Master of Science in biológia

Általános információk

Program leírás

Master of Science in Biológia

&nbsp

A doktori program biológia rugalmasságot biztosít az Ön számára, hogy felsőfokú tanulmányokat folytasson olyan területeken, mint biológia, botanika, a természetvédelmi biológia, ökológia, a halászati ​​biológia, mikrobiológia, rangeland biológia, rendszertan, a vadvilág biológia és zoológia.

Diplomás tantervek nincsenek meghatározva, mint olyan, hanem a programok célja a nagy professzor és végzős bizottság, az Ön egyedi igényeit és karrier célok. A posztgraduális tanulmányok vezethet terminál Master of Science fokozatot, vagy elkészíti Önnek való befogadás doktori program egy másik egyetemen. Minden alapképzési programok tervezett kutatási szakma vagy doktori programok közé tartozik a kutatási projekt és szakdolgozat kifejlesztett egyeztetve a nagy professzor és végzős bizottság.A dolgozat védelme áll, szóban ismertette az eredményeket, ami nyilvános, majd zárt ülésen az Ön tanácsadója és a dolgozat bizottság. Azt is meg kell sikeresen befejezni egy átfogó szóbeli vizsga. További információkat lehet szerezni a Doktori Iskolában.

Ha azt szeretnénk, hogy folytassa a diplomáját, mint a középiskolai tanárok a biológiában, vagy ha vágysz egy "általános " master 's fokozatot, akkor válassza ki a dolgozat nem opció, amely kiegészítő tanfolyam és a kutatási papír helyett egy értekezés. Az előadás nem szükséges a dolgozat nem lehetőség, hanem az átfogó szóbeli vizsga. További információt a lehetőséget a nyári csak program középiskolai tanárok számára, lépjen kapcsolatba a részleg elnöke.

&nbsp


Diplomás asszisztensi munkát és Díjazás

Minden végzős asszisztensi tartják félidőben pozíciók (19 óra hetente).A Doktori Iskola jelenleg az Tanszék Biológiai Tudományok Doktori 8 Tanítási Asszisztensek (GTAs) az 7000 $ per 9 hónap (őszi és tavaszi félév). GTAs is kap a teljes tandíjat mentességet a 6-9 óra hitel, de GTAs fizetnie kell vizsgálni az egyéb díjak per óra hitel (pl. diák-egészségügyi díjat, hallgatói tevékenység díja), amely évente változik (általában mintegy 15-25 $ per hitel óra) . A tipikus terhelés egy GTA tanít vagy segítő 3 laboratóriumi szakaszban hetente 2 fogás (például 2 bevezető biológia laborok és 1 állattan labor). GTAs a legfeljebb 4 félév. Nyári GTA pozíciók is rendelkezésre állnak (1474 $ 8 hét), 1 segítő laboratóriumi osztályt vagy más feladatokra, és ezek nem számítanak bele az a határérték 4 félév. A nyár folyamán a tandíj mentesség kiterjed a 3 óra hitel szükséges.

Két diploma Kurátori Asszisztensek (GCAs) állnak rendelkezésre a Sternberg Museum of Natural History. Egy GCA curation segítséget nyújt a "száraz " zoológiai gyűjtemények (emlősök, madarak, rovarok), valamint az egyik működik a "vizes " gyűjtemények (elsősorban hal és herps). A múzeum is van 4 Graduate Wetlands Asszisztensek (GWAs) segítséget nyújtson az oktatási és kutatási tevékenység, a Kansas vizes élőhelyek Oktatási Központ Cheyenne Bottoms Állami Vadvédelmi Terület. Minden múzeum és oktatási központ gyakornoki helyek $ 12,000 egy 12 hónapos, de ezek nem hordozzák a tandíj alóli mentesség adható. Azonban a diákok kívülről Kansas fogadó egy ilyen asszisztensi fizetés csak állami oktatás.

Graduate Research asszisztensi (GRAS) lehet elhelyezni, ha a pénzügyi támogatást nyújt a forrás az egyetemen kívül. GRAS lehet elrendezni időszakokra 9 vagy 12 hónap, attól függően, hogy a rendelkezésre álló források.GRAS nem tartalmazza a tandíj alóli mentesség adható. Azonban, mint a múzeum és oktatási központ asszisztensi, végzős hallgatók fizetik keresztül GRA fizetni állami oktatás.

Egy másik lehetőség a kutatási ösztöndíj Fleharty, részben felruházva kutatási asszisztensi az 7000 $ per 9 hónap a teljes tandíjat mentességet a 6-9 óra hitel. Így a közösség hasonlít a GTA, de nem kell tanítani. Ahelyett, hogy fokozza a kutatási projekt eredményeit és mutassa be a szóbeli előadás nyilvános. Ez a prezentáció mellett az előadás részeként megkövetelt védelmi szakdolgozat. Két Fleharty ösztöndíjak állnak rendelkezésre a verseny alapján. Mivel a kutatási tervet kell életbe léptetni, hogy figyelembe kell venni a Fleharty ösztöndíj, ez általában oda a diákok során a második évben a posztgraduális tanulmányait. A jelentkezési határidő a Fleharty közösségünk február 12. (Charles Darwin 's születésnapját).

Amellett, hogy támogatja a végzős asszisztensi munkát, és a végzős egyetemi hallgatók kérhetik hallgatói tiszteletdíját, hogy segítsen költségeinek fedezésére részt szakmai találkozókon keresztül bemutatni a kutatás vagy szolgáltatás tisztre szakmai társadalomban. Jellemzően ezek a költségek azok benyújtásának és nyilvántartásba vétel. A legtöbb találkozók, kari a Biológiai Tudományok Osztálya intézkedik a szállítás az ülés a járműben, a University motor medence.

&nbsp


Jelentkezés Felvételi Doktori Iskola

Alkalmazni a felvételi a FHSU Graduate School és a diplomás asszisztensi, cjntact a Doktori Iskola. Az alkalmazások miatt a Doktori Iskola március 15-ig a következő tanévre.

Utoljára frissítve feb. 2012

Az iskoláról

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associa ... Tovább

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associate's, bachelor's and master's levels through 28 academic departments. Kevesebb
Wichita , USA Online + 1 Több Kevesebb