$close

Szűrők

Lásd a találatokat

66 Élelmiszer tudományok MSc Összevetése

A Master of Science in Food Science diplomáját, amely felkészíti az embereket a munka különböző aspektusait élelmiszer-termelés és a fejlesztés. Mint a Master of Science, a program úgy egy részletes, a multidiszciplináris megközelítés, hogy a diákok jobban megértsék az élelmiszer-biztonság és a tudomány. Mi az MSc in Food Science? Az ilyen mértékű összpontosít egés… Tovább

A Master of Science in Food Science diplomáját, amely felkészíti az embereket a munka különböző aspektusait élelmiszer-termelés és a fejlesztés. Mint a Master of Science, a program úgy egy részletes, a multidiszciplináris megközelítés, hogy a diákok jobban megértsék az élelmiszer-biztonság és a tudomány.

Mi az MSc in Food Science? Az ilyen mértékű összpontosít egészségügyi, élelmiszer-minőség és-biztonság, valamint az élelmiszer-termelést. Diploma jelöltek megismerhetik minden lépését a termelés, a növekvő vagy betakarítás a főzés és a fogyasztó. A diploma húz a legkülönbözőbb tudományágak, beleértve a kémia, a biológia, a táplálkozás, és vegyészmérnöki. Megismerik a tulajdonságokat, hogy az élelmiszer ízét és egészségügyi előnyöket, a folyamatok általánosan használt az élelmiszer-termelés, és a különböző módszerek élelmiszer-minőség javítására vagy biztonságát.

Felsőfokú élelmiszer-tudomány is értékes, mert a növekvő állami cél: élelmiszer fenntartható és fogyasztása csak egészséges étel. A pályázóknak a Master of Science ebben a sportágban egyedülálló képes arra, hogy a munkahelyekre összpontosító egészséges vagy környezetbarát élelmiszertermelés.

Az ára megszerezte a Master of Science is jelentősen eltér egy régióban, és intézmény a következő. A leendő hallgatók gondosan kutatás a különböző programok azonosítására egyik kezelhető költségeket.

Emberek, akik tanulmányozták az élelmiszer-tudomány működhet az élelmiszer-termelés, a termékfejlesztés, vagy minőség-ellenőrzés. Konkrét feladatok magukba foglalják a növekedés, vagy a termelési folyamatok fejlesztése, új ételeket, és megakadályozza a szennyeződés vagy más élelmiszer-biztonsági kérdéseket. Élelmiszer tudósok dolgoznak a munkáltatók közötti nagyvállalatok kormányzati szervek.

Ma, az MSc in Food Science lehet szerezni az interneten. Mivel sok intézmény még mindig nem kínálnak ilyen mértékű, az online kurzusok is kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék befejezni egy oktatási mozgatása nélkül, vagy feladják aktuális feladatot. Bárki, aki érdekelt az ilyen mértékű könnyen többet megtudni tantervek, árazás és egyéb szak részletek. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikai Egyesült Államok

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A progra ... +

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A program biztosítja a diákok számára a szükséges ismeretekkel rendelkező cégek és szervezetek, amelyek termesztik, feldolgozzák, terjesztenek vagy eladnak élelmiszereket és italokat, miközben megfelelnek a szövetségi és az állami szabályozási alapok előállítása, forgalmazása és az élelmiszeripari termékek forgalmazása. -
MSc
Részidős
Angol
On-line
 
University of Turku
Turku, Finnország

Az élelmezésfejlesztési mesterképzési program kompetenciát nyújt az élelmiszeripar és az egyetemi kutatás és fejlesztés kihívásainak való megfeleléshez.

Az élelmezésfejlesztési mesterképzési program kompetenciát nyújt az élelmiszeripar és az egyetemi kutatás és fejlesztés kihívásainak való megfeleléshez. -
MSc
Nappali
2 év
Angol
aug. 2022
19 jan. 2022
Campus
 
EIT Food
Leuven, Belgium

Az Master of Food Systems program a jövő vezetőinek képzésével fejleszti az élelmiszer-szektor legfontosabb tehetségeit. A partnerhálózatunk vezető tudományos intézményeinek é ... +

Az Master of Food Systems program a jövő vezetőinek képzésével fejleszti az élelmiszer-szektor legfontosabb tehetségeit. A partnerhálózatunk vezető tudományos intézményeinek és ipari partnereinek szervezésében a program célja, hogy felkészítse Önt az élelmiszer-rendszer jövőbeni átalakításának előmozdítására, és növelje azoknak a vállalatoknak a versenyképességét, amelyeknek munkát választott. -
MSc
Nappali
4 félévek
Angol
szept. 2022
Campus
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
University of Helsinki
Helsinki, Finnország

Mit esznek most? Mi mögött az ételek jó íze? Nyersanyagok? Feldolgozási technológiák? Hogyan lehetne javítani az élelmiszerek és az élelmiszer-feldolgozás egészségességét, biz ... +

Mit esznek most? Mi mögött az ételek jó íze? Nyersanyagok? Feldolgozási technológiák? Hogyan lehetne javítani az élelmiszerek és az élelmiszer-feldolgozás egészségességét, biztonságát, ökológiáját és etikáját? Ha ez az Ön számára, jelentkezzen az Élelmezéstudományi Master Programhoz University of Helsinki . -
MSc
Nappali
2 év
Angol, Finn, Svéd
aug. 2022
05 jan. 2022
Campus
 
ISARA Lyon
Lyon, Franciaország

Érdekli a fenntartható élelmiszertermelés „gazdasáktól villaig”, és hogyan lehet fenntartható módon irányítani az élelmiszer-feldolgozást és az egyéb élelmiszer-előállítással ... +

Érdekli a fenntartható élelmiszertermelés „gazdasáktól villaig”, és hogyan lehet fenntartható módon irányítani az élelmiszer-feldolgozást és az egyéb élelmiszer-előállítással kapcsolatos tevékenységeket? Szeretne nemzetközi összefüggésben tanulni? Akkor a fenntartható élelmezési rendszerek európai MSc programja a megfelelő választás az Ön számára! -
MSc
Nappali
2 év
Angol, Francia
szept. 2022
03 ápr. 2022
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Egyesült Királyság

A globálisan fontos agrár-élelmiszeripari ágazat szorosan kapcsolódik a föld- és vízhasználat, az éghajlatváltozás, az egészség és a jólét körüli kihívásokhoz. Ez az ipar álta ... +

A globálisan fontos agrár-élelmiszeripari ágazat szorosan kapcsolódik a föld- és vízhasználat, az éghajlatváltozás, az egészség és a jólét körüli kihívásokhoz. Ez az ipar által irányított program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a fejlett készségekkel, ismeretekkel és szakértelemmel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a növekvő iparágban technikai és gyártásirányítási szerepeket töltsenek be. -
MSc
Nappali
Angol
Campus
 
Lund University
Lund, Svédország

Ez a program azoknak a hallgatóknak szól, akik innovatív jövőbeli ételeket akarnak létrehozni, és olyan egészségügyi kérdésekre találnak megoldásokat, mint az elhízás vagy az ... +

Ez a program azoknak a hallgatóknak szól, akik innovatív jövőbeli ételeket akarnak létrehozni, és olyan egészségügyi kérdésekre találnak megoldásokat, mint az elhízás vagy az alultápláltság. A hallgatók megismerkednek az élelmiszerek tervezésével és gyártásával, miközben megőrzik az egészségügyi előnyöket az élelmiszer-kémia, az élelmiszer-feldolgozás, a felszíni és kolloid kémia, a mikrobiológia, a táplálkozás és az élelmiszer-elemzés területén. Miközben igazodik a piaci igényekhez, a mérnöki tudományokra és az innovációra helyezett nagy hangsúlyt fektetve, a program a helyi iparhoz kapcsolódó kapcsolatokat használ, ami azt jelenti, hogy egyes kutatók eredményeket alakítottak sikeres vállalkozásokká, mint például az Oatly, az Optifreeze és a Probi. A diplomások az élelmiszeriparban, az állami szektorban, kutatóintézetekben és PhD pozíciókban találtak munkát. -
MSc
Nappali
2 év
Angol
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Egyesült Arab Emírségek

Az Élelmiszertudományi Tanszék élelmezéstudományi mesterprogramot javasol, amely lehetőséget ad a hallgatóknak az élelmiszerminőség és biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemz ... +

Az Élelmiszertudományi Tanszék élelmezéstudományi mesterprogramot javasol, amely lehetőséget ad a hallgatóknak az élelmiszerminőség és biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és -technika, valamint az innovatív és funkcionális élelmiszerek fejlett ismereteinek megszerzésére. Az Élelmezéstudományi Mester program célja, hogy megerősítse és fokozza a hallgatók tudományos alapelveinek és folyamatának ismereteit a biztonságos és jó minőségű élelmiszerek előállításához. -
MSc
Nappali
Részidős
2 év
Angol
jan. 2022
Campus
 
EM Normandie Business School
Rouen, Franciaország

Legyen szakember az ágazatban, felfegyverkezve, hogy megfeleljen az agrár-élelmiszeripar fejlesztési kihívásainak.

Legyen szakember az ágazatban, felfegyverkezve, hogy megfeleljen az agrár-élelmiszeripar fejlesztési kihívásainak. -
MSc
Nappali
15 hónap
Francia
Campus
 
Tennessee State University
Nashville, Amerikai Egyesült Államok

A Master of Science in Food and Animal Sciences diplomát két lehetőséggel kínálják, szakdolgozat vagy nem dolgozat.

A Master of Science in Food and Animal Sciences diplomát két lehetőséggel kínálják, szakdolgozat vagy nem dolgozat. -
MSc
Nappali
Angol
aug. 2022
01 ápr. 2022
Campus
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Franciaország

Az ISA Lille az Élelmiszertudományra szakosodott, angol vagy francia nyelven tanított mesterképzési és mérnöki szakot kínál, amely az élelmiszertermelés fenntartható gazdálkod ... +

Az ISA Lille az Élelmiszertudományra szakosodott, angol vagy francia nyelven tanított mesterképzési és mérnöki szakot kínál, amely az élelmiszertermelés fenntartható gazdálkodásának, minőségének, biztonságának és ipari környezetének témáit fedi le. -
MSc
Nappali
2 év
Angol
Campus
 
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugália

Az élelmiszer-ágazat elengedhetetlen a társadalom minőségének és fejlődésének biztosításához. A közelmúltbeli élelmiszeripari rendszerek fejlődése ellenére manapság nagy kihív ... +

Az élelmiszer-ágazat elengedhetetlen a társadalom minőségének és fejlődésének biztosításához. A közelmúltbeli élelmiszeripari rendszerek fejlődése ellenére manapság nagy kihívások állnak közel. Ilyen például a 2030-ig tartó időszakra szóló menetrend, amelyet az ENSZ adott ki 17 fenntartható fejlődési céllal (SDG-k), mivel a fejlesztések és a fenntarthatóság jelenleg ütközési úton van, valamint a COVID-19 járvány. 2050-re a világnak 60 százalékkal több élelemre lesz szüksége, és a termelékenységi szint csökkenésével nem valószínű, hogy ezt a célt el fogják érni, legalábbis ha a jelenlegi élelmiszer-rendszer nem változik. Ebben az értelemben fejlesztési és innovációs stratégiákat kell létrehozni a mezőgazdasági és élelmiszer-termelés fenntartható növelése, a globális ellátási láncok javítása, az élelmiszer-veszteségek és -hulladékok csökkentése, a környezeti hatások csökkentése, az energiatakarékosság, valamint a biztonságos és tápláló élelmiszerek mindenki számára történő biztosítása érdekében. -
MSc
Nappali
2 év
Angol, Portugál
Campus
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Egyesült Királyság

A Manchester Metropolitan University 1880 óta játszik utat a táplálkozással és az élelmiszertudományokkal kapcsolatos kutatásokban. Ez az egyedülálló élelmiszertudományi és in ... +

A Manchester Metropolitan University 1880 óta játszik utat a táplálkozással és az élelmiszertudományokkal kapcsolatos kutatásokban. Ez az egyedülálló élelmiszertudományi és innovációs mesterfokozat egyesíti a Manchester Met gazdag szakértelmét az új technológiákkal, hogy a sikerhez szükséges speciális élelmezési és táplálkozási ismereteket nyújtsa. -
MSc
Részidős
24 hónap
Angol
On-line
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Németország

Az étel alapvetően különbözik a többi jószágtól: Olyan élőlények (vagy azok részei) alkotják, amelyek éltek vagy még mindig élnek. Az összetétele nagyobb összetettsége és a ki ... +

Az étel alapvetően különbözik a többi jószágtól: Olyan élőlények (vagy azok részei) alkotják, amelyek éltek vagy még mindig élnek. Az összetétele nagyobb összetettsége és a kiindulási anyagok változékonysága mellett ez nagyobb változékonyság kockázatát eredményezi a gyártás, szállítás és tárolás során. Hogyan lehet a lehető legtöbb embert a lehető legtartósabb módon ellátni kiváló minőségű, egészséges ételekkel? Ezzel és hasonló kérdésekkel fog foglalkozni az "Élelmiszer-minőség és -biztonság" mesterképzésben. -
MSc
Nappali
4 félévek
Angol
Campus
 
University College Cork
Parafa, Írország

Élelmiszeripari és innovációs MSc programunk felkészíti a hallgatókat a karrierre az élelmiszeripar dinamikus világában; ez a tanfolyam vezető szerepet játszik majd a kulcsfon ... +

Élelmiszeripari és innovációs MSc programunk felkészíti a hallgatókat a karrierre az élelmiszeripar dinamikus világában; ez a tanfolyam vezető szerepet játszik majd a kulcsfontosságú ágazati kérdések elemzésében és a folyamatosan fejlődő élelmiszeripar stratégiai irányításában. A program moduljainak egyensúlya tükrözi az élelmiszeripar globális jellegét. A diákok bővíteni fogják ismereteiket az élelmiszerekről, az élelmiszerfogyasztóról, az élelmiszeripari innovációról és a döntéshozatali folyamatokról azokban a vállalatokban, amelyek élelmiszeripari termékeket fejlesztenek, márkáznak, forgalmaznak és értékesítenek. A tanulás gyakorlati alkalmazása ezen a tanfolyamon analitikai, kommunikációs, üzleti és prezentációs készségeket biztosít, amelyeket az iparág megkövetel és nagyra értékel. A tanfolyamon elsajátított készségek nagymértékben átruházhatók, így a diplomásaink elhelyezkedési lehetőségeket keresnek mind az élelmiszer-ágazatban (nemzetközi vállalatok, kkv-k, induló vállalkozások és élelmiszer-ügynökségek), mind a nem élelmiszer-ágazatban (bankok, piackutató cégek és felsőoktatás) . Miért válassza ezt a tanfolyamot Az élelmiszeripari üzleti és innovációs MSc -k központi része az Élelmiszeripari Központú Kutatási Projekt, valamint egy munkaközvetítési lehetőség. Ez történhet egy élelmiszeripari cégben, élelmiszer -ügynökségben, egyetemen, bankban vagy kapcsolódó intézményben. Ez az elhelyezés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékes munkatapasztalatokat szerezzenek, és az előadásokon és a zárókő jellegű szemináriumokon kifejlesztett elméleti készségeiket a tényleges munkahelyen alkalmazzák. Ennek az innovatív programnak a további egyedi jellemzői közé tartozik a nemzeti és nemzetközi élelmiszerágazatok részletes bemutatása; a releváns tanfolyamok egyedülálló keveréke, amelyek mind a bevált élelmiszeripari cégek, mind az induló vállalkozások számára relevánsak; valamint bevezetés az élvonalbeli élelmiszerkutatási kérdésekbe, az innovatív oktatási módszerekbe (beleértve a táborokat is) és a digitális marketing módszereknek való kitettségbe. Elhelyezés vagy tanulmány külföldön A résztvevők érdeklődésük szerint Írországban vagy külföldön fejezhetik be helyezésüket. -
MSc
Nappali
Angol
szept. 2022
Campus