A Master of Technology (MTEC) fokozatot megköveteli az összes hallgatótól, hogy teljesítsék legalább 33 diplomás hitel óra. A 33 érettségi óra közül legalább 18 órának 60 000 szinten kell lennie, és legalább 21 órát kell tennie a Légiforgalmi és Mérnöki Főiskola (AERN vagy TECH) kurzusain.

Leírás

A Master of Technology fokozatot kínál tanterv, amely a hallgatók a fejlett technikai és menedzsment ismeretek és készségek, amelyek megfelelnek az igényeinek a technikai munkaerő az iparban és az üzleti életben. A program lehetővé teszi a hallgatók rugalmasságát a kurzus kiválasztásában, hogy megfeleljen a karrierlehetőségeknek a gyorsan változó üzleti, mérnöki és technológiai területeken.

A program tanterveket kínál különböző területeken, beleértve a repüléstechnikát / repülést, az alkalmazott technológiát, a számítástechnikai technológiát, a számítástechnikát, az építési menedzsmentet, a mérnöki és technológiai menedzsmentet, a gyártási rendszereket / gépészeti technológiát / mechatronikát, a minőségbiztosítási rendszereket és a sugárkezelést.

Teljesen felajánlott:

Kent Campus

97602_FuelCellResearchTeamgroupinlab-MasterTechnologyinSustainableSystems.jpg

Felvételi követelmények

 • Bachelor diploma akkreditált kollégium vagy egyetem1 feltétel nélküli felvételi
 • Legalább 3.000 egyetemi GPA egy 4.000 pont skálán1 a feltétel nélküli felvételhez
 • Hivatalos átirat (ok)
 • Célnyilatkozat (egy oldal), amely leírja a pályázó hátterét, érdeklődési köreit és céljait, valamint azt, hogy ez a program hogyan segít ezek elérésében
 • Három ajánlólevél2
 • Angol nyelvtudás - minden nemzetközi hallgatónak bizonyítania kell az angol nyelvtudást (hacsak nem felelnek meg bizonyos kivételeknek) az alábbiak egyikével:
  • Minimum 550 TOEFL PBT pontszám (papír alapú verzió)
  • Minimum 79 TOEFL IBT pontszám (internetes verzió)
  • Legalább 77 MELAB pontszám
  • Legalább 6,5 IELTS pontszám
  • Legalább 58 PTE pontszám

Az Aeronautics és Gépészmérnöki Főiskola felvételi bizottsága minden pályázatot áttekinti. A felvételt a kérelmező háttérének egyedi vizsgálatával kell megvizsgálni. A hiányosságokkal rendelkező pályázók feltételesen vehetnek részt, amely magában foglalhatja a megfelelő egyetemi kurzus elvégzésének követelményét, amely nem veszi figyelembe a mesterképzést.

1. A pályázóknak egyetemi végzettséggel kell rendelkezniük egy jóváhagyott tudományos vagy technológiai témában, és akiknek minimális összetett egyetemi 3.000 GPA-ja van, feltétel nélkül elfogadják. Kivételes esetekben a technikai fokozat nélküli vagy a 3.000 alatti összetett GPA-s pályázó befogadható, feltételesen vagy feltétlenül, erős ajánlólevél vagy a tervezett vizsgálati területhez kapcsolódó jelentős tapasztalatok alapján. Ezeknek a pályázóknak be kell nyújtaniuk minden további információt, amely segítheti a felvételi bizottságot a tudományos, műszaki vagy szakmai hátterük és képességeik értékelésében. A kiegészítő információ tartalmazhat egy résumé vagy szakmai portfóliót, amely összefoglalja a releváns technikai kompetenciákat, a szakmai tapasztalatokat és a hallgatók tervezett tanulmányaihoz kapcsolódó területeken végzett tudományos és szakmai eredményeket.

2. A levelek olyan személytől származnak, aki ismeri a pályázó tudományos vagy szakmai hátterét és képességeit. A levélnek igazolnia kell a pályázónak a sikeres végzettség sikerességét. A pályázó szándékolt szakterületén vagy egy szorosan kapcsolódó területen tapasztalt szakemberek ajánlott levelei elfogadhatók. Előnyben részesülnek a korábbi vagy jelenlegi professzorok ajánlásai.

Tanulási eredmények a programban

A végzősök e program képesek lesznek:

 1. Alkalmazza a mérnöki és technológiai irányítási elveket és gyakorlatokat.
 2. Ismertesse a technológia, komplex rendszerek tervezésének, szervezésének, döntéshozatalának és irányításának ismeretét.
 3. Mutassa be a problémamegoldó és a kreatív gondolkodás képességét a technikai és interdiszciplináris környezetben.
 4. Ismertesse az üzleti, mérnöki és alkalmazott technológiai környezetben felmerülő személyes és szakmai etika és magatartás elveit, gyakorlatát és alkalmazását.
 5. A mérnöki és technológiai területeken megismerje és alkalmazza a kutatási módszereket, a kutatási fejlesztést, a kutatási elemzést és a kutatást.
 6. Ismertesse a tudást és a kutatástervezést, a statisztikai elemzést, valamint az alkalmazott mérnöki és technológiai fejlesztést és megvalósítást különböző mérnöki, tudományos és technológiai helyszíneken.

Kötelező tanfolyamok

Minden végzős hallgató köteles elvégezni négy fő tanfolyamok a Master of Technology képzési program:

 • TECH 57010 Etika, technológia és környezet - 3 kredit
 • TECH 60000 Projektmenedzsment - 3 kredit
 • TECH 60001 Quantitative Methods in Technology - 3 kredit
 • TECH 60078 Technológiai kutatási módszerek - 3 kredit

A diplomamunka szerint legfeljebb 4 féléves kreditóra vehető igénybe diplomás munkahelyeken

Egyedi vizsgálatokból legfeljebb 9 végkövetkeztetést lehet igénybe venni az oklevéllel szemben

Legfeljebb 12 féléves hitelórák fogadhatók el átutalási kreditekként, és a fokozatigényeket alkalmazzák

A hallgatóknak meg kell adni a tézis vagy a nem-tézis opciót. A kutatás és fejlesztés iránt érdeklődő hallgatók számára ajánlott tézisfunkció lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mélyreható ismereteket szerezzenek egy szűk körű, meghatározott technikai területről. A nem-tézis opció javasolt olyan hallgatók számára, akik általánosabb műszaki tanfolyamot keresnek. Azok a hallgatók, akik a tézis opciót választják, sikeresen befejezik a TECH 61199 - 1. Tézis összességében 6 órát.

Szakterületek

A hallgatóknak egyedülálló lehetőségük van arra, hogy a tanfolyamokat olyan érdekes területeken összpontosítsák, mint például:

 • Alkalmazott technológia
 • Aeronautics / Aviation
 • Számítástechnikai technika
 • Számítógépes technológia
 • Építésmenedzsment
 • Mérnöki és Technológiai Menedzsment
 • Gyártási rendszerek / Gépészmérnöki technológia / Mechatronika
 • Minőségi rendszerek
 • Sugárzás feldolgozás
 • Fenntartható rendszerek

Távoktatás

A mester program legnagyobb ereje annak rugalmassága, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy számos internetes és videokonferencia technológiával elvégezzék a posztgraduális szintű kurzusokat. Tervek folynak, hogy még több távoktatási tanfolyamot kínáljanak a mai nem hagyományos hallgatók igényeinek kielégítése érdekében. Tekintettel a gyorsan változó technológiákra minden területen és a feltörekvő karrierek és iparágak eltérő igényeire, ez a rugalmasság fontos volt ahhoz, hogy továbbra is kielégítse Északkelet-Ohio

Erőforrások

A MTEC programban részt vevő hallgatók számára korlátozott számú posztgraduális asszisztens áll rendelkezésre. A rendszeres tanfolyamon kívül a posztgraduális asszisztensek oktatási és / vagy kutatási feladatokat is kapnak. Lehetőség van a posztgraduális hallgatók számára a kutatók és a kutatók együttműködésére különböző kutatási és fejlesztési projektekben.

Doktori kar tanácsadók

A posztgraduális hallgatók kijelölt kijelölt doktori tanácsadók. A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy szorosan együttműködjenek a végzős hallgatókkal az egyedi szakmai és oktatási célkitűzéseknek megfelelő, egyéni tanulmányi program kialakításához.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve December 5, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós, Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
Duration
33 Óra
Nappali
Price
11,536 USD
Ohio rezidens; Nem-Ohio állampolgár: 21 544,00 dollár
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date