Keystone logo

10 MSc Programok ban ben Élelmiszer-technológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Egészségügy
  • Táplálkozástudomány
  • Élelmiszer tudományok
Szakirányok
  • Egészségügy (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Élelmiszer-technológia

Az MSc rövidítése a Master of Science, amely egy posztgraduális diploma lehet választani, hogy dolgozzon befejezése után a főiskolai program. Ezt a diplomát gyakran a tudomány és a technológia birodalmában találják meg.

Mi az MSc Élelmiszer Technológia? Ez a mérték megvizsgálja az élelmiszerek előállításához, tárolásához, terjesztéséhez és elkészítéséhez használt eszközöket és technológiákat. E területek közül bármelyik lehet a mértéke középpontjában, vagy összpontosíthat egy adott élelmiszercsoport egész ciklusára, például marhahúsra vagy kukoricára. Elvárható, hogy megtudja az élelmiszer-kémia és a biológia, valamint az élelmiszer-biztonság és a szabályozás.

A program során bizonyos készségeket szerezhet, például az analitikus készségeket, a kommunikációt és a szemet a részletekre. A jó kommunikáció minden magán- és szakmai kapcsolatában hasznos, míg a részletességgel végzett elemzés és figyelem segítheti a termelékenységet.

Ahhoz, hogy elnyerje az MSc Food Technology, elvárják, hogy keressen finanszírozást, vagy fizetni bizonyos költségek a saját. Néhány kiadás könyveket, regisztrálást, utazást és tanulmányi időt foglal magában. A kiválasztott iskolát előre is felveheti, hogy becsléseket szerezzen ezekről a számokról.

Az élelmiszeripari szakképzettség előkészíti Önt egy karrierre az élelmiszertermelés, -elosztás és -kezelés különböző területein. A termelésben kereshet az élelmiszer-technológus, a termékfejlesztés tudósa és a műszaki sörgyár munkakörei között. Az elosztásban és a menedzsmentben pályakezdőként minőségi menedzserként vagy szabályozói munkakörként pályázhat. Vannak olyan marketing pozíciók is, amelyek az élelmiszer-technika ismeretét igénylik, hogy megszerezzék az új folyamatokról és a táplálkozással kapcsolatos információkat.

Az élelmiszertermelés és -elosztás mögött rejlő technológia olyan fontos, hogy több iskola kínál ilyen kurzusokat és diplomákat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.