Leírás:

Ez a mesterképzés olyan képzett szakemberek képzésére alkalmas, akik képesek a tárgyterületek formalizálására, és a rendszerelemzés alapján értékelni az adatkezelés tervezett és megvalósított információs rendszereinek összetettségét; alkalmazott informatikai rendszerek tervezése és fejlesztése modern informatikai eszközökkel a rendszermodellek, a szimulációs és statisztikai modellezési technikák, az adatbányászati technikák stb. az alkalmazott információs rendszerek bevezetése és támogatása különböző profilok és tevékenységek vállalataiban és intézményeiben.

A program célja:

A felsőoktatási program célja a képzés irányában 09.04.02 «Információs rendszerek és technológiák» a diplomások szakmai képzése a jelenlegi szintnek és az információs rendszerek és technológiák trendjeinek megfelelően, technikailag képzett és együttműködő szakemberek alakításában .

Az oktatási program elsajátítása lehetővé teszi a diplomásoknak az információs technológiák és adatkezelő rendszerek kutatását, fejlesztését, megvalósítását és karbantartását; rendelkezik közös kulturális, közös szakmai, szakmai kompetenciákkal, amelyek hozzájárulnak társadalmi mobilitásukhoz és a munkaerőpiac stabil keresletéhez.

Felvételi követelmények (dokumentumok, képesítés):

 • Országosan elismert bizonyítvány vagy oklevél általános (teljes) oktatás vagy középfokú szakképzés.
 • A felvételi vizsgák sikeres átadása.
 • az információs rendszerek és technológiák alapos ismerete, tanúsított főiskolai (vagy szakember) végzettség.

Tanterv:

A mesterképzés felépítése kötelező (alap) részt és egy változatos részt tartalmaz. A mesterképzés a következő blokkokból áll:

 1. «Fegyelmek» (modulok)
 2. "Gyakorlatok"
 3. «Állami záróvizsga»

A tanulmányterv tartalmazza a tudományterületek (modulok) listáját, a tanúsítási tesztek gyakorlatát, a hallgatói állami végleges tanúsítványt, más típusú oktatási tevékenységeket, jelezve azok összegét kreditben és órában, szekvencia és eloszlás tanulmányi időszakok szerint.

A posztgraduális végzettségek befejezése a tudományos vagy technikai problémák megoldása az információs rendszerek és technológiák területén. Példák:

 • A tartalomkezelés és a weboldalak modern rendszerének elemzése a CMS Wordpress bázison
 • információs rendszer kifejlesztése a távolsági videó megfigyeléshez egy raktárkomplexumban
 • művészeti stílusátviteli algoritmus bitmaszk alapú fejlesztése és grafikus attribútumok transzfer technológiáinak elemzése
 • a mesterséges neurális hálózat architektúrájának és osztályozói oktatásának korlátozott MNIST adatkészleten történő elemzése

Berendezések és felszerelések

A mesterképzéshez 04.09.02 „Információs rendszerek és technológiák” magukban foglalják a laboratóriumokat és az osztályteremt, ahol az egymagos, többmagos, párhuzamos, asszociatív processzorral rendelkező számítógépek csatlakoznak egy helyi hálózathoz, internet-hozzáféréssel. Minden fegyelem és kurzus fel van szerelve a megfelelő engedéllyel rendelkező szoftverrel. Előadók és speciális laboratóriumok találhatók naprakész felszereléssel, szemináriumok, tanfolyami projektek, csoportos és egyéni konzultációk, folyamatirányítás / monitoring és félidős értékelés, valamint bemutatóberendezések és oktatási képzési segédeszközök.

Karrierlehetőségek:

 • Diplomások szakmai tevékenysége a képzés területén 09.04.02 «Információs rendszerek és technológiák» magukban foglalják az információs technológiák és rendszerek kutatását, fejlesztését és megvalósítását.
 • Az adatkezelő rendszerek alkalmazásának tárgyai az ipar, a mezőgazdaság, az energia, a közlekedés, a kereskedelem, az orvostudomány, az oktatás, stb. az információs rendszerek életciklusának minden szakaszát lefedő technológiák, termelési és üzleti folyamatok.
Program oktatási nyelve:
Angol
Orosz

3 további kurzus North-Caucasus Federal University »

Utoljára frissítve June 29, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
2,000 EUR
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date