Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

A BYU MBA program nagyrészt a Jézus Krisztus Egyháza az Utolsó Napok Szentjeinek. A mi egyházi vezetők készek arra, hogy dolgozzon a jövő vezetőit. Az ő támogatói az egyedülálló kötelezettségeket és lehetőségeket. Amellett, hogy kiváló termelő diplomások legkeresettebb a vezető vállalatok, törekszünk, hogy világszerte az Egyház küldetése, amely a jobb életet a tagállamok nyelveinek oktatása és alkalmazása a Jézus Krisztus evangéliumát. Hisszük, hogy a fejlődés globálisan gondolkodó üzleti vezetők előnyöket az egyház és a világ egésze. Hasonlóképpen, azt találtuk, hogy a vezetők felvilágosult által igazságok az evangélium és a sugalmazott oszd meg hatékonyabb a tisztán szakmai szempontból.

Amellett, hogy az egyedülálló küldetés, kínálunk egy kiváló gazdálkodási oktatás, kiváló érték. BYU ismert az alacsony MBA tandíjat. Azt is felismerték azonban, hogy a magas színvonalú az MBA program. A magas minőségű és olcsó is hajtott minket a csúcsra az üzleti iskola rangsorok, amelyek középpontjában a értéke - amit kap, amit befektettek. Az intézkedés, úgy véljük, hogy a BYU MBA-program az egyik legjobb a világon.

Tanterv

A Marriott MBA program egy átfogó gazdálkodási oktatás, amely felkészíti a tanulókat a szakmai irányítás és a vezetői szerepekben. A program tananyag teszi ki a diákokat, hogy alapul szolgáló menedzsment tudományok, majd megerősíti ezen elvek gyakorlati téren a tanulmányok projektek - interaktív megközelítése menedzsment oktatás, amely kötődik tudást a tapasztalatok.

A borzongás egyes MBA jelentős készítenie a hallgatókat az igényeinek megfelelő valós gazdálkodási forgatókönyvek az eredetiség és invenció. A diákok hagyják el a Marriott Iskola azokat az ismereteket, hogy befolyásolja döntő változásokat a világ piacon, a gondolkodási képességet, a saját, és nagyfokú saját felelőssége, hogy a közösség és a világ.

Ahhoz, hogy sikeresen sokoldalú és innovatív üzleti készségek, a diákok részt vesznek egy integrált tantervet, amely rendkívül széles bázisa üzleti elveket. Bevétele után szükséges tanfolyamok az alapvető üzleti tudományágak (pénzügy, marketing, termelés / műveleteket, és a szervezeti viselkedés / emberi erőforrások) a diákok összpontosíthatnak egy több szakon: pénzügy, marketing, Supply Chain Management, Szervezeti magatartás / Emberi erőforrások, Termékfejlesztés , vagy PhD (kérelmezők érdekelt abban is, hogy PhD fokozatot után az MBA fokozatot szerzett). A különös hangsúlyt segít a diákoknak szert szakértelem a kijelölt területen a választás, amely az alkalmazandó szükséges készségeket, hogy sikerül a saját szakmai és biztonságos teljes munkaidős foglalkoztatás befejezése után az MBA program.

MBA Majors

  • Pénzügy
  • Marketing
  • Beszerzés
  • Szervezeti magatartás / Emberi erőforrások
  • Termékfejlesztés

MBA Kiskorúak

  • Vállalkozói szellem
  • Nemzetközi Üzleti
  • Stratégia

Közös diplomák

JD / MBA képzés közös

A J. Reuben Clark Law School és a Marriott School of Management jóváhagyták rendjét képzett hallgatók keresnek, közös diplomák a két iskola négy év teljes munkaidős egyetemi tanulmány. Hallgatók keresni a Juris Doctor (JD), és akár egy Master of Business Administration (MBA), Master of Public Administration (MPA), vagy a Master of Számvitel (Macc).

M BA / MS - Termék Fejlesztési Program
Az MBA program csatlakozott a Gépészmérnöki és Gépgyártástechnológia részlegek kínálnak egy közös program Product Development (PD), ami a Master of Business Administration (MBA) és Master of Science (MS) fok. A program veszi átlagosan 3 év alatt fejezik be.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Provo, Utah
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Provo, Utah
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt