Read the Official Description

Válassza ki a La Trobe mérnöki mestereit

Felszerelheti azokat a szerszámokat, amelyekkel a mérnöki ágazat vezetőjévé válhat, a vállalati, kormányzati és non-profit szektorok projektjeinek irányításával.

A La Trobe Egyetem rugalmas mérnöksége segíteni fog építeni az elektronikai, telekommunikációs vagy számítástechnikai szakismeretek fejlesztésében és az innováció irányításának fejlesztésében.

Tanulmányozza a jó menedzsment alapjait a számviteli, pénzügyi és marketing témákon keresztül, majd részletesebb mérnöki és üzleti témákra. Önnek lehetősége lesz egy független tervezési projekt befejezésére, amely gyakorlati tapasztalatot és mélyebb ismereteket nyújt.

Ezt a kurzust a tapasztalt szakemberek és a mérnöki szakemberek csapatának vezetésével látja el, amely integrálja műszaki és üzleti ismereteit a gépiparban. A La Trobe a jövőbeli pályafutását szem előtt tartva alakítja kurzusait és partnereit számos professzionális szervezetnél.

Karrierlehetőségek

A műszaki vezetők integrálják műszaki és üzleti készségeiket a műszaki stratégiák és műveletek kifejlesztésére, megvalósítására és irányítására, és munkát találhatnak a következő területeken:

 • kommunikáció
 • védelmi szervezetek
 • tervezés
 • elektronika és mikroelektronika
 • gyártás
 • orvosi
 • bányászati
 • szakmai, tudományos és műszaki szolgáltatások
 • minőség ellenőrzés
 • kutatás és fejlesztés
 • az autóipar.

Tanfolyam leírása

A Master of Engineering menedzsment fokozat a diákok célja, hogy fejlesszék a tudás és a készségeket a vezetés és a vezetés a mérnöki és kapcsolódó iparágakban. Kezdve a menedzserek által megkövetelt alapvető alaptudással, a kontextustól függetlenül, akkor a kurzus lehetővé teszi számodra a tudás fejlesztését mind a menedzsment, mind a mérnöki szakterületeken.

A kurzus elsődleges célja, hogy felkészítse Önt az ötletek kidolgozásához szükséges eszközökkel és készségekkel, a vezetés vezetésével és a mérnöki tevékenység szervezési tevékenységének irányításában, valamint továbbfejlesztheti mérnöki szakértelmét posztgraduális tanfolyamon.

Felvételi követelmények

Minimális Belépési követelmények

Egy négyéves ausztrál alapképzés az elektronikában, a távközlésben vagy a számítástechnikában, vagy a tudomány területén egy elismert kitüntetéssel, vagy nemzetközi jóváhagyással rendelkezik. Minimális háttér a digitális logikában, a számítógépes architektúra, a matematika második éve és a C vagy C ++ alapszintű programozási készségek.

Előzetes tanulás révén kialakított megfelelő szakmai tapasztalattal és szakmai akkreditációt, amikor úgy tekintik, hogy legalább egyenértékű azzal, amelyet egy Bachelor, meg lehet fontolni. A pályázónak szóló ajánlattétel során az Egyetem számos tényezőt figyelembe vesz annak megállapítása érdekében, hogy a pályázó bizonyította-e, hogy képes-e Masters-szinten dolgozni, beleértve az akadémiai nyilvántartást, az angol nyelvtudást és / vagy a legalább 5 év.

Minimális előrehaladási követelmények

Azok a pályázók, akiket a mérnöki szakterületen négyéves ausztrál alapképzés formájában szerzettek, vagy megfelelő területen végzett tudományossági kitüntetést vagy jóváhagyott megfelelő képesítést szereztek, és megfelelő szintű vezetői tanulmányokat végeztek, támogathatók hogy pályázhassanak a tanfolyam elsõ félévére. A digitális logikában, a számítógépes architektúrában, a másodéves matematikában és a C vagy C ++ alapszintű programozási készségekben szükséges minimális háttér is szükséges. Ilyen esetekben a továbbtanult hallgatók 180 kreditpontot érnek el a MEM-ben, 60 kreditponttal a menedzsment témakörében.

Azok a pályázók, akik nem rendelkeznek egyetemi végzettséggel, de legalább ötéves releváns és egymással összefüggő üzleti tapasztalattal rendelkeznek, jogosultak lehetnek a képzés elsõ félévében tartott négy tantárgyra való felkészülésre. A pályázó felkészültségének felkínálásakor az egyetem számos tényezőt figyelembe vehet, beleértve az angol nyelvtudást, az akadémiai nyilvántartást és / vagy a foglalkoztatási tapasztalatot.

Tanfolyam követelmények

 • Az oklevél 240 kreditponttal rendelkező 16 alany befejezését teszi szükségessé.
 • A kurzus időtartama 1,5 év teljes munkaidős tanulmány a rokonok számára és 2 év a nem rokoni hallgatók számára.
 • A kurzus az 1. félévben, a 2. félévben vagy a nyári félévben kezdődik.
 • A * -gal jelölt alanyok alapítványi tantárgyak. Ha a hallgató a nyári félévben kívánja elkezdeni a tanfolyamot, akkor a négy alapítványi tantárgy esetében teljesítenie kell a tanfolyam teljes két évét.
 • Az LTU0AIM egy nem hiteles tantárgy, amelyet az első félév kezdetén teljesíteni kell. A téma célja, hogy fokozza tudását és tudatosságát az akadémiai integritás kérdésében.
Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by La Trobe University »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
18 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date