Master of Business Franciaország-Ausztrália kettős mértéke

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Előadás

Ez az értékes közötti partnerség Ipag Business School és a University of Newcastle lehetővé teszi a hallgatók, hogy folytassa a kettős diplomát a következő három területen:

  • Master of Business,
  • Master of Marketing,
  • Master of Human Resource Management.

66246_728x290.gif

Mind a Newcastle mester programok magában, különös tekintettel az ázsiai-csendes-óceáni piacok és azok jelentősége a globális üzleti környezetben. Ez a három mester célja a diákok, akik diplomát széles spektrumú üzleti programok, akik szeretnék frissíteni és frissíteni tudásukat és képességeiket az új globális üzleti világban. A hallgatók a stratégiai menedzsment kompetenciák a fő döntéshozó területeken a program megvizsgálja az új kérdések a modern üzleti környezet.

Ez a program tanított angol és két komponensből áll:

  • 1. félév Ipag Business School Nice,
  • 2. félév a Newcastle Egyetemen.
Utoljára frissítve dec. 2017

Az iskoláról

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Kevesebb
Párizs , szép , London , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Több Kevesebb