Master of Arts fordítás és értelmezése angol arab angol (mati)

Általános információk

Program leírás

A Master of Arts angol / arab / angol fordítás és tolmácsolás (Mati) fokú ismert az egész régióban a kiváló hírnevét.

Válaszul arra a fontos szerepre interkulturális kommunikáció játszik a nemzetközi találkozások és ezekben a napokban az egyre növekvő hatását az arab térség a világ ügyeiben, a program felvértezi a hallgatókat a magasan specializált fordítási és tolmácsolási készségek angol és arab nyelven. Helyezzük a sokféle készség szükséges fordítási és tolmácsolási egy általános elméleti keret, amely biztosítja a diákok az eszközöket azonosítani, elemezni és megoldani a problémákat, és dolgozzon ki egy reflektív megközelítés fordítás és tolmácsolás.

A program azt is biztosít a hallgatók korszerű képzést fordítási és tolmácsolási technikákat, valamint a terminológia irányítás, gépi fordítás (MT), fordítási memória (TM) és a nyelvi mérnöki szempontjából legfontosabb területeken a világ a fordítók és tolmácsok a mai összetett és dinamikus web kommunikáció.

Mi biztosítja, hogy diplomások képesek sikeresen bizonyítani kompetencia fordítási és tolmácsolási be és ki az angol és arab, valamint bizonyítani képes, hogy végiggondolja, és használja vonatkozó elméletek a termelés és értékelése fordítási és tolmácsolási feladatokat. Ők is tudják, hogy dolgozni legkeresettebb fordítók és tolmácsok a különböző területeken, mint a nemzetközi kapcsolatok, gazdasági, tudományos, jogi és újságírás.

Felhívjuk figyelmét, hogy nézze meg, miért a mi MATI program egyik legjobb végzős program a maga nemében a régióban!

Osztály

A mi sokféle tanfolyamok, célunk, hogy a gazdag kultúra és örökség Arábia diákjainknak.

Küldetésünk Tanszék arab és Translation Studies művelni a tanulók tudását és megértését arab nyelv és irodalom, arab és iszlám tanulmányok, és az arab / angol fordítás és a kultúrák közötti tanulmányok azzal a céllal készül a diplomások a tudományos és szakmai siker .

Arab nyelv és irodalom (beleértve az összehasonlító irodalom), valamint az arab és iszlám tanulmányok, a diákok megszerezzék a szükséges nyelvi, irodalmi, történelmi és kulturális ismereteket az arab és a kapcsolódó kulturális kontextusok és fejleszteni a képességét, hogy kritikusan mérlegelje ezeket a területeket. A mi arab / angol fordítás és a kultúrák közötti tanulmányok, a diákok megszerezzék a tudást és azokat az eszközöket a használatáért a két nyelv ténylegesen a különböző médiumok, műfajok és kontextusok vonatkozó, a fordítás, mint az interkulturális kommunikáció.

Jelenleg kínál kisebb programok arab nyelv és irodalom, valamint fordítás és elhelyezésére is a jól ismert doktori program arab / angol / arab fordítás és tolmácsolás.

Utoljára frissítve May 2017

Az iskoláról

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Tovább

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Kevesebb