Master of Arts in Interaction design

&nbsp

A 3 döntéseket tanulmányi terv (tanulókat célozta meg a különböző háttérrel), 3. kilépési pont (feltéve, változatos mélységben vizsgálat), és 3 hosszban természetesen (támogatja a diákok munkafolyamat igényeit), ez a mester úgy tervezték, hogy "felhasználóbarát" . Osztályok terjedhet tervezés elmélet és a kutatás révén készségek kialakítása a gyakorlati workshopok-cal "hands-on" projekt-központú tanulás.

&nbsp

Diákok a lehetőséget, hogy napi legalább egy éve folytat az interakció-tervező kapcsolatos érdekeik értekezés projektek köré témákban, mint a kritikai diskurzus, szemiotikai elemzése, szociális elbeszélés, tapasz-nációja Design, kommunikatív környezetben, átható hálózatok, minta nyelvek, média Irányítás, Posthuman Etika, több értelemben Eljegyzés, digitális Ontológia, kézzelfogható Interakciók és "glokális" sokszínűségért.

&nbsp

&nbsp

Program lehetőségek

&nbsp

Az Interaction Design program megköveteli, hogy fejlesszék a diákok gyakorlati kreatív és gyakorlati készségek, valamint a több elméleti vonatkozásai interakció kialakítása. Választani van, hogy vonzó a diákoknak a különböző háttérrel és érdeklődési körét. Három tanulmány lehetőségeket alkalmazzuk:

TERV A1: (teljes dolgozat opció) idősebb diákok már az iparban dolgoznak, a Master program lehetőséget biztosít arra, hogy valóban koncentrálni mélyreható egy aspektusa a fegyelem, hogy találják meg különösen érdekes abból a célból, hogy játsszon aktív befizető a tanulmányi területen. A diákok kötelesek előállítani utolsó két beadványt, egy dolgozat projekt (főleg gyakorlati), valamint egy szakdolgozat esszé (többnyire írásbeli).

TERV A2: (Half-tézis opció) a diplomások a kapcsolódó tudományágak, mint a multimédia, kommunikációs tervezés, vagy kommunikációs Arts, a mester-program biztosítja a lehetőséget egyaránt mélyreható tanulmányt, valamint a tágabb értelemben vett fejlődését a fegyelem. A diákok kötelesek termelni egy végső benyújtási, vagy egy dolgozat projekt (főleg gyakorlati), vagy egy dolgozat esszé (többnyire írásbeli). Ezen felül a diákok kell, hogy tanulmányozza át és 6 interakció-tervező témákat a program által biztosított.

B terv: (tanulmányok és független vizsgálat Project) a diplomások más tudományágak, akik szeretnék átirányítani oktatási és karrier felé ezt az izgalmas új területen. A mester-program biztosítja a lehetőséget, hogy tanulmányozza további alapvető szempontokat a fegyelem, valamint lehetővé teszi a hallgatók, hogy vizsgálja mélyebb elemeket. A diákok kötelesek részt venni tanfolyam 10 Interaction design tárgyak.Ezen felül a diákok kötelesek bemutatni egy független tanulmány projekt 6 kredit értékben.
Mindhárom tanulmány modul támogatja változatos tanulási stratégiák, beleértve a kutatás a gyakorlat, készségek fejlesztési workshopokon keresztül, a kutatás módszertana, és elméleti érvelés. A program célja, hogy olyan légkört, amelyben a tanuló felelősséget vállalnak saját tanulási, kutató és alkalmazott reflexió. A hagyományos előadásokat tartani minimális.

&nbsp

&nbsp

Állásajánlatok

&nbsp

• Szoftver kutatás és fejlesztés
• web-fejlesztés és online szolgáltatások
• Mobil készülékek és Telekommunikáció
• Játékok tervezés és fejlesztés
• Interaktív telepítés és szórakozás
• Információ tervezés és Informatika • Termék tervezés és fejlesztés

4 további kurzus Asian University Thailand »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Június 2020
Június 2020
Duration
1 - 2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date