Master of Arts az interakció-tervező

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Master of Arts in Interaction design

&nbsp

A 3 döntéseket tanulmányi terv (tanulókat célozta meg a különböző háttérrel), 3. kilépési pont (feltéve, változatos mélységben vizsgálat), és 3 hosszban természetesen (támogatja a diákok munkafolyamat igényeit), ez a mester úgy tervezték, hogy "felhasználóbarát" . Osztályok terjedhet tervezés elmélet és a kutatás révén készségek kialakítása a gyakorlati workshopok-cal "hands-on" projekt-központú tanulás.

&nbsp

Diákok a lehetőséget, hogy napi legalább egy éve folytat az interakció-tervező kapcsolatos érdekeik értekezés projektek köré témákban, mint a kritikai diskurzus, szemiotikai elemzése, szociális elbeszélés, tapasz-nációja Design, kommunikatív környezetben, átható hálózatok, minta nyelvek, média Irányítás, Posthuman Etika, több értelemben Eljegyzés, digitális Ontológia, kézzelfogható Interakciók és "glokális" sokszínűségért.

&nbsp

&nbsp

Program lehetőségek

&nbsp

Az Interaction Design program megköveteli, hogy fejlesszék a diákok gyakorlati kreatív és gyakorlati készségek, valamint a több elméleti vonatkozásai interakció kialakítása. Választani van, hogy vonzó a diákoknak a különböző háttérrel és érdeklődési körét. Három tanulmány lehetőségeket alkalmazzuk:

TERV A1: (teljes dolgozat opció) idősebb diákok már az iparban dolgoznak, a Master program lehetőséget biztosít arra, hogy valóban koncentrálni mélyreható egy aspektusa a fegyelem, hogy találják meg különösen érdekes abból a célból, hogy játsszon aktív befizető a tanulmányi területen. A diákok kötelesek előállítani utolsó két beadványt, egy dolgozat projekt (főleg gyakorlati), valamint egy szakdolgozat esszé (többnyire írásbeli).

TERV A2: (Half-tézis opció) a diplomások a kapcsolódó tudományágak, mint a multimédia, kommunikációs tervezés, vagy kommunikációs Arts, a mester-program biztosítja a lehetőséget egyaránt mélyreható tanulmányt, valamint a tágabb értelemben vett fejlődését a fegyelem. A diákok kötelesek termelni egy végső benyújtási, vagy egy dolgozat projekt (főleg gyakorlati), vagy egy dolgozat esszé (többnyire írásbeli). Ezen felül a diákok kell, hogy tanulmányozza át és 6 interakció-tervező témákat a program által biztosított.

B terv: (tanulmányok és független vizsgálat Project) a diplomások más tudományágak, akik szeretnék átirányítani oktatási és karrier felé ezt az izgalmas új területen. A mester-program biztosítja a lehetőséget, hogy tanulmányozza további alapvető szempontokat a fegyelem, valamint lehetővé teszi a hallgatók, hogy vizsgálja mélyebb elemeket. A diákok kötelesek részt venni tanfolyam 10 Interaction design tárgyak.Ezen felül a diákok kötelesek bemutatni egy független tanulmány projekt 6 kredit értékben.
Mindhárom tanulmány modul támogatja változatos tanulási stratégiák, beleértve a kutatás a gyakorlat, készségek fejlesztési workshopokon keresztül, a kutatás módszertana, és elméleti érvelés. A program célja, hogy olyan légkört, amelyben a tanuló felelősséget vállalnak saját tanulási, kutató és alkalmazott reflexió. A hagyományos előadásokat tartani minimális.

&nbsp

&nbsp

Állásajánlatok

&nbsp

• Szoftver kutatás és fejlesztés
• web-fejlesztés és online szolgáltatások
• Mobil készülékek és Telekommunikáció
• Játékok tervezés és fejlesztés
• Interaktív telepítés és szórakozás
• Információ tervezés és Informatika • Termék tervezés és fejlesztés

Utoljára frissítve Augusztus 2012

Az iskoláról

1993-ban alapított, ázsiai Egyetem az első teljesen International University Thaiföldön. Az egyetem található, Chon Buri tartomány mintegy 150 km-re Bangkok, valamint egy rövid 25-30 perces autóútra a ... Tovább

1993-ban alapított, ázsiai Egyetem az első teljesen International University Thaiföldön. Az egyetem található, Chon Buri tartomány mintegy 150 km-re Bangkok, valamint egy rövid 25-30 perces autóútra a tengerparti üdülőhelyek a Jomtien és Pattaya. &nbsp Kis osztályok viszont mérsékelt pályakezdő diplomások különlegessé. Mint mondják, "egy kis osztály nem tudja nem érti ". &nbsp Az intenzív osztályok tanár-diák interakció, innovatív oktatási módszerek, mint például az aktív tanulás, a peer-to-peer utasítást, és minimálisan invazív oktatás a szabály, mint kivétel. A tanfolyamok tanítani angol nyelven. Minden előadók voltak tanult nyugati egyetemeken, mintegy 75 százaléka angol anyanyelvű.Túl az egyetemi képesítés, az összes oktató levonni széles körű gyakorlati tapasztalattal. &nbsp Az egyetemnek minden eszközt a modern egyetem, többek között kollégium a férfi és a női hallgatók, valamint egy modern sportkomplexum tartalmazó fitness center, 4 légkondicionált squash, tollaslabda pálya 4, 2 kosárlabda-pálya és egy teljes méretű focipálya . Kevesebb
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Több Kevesebb