a műholdas, hogy látni fogja valóban megy az űrbe. Gólya hallgató Karina Quintana részt professzor Wilmer Arellano Engineering orientációja Class őszén 2012. A kísérlet egy tanórán tevékenység EGN-1002 osztály és Karina vette a kihívást.

Az ötlet lehetővé tenné a műholdas passzívan igazítsa, és lehetővé teszi fényképezzen. Látható a videó, amely nemcsak, hogy a fedélzeti mágnes igazítsa a tengelye a műhold szerint - a mágneses észak - de ez is forgatni a műholdas tengelye fölött. Ez a műhold az űrbe ebben az évben.

Érdekel valami itt a földön? Rengeteg olyan karrierek terén.... [-]


Villamosmérnöki MSc

Aarhus University
Campus Nappali 2 év September 2019 Dánia Aarhus

Az MSc Villamosmérnöki programban tanuló diákként lehetősége van szakterületre szakosodni az elektrotechnika számos területén, beleértve az analóg és digitális elektronikát a szabályozáshoz, valamint az adatátvitelhez és a gyűjtéshez. [+]

Villamosmérnöki MScA tudás és a technikai szakértelem összekapcsolásaSzakterüljön, ahogy választja

Az MSc Villamosmérnöki programban tanuló diákként lehetősége van szakterületre szakosodni az elektrotechnika számos területén, beleértve az analóg és digitális elektronikát a szabályozáshoz, valamint az adatátvitelhez és a gyűjtéshez.

Az első évben a hallgatók olyan kurzusokat tartanak, amelyek a szakterületen szükséges akadémiai alapokat nyújtják. A diákok a szakterületek széles választékából választhatnak, az optikától az elektrooptikáig, a félvezető technológiától a tiszta elektronikáig.

Készítsen saját tanulási tervet

Jelentős szabadság van a tanulmányi tantárgyak megválasztásában, és a diákok számos opcionális modul közül választhatnak, beleértve a kísérleti technológiát, az adatgyűjtést, a mikrokezelőket, az anyagfizikat és még sok mást. A szaktanácsadókkal konzultálva a hallgatók pontosan megtervezhetik az érdeklődésüknek és hátterüknek megfelelő tanulmánytervet.... [-]


Villamosmérnök

Politecnico di Milano
Campus Nappali 2 év October 2018 Olaszország Milan

A Master of Science in Villamosmérnöki célja alkotó magasan képzett szakemberek képesek szembenézni komplex tervezési problémák és elősegíti a technológiai innováció terén az elektromos rendszereket. [+]

A program magában foglalja a széles körű track „című Villamosmérnöki” és egy különleges pálya, amely az „intelligens hálózatok”, megszervezni és együttműködve Enel SpA Az első track biztosít szilárd készségek területén a villamos energia és a megújuló energiaforrások, az elektromos rendszerek szállítása, tervezése és automatizálása elektromos rendszereket. A pálya „intelligens hálózatok” nyújt kezeléséhez szükséges eszközöket az új kihívásokra a villamosenergia-rendszerek járó növekvő jelenléte a megújuló energiaforrások (RES) és a szétszórt Generation (DG). Egy ilyen új generációs paradigmát vezet az evolúció elosztó hálózatok, az intelligens hálózatok. Mastering evolúció megköveteli az új szakmai ismeretek, kezdve a az információs és kommunikációs technológiák, alapvető, hogy fokozza a hagyományos hálózatok teljes ismerete energiabevitel szabályozásához működtetett liberalizált energia piacon. ... [-]


Okleveles elektronikai és villamosmérnöki

Swansea University
Campus Nappali Részidős 1 - 3 év September 2019 Egyesült Királyság Swansea + 1 további

Az elektronikus és villamosmérnöki mesterképzés hallgatójaként speciális szakértelmet fejleszt ki a College of Engineering kutatási érdeklődésével, és tükrözi az elektronikai ipar igényeit. [+]

Az elektronikus és villamosmérnöki mesterképzés hallgatójaként speciális szakértelmet fejleszt ki a College of Engineering kutatási érdeklődésével, és tükrözi az elektronikai ipar igényeit.

Akkreditáció

Az MSc Elektromos és Villamosmérnöki A Swansea University akkreditálta az Intézet Mérnöki és Technológiai (IET), azzal a céllal, hogy teljes mértékben megfelel az akadémiai követelménynek a nyilvántartásba, mint beépített mérnök, és részlegesen megfelel az akadémiai követelmény a nyilvántartásba, mint Chartered Engineer.

Az akkreditáció biztosítja, hogy az oklevél megfelel a British Council Professional Engineering Competence (UK-SPEC) műszaki mérnöki tanácsa által meghatározott szabványoknak. Egy akkreditált fokozat biztosítja az alátámasztott tudás, megértés és készségek egy részét vagy egészét, mint Chartered Engineer. Néhány munkáltató elsősorban akkreditált diplomákat vesz fel, és akkreditált diplomát valószínűleg elismerik más országok, amelyek aláírják a nemzetközi megállapodásokat.... [-]


Master of Electrical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Belgium Leuven + 1 további

[+]

A kar is kiváló szakmai kapcsolatokat az ipari vezetők.

Célok Attól függően, hogy a kiválasztott opció, a hallgató egy alapos ismerete az alábbi területeken: Elektronikai és integrált áramkörök, hangsúlyt fektetve tervezése elektronikus alkatrészek és rendszerek. Beágyazott rendszerek és a multimédia, a hangsúlyt a alkalmazások tervezésével elektronikus rendszerek. Kreatívan alkalmazni, bővíteni, elmélyíteni és integrálni a tudás különböző területein elektrotechnika. Önállóan megszerezni a tudást és a technológiai állapot szükséges a problémamegoldó folyamat. Képes megtalálni, feldolgozza és értékeli az irodalom és műszaki kézikönyvek függetlenül. Képes szintetizálni, létrehozni egy kutatási tervet, és innovatív megoldások reális probléma (a bonyolultabb jellegű), miközben figyelembe veszi a rendszer határait. Kritikusan értékeli a kutatási eredményeket. Folytat más tudományágak a tanulmány, ahol szükséges. [-]

Villamosmérnöki MSc

Engineering & Computer Science Syracuse University
Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Syracuse

Az elektrotechnika a töltött részecskék vezetéken, félvezetőkön vagy akár vákuumon keresztül történő mozgására irányadó tudományos elveken alapul. [+]

Az elektrotechnika a töltött részecskék vezetéken, félvezetőkön vagy akár vákuumon keresztül történő mozgására irányadó tudományos elveken alapul. Ezeket a jelenségeket számos alkalmazásban, például vezeték nélküli, optikai vagy műholdas kommunikációban, robotok vezérlésében, rádiós és televíziós műsorszórásban, mikroelektronikai számítógépek és analóg áramkörök fejlesztésében, valamint olyan betegségek diagnosztizálásában és kezelésében segítséget nyújtó eszközök kifejlesztésében lehet felhasználni .

A mester program villamosmérnöki hangsúlyozza elsajátítását a tudás területén, és néhány ismerkedés a szövetséges területeken. Az egyén igényeihez igazodik, a kar által meghatározott bizonyos általános korlátozásokkal. Az MSEE program legalább 30 kreditből áll a BS fokon túl. A tézis választható. Azok a hallgatók, akik nem rendelkeznek elektrotechnika BS fokozattal, kötelesek további továbbképzést elvégezni az egyetemi vagy diplomás szinteken, hogy pótolják az előkészítés hiányosságait.... [-]


Villamosmérnöki Mester

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campus Nappali Részidős 2 - 3 év January 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington + 1 további

Ez a program célja, hogy segítsen a diákok megérteni és alkalmazni az elveit villamosmérnöki különböző területeken, mint a kommunikáció, a villamos energia, az energia és a nanotechnológia. [+]

A program áttekintése

Ez a program célja, hogy segítsen a diákok megérteni és alkalmazni az elveit villamosmérnöki különböző területeken, mint a kommunikáció, a villamos energia, az energia és a nanotechnológia.

Alkalmazott elektromágnesességTávközlés és hálózatokTeljesítmény és teljesítményVillamosmérnöki Mester

Az akkreditált órákhoz: 30Egyéb követelmények:

Fókuszterületek

Alkalmazott elektromágnesesség

Kötelező követelmény

ECE 6020 Alkalmazott elektromágnesességECE 6065 szemináriumMikrohullámú mérnöki

Az alábbiak egyike:

ECE 6720 távérzékelésECE 6725 Elektromágneses sugárzás és diszperzióECE 6730 Hullám véletlenszerűenNumerikus elektromágnesességECE 6750 Bevezetés a radarrendszerekbeECE 6760 A propagáció modellezése vezeték nélküli kommunikációbanECE 6765 Fotonika és optikai szálakECE 6770 Alkalmazott mágnesesség... [-]

Mesterei tudomány villamosmérnöki

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Campus Nappali 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok San Luis Obispo

A misszió a Villamosmérnöki Tanszék a diákok oktatása kiválóságának eléréséhez a fegyelem a villamosmérnöki és tanítani őket, hogy alkalmazzák az oktatás gyakorlati problémák megoldására a társadalmilag felelős módon. A diákok felkészültek a karrier szolgáltatás, a vezetés, és a különbséget a széles körű mérnöki és más kapcsolódó területeken részvételen, tanulni csinálva, és a "hands-on" laboratóriumi, a projekt, és a design megközelítés. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás nélkülözhetetlen a jelenléte az egyre növekvő ütemű technológiai változások. [+]

Cal Poly diplomás képzés

A programról

A misszió a Villamosmérnöki Tanszék a diákok oktatása kiválóságának eléréséhez a fegyelem a villamosmérnöki és tanítani őket, hogy alkalmazzák az oktatás gyakorlati problémák megoldására a társadalmilag felelős módon. A diákok felkészültek a karrier szolgáltatás, a vezetés, és a különbséget a széles körű mérnöki és más kapcsolódó területeken részvételen, tanulni csinálva, és a "hands-on" laboratóriumi, a projekt, és a design megközelítés. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás nélkülözhetetlen a jelenléte az egyre növekvő ütemű technológiai változások.... [-]


M.Sc. villamosmérnök

Warsaw University of Technology
Campus Nappali 18 hónapok October 2018 Lengyelország Warsaw

Pályakezdő ez a program lesz a teljes körű képesítéssel és alapvető ismeretek területén: teljesítmény-rendszer (tervezés, optimalizálás és ellenőrzés), az elektromos energia minőség, az elektromágneses összeférhetőség, elektromechanikus hajtás rendszerek, villamos vontatási mérési rendszerek (hardver és szoftver), az intelligens elektromos berendezések és IT (mesterséges intelligencia energetikai, számítási módszerek és algoritmusok, mikroprocesszoros technika). [+]

Villamosmérnöki Kar

Villamosmérnöki Kar a következő programokat az angol:

Master of Science in Engineering

1,5 év (3 félév) posztgraduális program területén:

villamosmérnök

A program előírja, tanfolyam és a dolgozat elkészítése.

M.Sc. Masters Tanulmányok - Villamosmérnök

Pályakezdő ez a program lesz a teljes körű képesítéssel és alapvető ismeretek területén: teljesítmény-rendszer (tervezés, optimalizálás és ellenőrzés), az elektromos energia minőség, az elektromágneses összeférhetőség, elektromechanikus hajtás rendszerek, villamos vontatási mérési rendszerek (hardver és szoftver), az intelligens elektromos berendezések és IT (mesterséges intelligencia energetikai, számítási módszerek és algoritmusok, mikroprocesszoros technika).... [-]


Villamosmérnöki MSc

Frederick University
Campus Nappali Részidős 18 - 36 félév February 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

A program az elektrotechnikai fegyelem négy szakterületeire összpontosít. A négy specializáció a kommunikációs rendszerek, a villamosenergia-rendszerek, a vezérlési rendszerek és a számítástechnika. Minden szakosodás más kötelező és technikai választható kurzusokat igényel. [+]

Szakosodás

A program az elektrotechnikai fegyelem négy szakterületeire összpontosít. A négy szakirány:

Kommunikációs rendszerekPower SystemsVezérlőrendszerekInformatika

Minden szakosodás más kötelező és technikai választható kurzusokat igényel.

Az oktatás nyelve angol.

Kulcsfontosságú tanulási eredményekAlkalmazzanak megfelelő matematikai, tudományos és mérnöki módszereket, és számítógépes szoftvereket használjanak a specializációhoz kapcsolódó mérnöki megoldások megoldására.Használja a legmodernebb tervezési automatizálási szoftvereket és hardvereszközöket, valamint laboratóriumi berendezéseket a specializációhoz kapcsolódó elektromos rendszerek tervezéséhez és értékeléséhez.Analitikai módszerek és modellezési technikák alkalmazása az elektromos rendszerek és komponensek általános minőségi attribútumok és esetleges kompromisszumok értékelése során.Ismeretek alkalmazása és a tudás élvonalához kapcsolódó problémák megoldása szakterületén és a feltörekvő technológiák területén.A különböző forrásokból származó információk lekérése és elemzése, beleértve az adatbázisok és az online számítógépes keresések révén történő információkeresést.Mutasson kompetenciát a szóbeli és írásbeli kommunikációs képességekről, valamint a megfelelő számítástechnikai technológiák és eszközök használatáról.Szakmai profilok a diplomások... [-]

Mester elektromechanikus mérnöki

Vrije Universiteit Brussel
Campus Nappali 2 év September 2019 Belgium Brussels

Az okleveles Elektromechanikus Mérnöki Program vonatok mérnökök tudományos és technológiai hatékonyság. [+]

MSc Mérnöki Elektromechanikus

Multidiszciplináris képzés mélyreható specializáció A kétéves Master of Science in Engineering Elektromechanikus integrálja a tanulmány az elektromos és gépészeti és a kutatás. Ez az egyedülálló kombináció ösztönzi széles perspektívát kínál Önnek arra, hogy áthidalja a szakadékot a két terület később a szakmai karrier. A multidiszciplináris program egészíti ki egy mélyreható specializáció a négy nagy kiadó: Repülés, energia, Mechatronika-Construction vagy a jármű Műszaki és Közlekedési.

A specializáció az egyik ilyen tudományágak indul az első évben, beállítás ki egy erős sor készség a választott területen. Mint diplomával a program, akkor előnyös a kompromisszumot széles elektromechanikai mérnökképzés, amely készíti fel a munka tervezése és irányítása, a specializáció egy adott fegyelem. A program biztosítja a magas szintű oktatás, köszönhetően a jól képzett oktatók és ezek kapcsolatát a szakemberek a kutatóintézetek és az ipar. Ennek eredményeként, a diplomások ismertek azok azonnali széleskörű foglalkoztathatóságot.... [-]