Master in Management (MSc)

Általános információk

Program leírás

Gyakorlati orientált, nemzetközi és sikeres bizonyíték a sikerről - a "Master in Management" program végzős szakemberei jól helyezkednek el a munkaerőpiacon: az iparág minden ágazatától függetlenül, kis vagy nagy méretű vállalatok értékelik kiválóan képzett generalistainkat .

Ránézésre

 • Diploma : Master of Science (MSc)
 • Tanulmányi időtartam : 20 hónap
 • Nyelv: English
 • Kezdés : szeptember és január
 • ECTS : 120
 • Dupla fokozat : a tanfolyamot meghosszabbíthatjuk az egyik félévünk egyik partneregyetemen való kiadásával
 • Főbb tanulmányi terület : Menedzsment
 • Költségek : 26.040 Euro

Highlights

 • Teljes angol nyelvtanfolyam
 • Integrált félév külföldön
 • Több mint 230 partner egyetem
 • Tanulás kis csoportokban
 • Egyéni karrier tanácsadás és coaching
 • Erős vállalati hálózat

Program szerkezete

Master of Science programunk alatt az első két félévet az EBS-nél töltjük el. A harmadik félév később egy 230 partneri egyetemünkön tölti. Ha úgy döntött, hogy kettős diplomát folytat, akkor külföldön egy további félévben küldi el az adott partnerintézményt. A nem német végzettségű diákok számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a harmadik félévben is az EBS-ben töltsük le.

Követelményei

 • Tartson Bachelor diplomát vagy azzal egyenértékű, minimum 180 ECT kredit
 • Legalább tíz hét gyakorlatot szerzett az első diploma alatt vagy után
 • TOEFL, IELTS vagy azzal egyenértékű
 • Érvényes GMAT, GRE vagy EBSgrad

A világ egyik vezető üzleti iskoláján tanulsz: Az EBS Universität rendszeresen a legjobb egyetemek közé tartozik.

A világ gyorsan változik, ezért készülünk fel erre a célra: felkészítjük Önt olyan képességekkel és módszeres szakértelemmel, amellyel Önnek szüksége van a vezetői feladatokra és a társadalmi felelősségvállalásra rendkívül dinamikus környezetben.

Megtanulod, hogy magabiztosan végezzen digitális környezetben: programozási nyelvek, professzionális adatelemzés vagy információkezelés, megtanítunk neked megfelelő digitális készségeket, amelyekkel ki kell használni a digitalizált világban rejlő lehetőségeket, és meg kell szabadulnod az új teret.

Kétszer részesülnek előnyben: Az "International Dual Degree" tanulmányi program két fokozatú diplomát szerez két fokozaton. Az EBS és a partner egyetem diplomáját az elmúlt három félévben.

Teljes tanulmányi programja angol nyelven történik: Az EBS-ben nemzetközi szinten és nemzetközi környezetben tanulsz, ezért minden előadás és esemény természetesen angol.

Valódi hozzáadott értékkel rendelkező gyakorlati ismeretekkel rendelkezik: A tanulmányi program kezdetétől fogva előnyös a vonzó vállalati partnereink hálózatának előnye. Az Accenture, a BCG, a BMW, a Danone, a Deloitte, a Deutsche Bank, az Ernst & Young, a L'Oréal, a Morgan Stanley, a P & G, a PWC stb. A pályafutása kezdetén intenzív támogatást kap majd a Karrier Központtól, és a tanulmányai során a vállalati képviselőkkel is kapcsolatba kerül.

Nemzetközi tapasztalatokat szerez a világ egyik legjobb egyetemén: az első három félévet az EBS-ben tölti, és a fennmaradó tanulmányi időszakra külföldi partner egyetemre változik.

A legjobb tanulási minőségből profitál: optimális tanulási sikereket érhet el kis csoportokban, kifejezett gyakorlati jelentőséggel és számos esettanulmánysal. Egyedi coaching programunk és az egyéni személyiségfejlesztés átfogó tanterve helyettesíti Önt szakmai karrierjéhez.

Az EBS végzős hallgatója az átlagosnál magasabb induló fizetést ér el: az EBS fokozata pénzügyi előnyöket kínál karrierjének kezdetétől. A főiskolák átlagos kezdő fizetése 56 000 euró (foglalkoztatási jelentés 2016).

A tanulmányi programunkban nagy a kereslet a munkaerőpiacon: a diplomások 85% -a megkapja az első állásajánlatot tanulmányaik alatt, vagy legkésőbb 3 hónappal az érettségi után (Employment Report 2016).

Utoljára frissítve dec. 2017

Az iskoláról

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and ... Tovább

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and doctoral programmes as well as top-class executive education for working professionals. Our Business and Law School reap the benefit from their synergies, building a strong foundation for innovative research and continuing education activities of high practical relevance. Kevesebb