MTECH építőmérnök (kutatás - alapú)

Egy diák szerzett ez a minősítés lesz illetékes, hogy végezzen kutatást minimális útmutatás, és hozzájárul a tudás termelését a mérnöki környezetben sikerrel.

selejtező eredmények

Mutassa felismerésének lehetőségét a problémát, vagy van szüksége az iparban, és alkalmazza a kutatási módszereket hogyan lehet megoldani a problémát, vagy.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A Baccalaureus Technologiae: Műszaki: Civil, vagy azzal egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány.

Hatáskör mértéke

A MTECH: Műszaki: Civil fogják felruházni a diákok, akik a disszertáció sikeres.

Meng építőmérnök (kutatás - alapú)

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise és a kapcsolódó elvek konkrét problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő célkitűzése a folyamat kidolgozása előrehaladott képesség, hogy végezzen alapvető mérnöki kutatások függetlenül. Ez is elősegíti az élethosszig tartó tanulásra vonatkozó megközelítéssel.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

 1. Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani mérnöki kutatás és fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismereteket azaz matematika, Basic Science and Engineering Sciences a választott területen a kutatás.
 2. Terv és kezelése mérnöki kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek), általában a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban.
 3. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás.
 4. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén.
 5. Terv és végezzen alkalmazandó szintjének vizsgálata, a kutatás és / vagy kísérletek alkalmazásával a megfelelő elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése.
 6. Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus és grafikus támogatást.
 7. Használati és értékelni kell a megfelelő mérnöki kutatási módszerek, készségek, eszközök és informatikai hatékonyan és kritikusan mérnöki kutatás / fejlesztési gyakorlat, és azt mutatják, a megértés és a hajlandóság, hogy vállalják a felelősséget a hatása mérnöki kutatás / fejlesztési gyakorlat a társadalomra és a környezetre.
 8. Végezze eljárási és nem eljárási tervezése és szintézise az összetevők, rendszerek, művek, termékek vagy eljárások, mint egy sor kapcsolódó rendszerek, és értékeli azok társadalmi, jogi, egészségügyi, biztonsági és környezeti hatása és előnyei, adott esetben, a választott területen a kutatás.
 9. Foglalkoztatnak különböző tanulási stratégiákat és készségeket elsajátítani eredmények előállításához szükséges őt / magát, hogy vegyenek részt a folyamatos tanulás, hogy lépést tarthasson a szükséges ismeretek és készségek a mérnöki területen.
 10. Részt mint felelős polgár az élet a helyi, nemzeti és globális közösségekben működő szakmailag és etikailag a választott területen a kutatás.
 11. Mutassa adott esetben, kulturális és esztétikai érzékenység egy egész sor szociális összefüggések végrehajtása mérnöki kutatási és fejlesztési tevékenységek.
 12. Fedezze fel, adott esetben, az oktatás és a karrierlehetőségeket a mérnöki kutatás / fejlesztés.
 13. Szervezze és fejlesztése vállalkozási lehetőségek révén, műszaki kutatás, fejlesztés és / vagy vezetői készségek.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A jóváhagyott négyéves főiskolai diplomát mérnöki vagy hasonló jóváhagyott diplomát kitüntetéssel szinten.

Hatáskör mértéke

Meng: Civil mértékben fogják felruházni a diákok, akik a kutatások és a dolgozat sikeres.

MPhil építőmérnök (kutatás - alapú)

A cél a minősítés, hogy dolgozzon ki egy intellektuális fejlett képességek alkalmazása alapvető műszaki tudományok vagy a kapcsolódó interdiszciplináris elvek konkrét problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képessége, hogy nem alapvető mérnöki kutatások inter / intra-fegyelmi függetlenül. Ez is elősegíti az élethosszig tartó tanulásra vonatkozó megközelítéssel.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

 1. Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani a kutatás / fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával megfelelő interdiszciplináris tudás a választott területen a kutatás.
 2. Terv és kezelése kutatási projektek, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek) a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban.
 3. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen az interdiszciplináris kutatás.
 4. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén.
 5. Terv és végezzen alkalmazandó szintjének vizsgálata, a kutatás és / vagy kísérletek alkalmazásával a megfelelő elméletek és módszerek, és végre megfelelő adatok elemzése és értelmezése.
 6. Hatékonyan kommunikálni mind szóban, mind írásban, kifejezetten kutatás közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus és grafikus támogatást.
 7. Használati és értékelni kell a megfelelő kutatási módszerek, készségek, eszközök és információs technológia hatékony és kritikusan kutatás / fejlesztési gyakorlat, és azt mutatják, a megértés és a hajlandóság, hogy vállalják a felelősséget a hatása interdiszciplináris kutatás / fejlesztési tevékenységek a társadalomra és a környezetre.
 8. Végezze szintézise rendszerek, művek, termékek vagy eljárások, mint egy sor kapcsolódó rendszerek és értékeli azok társadalmi, jogi, egészségügyi, biztonsági és környezeti hatása és előnyei, adott esetben, a választott területen az interdiszciplináris kutatás.
 9. Foglalkoztatnak különböző tanulási stratégiákat és készségeket elsajátítani eredmények előállításához szükséges őt / magát, hogy vegyenek részt a folyamatos tanulás, hogy lépést tarthasson a szükséges ismeretek és készségek a interdiszciplináris területen.
 10. Részt mint felelős polgár az élet a helyi, nemzeti és globális közösségekben eljárva etikailag a választott területen a kutatás.
 11. Mutassa adott esetben, kulturális és esztétikai érzékenység egy egész sor szociális összefüggések végrehajtása a kutatás / fejlesztés.
 12. Fedezze fel, adott esetben, az oktatás és a karrierlehetőségeket a kutatás / fejlesztés.
 13. Szervezze és fejleszteni a vállalkozói lehetőségek révén műszaki kutatás, fejlesztés és / vagy vezetői készségek.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A jóváhagyott négyéves főiskolai diplomát mérnöki vagy hasonló jóváhagyott diplomát kitüntetéssel szinten. Végleges felvételi a program csak akkor adható sikeres bemutatása kutatási szeminárium után hat hónappal beiratkozás. Kutatási témák is el kell fogadni, és hagyja jóvá a felügyelők a Kar.

Hatáskör mértéke

A MPhil: Civil mértékben fogják felruházni a diákok, akik a kutatási szeminárium és a dolgozat sikeres.

Program oktatási nyelve:
Angol

105 további kurzus University of Johannesburg »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020