Mester Szervezetmenedzsment

Általános információk

Program leírás

Létrehozása óta a San Gil Egyetemi Alapítvány (UNISANGIL) feladata, hogy globális jövőképgel járuljon hozzá a társadalom fejlődéséhez helyi és regionális szinten egy globális jövőkép formájában azáltal, hogy részt vesz az emberek integrált formálásában, az ismeretek előállításában és alkalmazásában, valamint a társadalmi interakció Ezen elvvel összhangban az intézmény az egyetemi és a posztgraduális képzés folyamatát fejleszti ki, összhangban a közösségek és régiók igényeivel és követelményeivel, ahol jelen van.

Az UNISANGIL így bemutatja a Gazdálkodási és Közigazgatási Tudományi Karhoz kapcsolódó egyetemi programot, a szervezetvezetés mesterét, amelynek eredete az üzleti adminisztrációban részt vevő egyetemi programok magas színvonalú akkreditációjához kapcsolódik (2015. decemberi 021081 számú határozat) ) és az állami számvitel (2015. április 05421. sz. határozat).

Ez az akadémiai program kiegészíti a pénzügyi szakirányon (San Gil - Chiquinquirá) kínált képzési folyamatokat; Szakterület a stratégiai pénzügyi adminisztrációban (Yopal); Szakterülete a stratégiai marketingnek (San Gil - Chiquinquirá) és a turizmus versenyképességének szakterülete (San Gil). Ez az integráció stratégiáját és az akadémiai ajánlatnak a gazdasági, politikai és társadalmi igényekkel való relevanciáját tükrözi nemcsak San Gil, Yopal és Chiquinquirá mint tartományi fejlesztési központ, hanem az összes környező önkormányzat számára is.

Mint a mester fokozatot, a program célja, hogy belemerüljön a speciális tudásterületek kapcsolatos vezető menedzsment, szervezet, irányítás és menedzsment. Ez olyan készségek fejlesztését célozza, amelyek lehetővé teszik a szervezetekben felmerülő problémák megoldását, valamint a regionális és nemzeti környezetben felmerülő speciális fegyelmi, interdiszciplináris és szakmai helyzetek elemzését.

célkitűzés

Az UNISANGIL szervezetek menedzsmentjének mesterképzésének célja a következő: "A Mesterképzés beépített képzése a felső vezetésben, szervezésben, irányításban és menedzsmentben a szervezetek problémáinak megoldására."

misszió

Működtesse és alkalmazza a szervezetekben elsajátított ismereteket, a tantervükön keresztül fejlesztve a kritika, elemzés, szintézis és megbeszélés képességét, a felső vezetés, a szervezet, a menedzsment és menedzsment ismereteinek elmélyítésével, a fejlődés és integrált növekedés regionális és nemzeti összefüggésben.

kilátás

2022-ben regionális és nemzeti szinten elismert mesterképzési program vagyunk a menedzsment stratégiák fejlesztésére és fejlesztésére, a döntéshozatalra és a konfliktusok megoldására; a tanárok kialakítása az alkalmazott kutatás kritikus gondolkodásával, készségeivel és hozzáállásával, amelyek lehetővé teszik a szervezeti problémák diagnosztizálását és megoldását.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / pexels

tanterv

I. szemeszter
téma kredit
Menedzsment és szervezeti menedzsment 3
Stratégiai menedzsment 2
A szervezetek makroökonómiai és gazdasági háttere 2
A szervezet pénzügyi és számviteli menedzsmentje 3
I. fokozatú szeminárium 2
Összes kredit 12
II. Szemeszter
téma kredit
Az emberi erőforrás stratégiai menedzsmentje 3
Szervezet értékelése 3
Tervezés, szervezeti kreativitás és innováció 2
Döntéshozatal 2
II. Fokozatú szeminárium 2
Összes kredit 12
III. Félév
téma kredit
Nemzetközi menedzsment 3
Marketingmenedzsment 3
A szervezet jogi háttere 2
Választható szeminárium 2
III. Fokozatú szeminárium 2
Összes kredit 12
IV. Félév
téma kredit
Menedzsment készségek műhely 3
Választható szeminárium 3
Választható szeminárium 3
IV. Fokozatú szeminárium 3
Összes kredit 12

felvételi profil

Az UNISANGIL Mester Szervezet Menedzsment programja négy konkrét népességcsoportra irányul:

  1. A szakemberek az UNISANGIL szakon diplomáztak.
  2. A régió vagy az ország más felsőoktatási intézményeinek diplomái.
  3. Különböző tudáságak szakemberei, akár az UNISANGIL-ből, akár a régió vagy az ország más felsőoktatási intézményeiből.
  4. Azok a szakemberek, akik közép- és magas szintű pozíciókat töltenek be a régió és az ország szervezeteiben, tudatában vannak az integrált és szisztematikus szervezeti növekedés szükségességének.

A jelentkezőknek a felvételt megelőzően egyetemi és foglalkozási interjút kell tartaniuk.

Graduate profilja

A Mester Szervezet Menedzsment célja, hogy a vezetők a stratégiai gondolkodás, a szakemberek a jövőkép, az alkotók és az innovátorok, kritikus pozíciókban és képes reagálni a kihívásokra és a szervezeti kihívásokra a jövőben.

Pályakezdőink ismeretekkel rendelkeznek a nemzeti és a nemzetközi környezetről, a geopolitikáról és a leendő eszközök kezeléséről, amelyek lehetővé teszik a szervezetekben a jobb kompetencia szint kialakítását.

felvételi követelmények

  • Fénymásoló bizonyítvány vagy egyetemi diploma
  • Az azonosító okmány fénymásolata 150% -ra bővítve
  • Két (2) 3x4-es színes fénykép
  • Tagság vagy EPS vagy Sisben kártya
  • Interjú benyújtása a kar diplomás koordinátorával

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Tovább

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Kevesebb