Master of Business kutatás (mbsr)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Vegyük a kutatási készségek, hogy egy teljesen új szintre

A cél a Master of Business kutatás az, hogy a vonat meg a magas szintű üzleti kutatás, akár tudományos vagy felsővezetői célra. Ön vállalja a jelentős darab kutatás a területen az érdeklődés, használja a szakmai ismeretek és fejlett kutatási módszerek felfedezni a felbontása problémát. Várható, hogy a kutatás folytatunk több évre is jelentősen hozzájárul az új ismeretek, a közösségfejlesztés és megoldások az ipar és a kormányzat.

Karrier eredmények

A Master of Business Research fokozza a szerepe a felső vezetés, vagy felkészülni a karrier a tudományos élet. Ez is egy lépcsőfok, hogy a további kutatási fok, például egy PhD.

Belépési követelmények

  • 3 éves főiskolai-megfelelő mértékű az üzleti, kereskedelmi vagy kapcsolódó területen egy elismert egyetemen
  • Minimum GPA 5,0 a 7,0 pontos skálán egyetemi diploma, vagy egy legalább 5,5 a 2. és 3. éves mértéke
  • A pályázóknak a szándékkal, hogy vállalja a disszertáció az információs rendszerben kell előzetes tanulmányokat információs rendszerek, illetve számítástechnika.
  • Kérelemre, a vizsgázó legyen képes egy vázlatot a disszertáció témája kívánnak folytatni

Angol nyelvi követelmények

Minden diák köteles kielégítik a vonatkozó angol nyelvi követelmények. Ez a program minimum IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű.

Ha nem felel meg az angol nyelv követelmények akkor kérheti, hogy tanulmányozza a University által jóváhagyott angol nyelvű program.

Utoljára frissítve dec. 2016

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb