Master In Digital Feature Film Gyártási Program

Filmbase

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master In Digital Feature Film Gyártási Program

Filmbase

A digitális játékfilm gyártási programról

Digitális Feature Film Production Program

Valódi film oktatás

Filmbase egyedülálló, iparági szintű mesterképzést kínál, amelynek célja a filmkészítők készítése a digitális formátumú filmek írására, fejlesztésére, forgatására, készítésére, forgatására, szerkesztésére, közzétételére és terjesztésére.

Főbb jellemzők

 • A Digital Feature Film Production programunk rugalmas tanfolyam, melynek célja a játékfilm gyártás iránt érdeklődő iparági szakemberek fejlesztése.
 • Diákjaink közvetlenül tanulnak tapasztalt filmesekből Írországban és az Egyesült Királyságban.
 • A diákok a legmodernebb ipari szabványokat használják.
 • Az iparági integráció a program legfontosabb jellemzője.

Erről van szó

A Digitális Feature Film Production Program egy izgalmas és innovatív kurzus, amely felkészíti a diákokat kreatív és technikai készségekkel a jövő digitális szerepjátékokban és a kreatív iparágakban.

Filozófiánk a technikai specializáció és a kreatív szakmai tudás ápolása a kutatás és a gyakorlati termelés révén.

Célunk olyan innovatív gondolkodók készítése, akik képesek az eredeti filmkészítmények megteremtésére, a digitális technológia egyre növekvő és jobb megértése révén.

A diákok hozzáférése digitális fényképezőgépekhez, filmkészítő berendezésekhez és utómunkálatokhoz segíteni fogja a kortárs technikai készségek és technikák ezen keverékét, amelyek a gyakorlati filmgyártás jövőjét tájékoztatják és felkészítik a jövőre.

Mit csinálsz

A kurzus digitális filmkészítő összetevője a digitális filmkészítés elméletét és gyakorlatát tanulmányozza, és rendkívül gyakorlatias és praktikus. A diákok számos egyedi és csoportos filmalapú projektet készítenek különböző modulokon keresztül, amelyek egy teljes hosszúságú film elkészítéséhez vezetnek. Ezeket a programokat úgy tervezték, hogy hozzájáruljanak a kiváló minőségű munkakörhöz a diploma megszerzése után.

A Digital Feature Film Production Program megköveteli, hogy képesek legyenek fejlett gyártási szabványok elérésére. A játékfilm-termeléssel foglalkozó felügyelők segítik a hallgatókat abban, hogy elérjék a teljes hosszúságú film létrehozásának céljait. A hallgatók világosan megmutatják a technológiai ismereteiket és a játékfilm-készítésük, valamint a marketing- és terjesztési stratégiák megismerését. Ezen eredmények elérése érdekében a mértéke egy autonóm és független egységként működő termelői személyzetre támaszkodik.

A program időtartama alatt végzett munkája a független fejlesztés és kutatás jelentős elemét igényli, szükség szerint csoportos és egyedi projektmunkával. A folyamatban lévı feladatokkal együtt jelen lesz a filmes oktatók, a szakemberek, az iparági stratégák és a filmek és műsorok világszerte Írországban és külföldön jelentkezı formális előadásokon.

A hallgatók teljes körű könyvtári hozzáféréssel és hitelnyújtási jogokkal rendelkeznek a Dublin Business School (Aungier Street campus) és az Irish Film Institute erőforrás könyvtárán keresztül.

További lehetőségek

A hallgatók lehetőséget kapnak az opcionális ipari látogatásra Londonba annak érdekében, hogy meglátogassanak és összekapcsolódjanak a legfontosabb iparági stratégákkal, forgalmazókkal, értékesítési ügynökkel és utómunkálatokkal.

Lehetőséget fognak biztosítani az európai filmpiac látogatására a berlini filmfesztiválon februárban. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy találkozzanak a világ legfontosabb iparági szakembereivel és a filmpiac fellépésében.

A diákok hozzáférhetnek az iparági rendezvényekhez és panelekhez egy sor ír írófesztiválon. A diákokat arra ösztönzik, hogy kihasználják az ezeken az eseményeken kínált további tanulási és hálózati lehetőségeket.

Dosszié

 • Helyszín: Filmbase , Ívelt utca, Temple Bar, Dublin 2
 • A kurzus kezdete: 2018 szeptember
 • A tanfolyam hossza: 1 év teljes munkaidőben
 • Résztvevők: Teljes munkaidőben
 • Belépési követelmények: A normál követelmények legalább egy második osztályú kitüntetéssel vagy azzal egyenértékűek. Ha nem felel meg a fentieknek, de jelentős tapasztalatai vannak, akkor az alkalmazás akkor tekinthető figyelembe, ha megfelel az Egyetemnek, amely képes válaszolni a posztgraduális munka kihívására.
 • Alkalmazás: A pályázóknak közvetlenül a Filmbase kell vonatkozniuk. További részletekért lásd az Alkalmazás oldalt.
 • Közbeszerzési Szervezet: Nyugat-Skóciai Egyetem (UWS)
 • Díjak: 6 450 € (regisztrációs díjakkal együtt)
 • Egyéb megjegyzések: Az alkalmazás nem garantálja a programba való belépést. A pályázati eljárás tartalmazhat egy interjúfázist.

Hogyan kell alkalmazni

Általános alkalmazások

Az érdeklődési köröket jelenleg a leendő hallgatók kérik. A potenciális pályázókat arra kérik, hogy kapcsolatba lépjenek a Filmbase hogy megbeszéljék a pályát az alkalmazások elkészítése előtt. A pályázatok tartalmazhatnak egy interjúfázist. *

Ipari alkalmazások

Azok a filmesek, akik szakmai képességeikben már elkészítették a Feature Filmet, kérelmezhetik, hogy korábbi munkájukat a tanfolyam céljaira érvényesítsék. Az ilyen alapon pályázó filmesek a Masters-minősítést a Creative Media Project és bizonyos tudományos modulok befejezésekor szerezhetik meg. Az ilyen esetekben csökkentett kurzusdíjat kell alkalmazni.

A pályázó iparági szakemberek kapcsolatba léphetnek Alan Fitzpatrick, Filmbase igazgatójával, mint az első kapcsolattartó pont a kurzus számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve February 12, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Price
ár
6,450 EUR
Locations
Írország - Dublin
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Írország - Dublin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
€ 6,450 (regisztrációs díjakkal együtt)
Videók

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase