Mester Nemzetközi Menedzsment

FGV

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mester Nemzetközi Menedzsment

FGV

Az MPGI-ról

A Master in International Management (MPGI) egy posztgraduális képzési program által kínált FGV / EAESP együttműködve neves nemzetközi intézmények, létrehozva, hogy a szakemberek a kompetenciák, amelyekre szükségük van, hogy vegyenek vezető pozíciókat a globális üzleti környezetben.

Ez a program lehetővé teszi a kettős diplomát, vagyis az FGV / EAESP Nemzetközi Menedzsment Mestert, amelyet a CAPES (egy brazil oktatási minisztérium intézménye, amely felismeri az országon belüli posztgraduális programok minőségét), valamint a mesterképzés nemzetközi partnerintézmény.

A programnak két sávja van: intenzív vagy rendszeres. az intenzív pályán a hallgató 6 hónapot tanulmányoz az FGV / EAESP és hat hónapban a 29 CEMS egyetem egyikében (a Financial Times szerint 5. legjobb nemzetközi mesterfokozat). Rendszeres pályán a hallgató egy évet töltött az FGV / EAESP-nél, és egy évet töltött egy másik egyetemi egyetemen, megkapta a kettős diplomát.

célok

Az üzleti és hasonló területeken elızı diplomások megszerzéséhez olyan készségekre van szükségük, amelyeknek sikerülniük kell a globális célú vállalatoknál, növelve a globális üzleti környezetben mőködı brazil vállalatok, valamint a Brazíliában és Latin-Amerikában aktív globális vállalatok versenyképességét.

A globális üzleti környezetben működő brazil vállalatok, valamint a Brazíliában és Latin-Amerikában aktív globális vállalatok versenyképességének növelése.

Az FGV / EAESP-vel együttműködő és a kettős diplomát kötő partnerintézményekből álló diákok számára magas színvonalú oktatás, amelynek középpontjában a brazil beilleszkedése a globalizált világba.

Kinek lesz?

Azok a szakemberek, akik öt évvel ezelőtt főiskolai hallgatókat szereztek, főleg üzleti adminisztrációban, közpolitikában, társadalomtudományokban, közgazdaságtanban, számvitelben, jogban és nemzetközi kapcsolatokban, mérnöki területen.

A nemzetközi partneriskolák hallgatói az FGV / EAESP-vel aláírt együttműködési és kettős diplomaszerződésekkel.

Programfunkciók

Az angol a program elsődleges nyelve, mind a tanulás, mind a diákok számára. A világ minden részéről érkező hallgatók beiratkoznak a tanfolyamokra, így kulturális környezetet teremtenek és szélesítik a nemzetközi tapasztalatokat.

Az MPGI két lehetséges zeneszámmal rendelkezik:

Intenzív: Ezen a pályán a hallgató az FGV / EAESP-ben hat hónapot, hat hónapot a CEMS-szövetséghez csatlakozó másik 29 egyetem egyikének (ötödik legjobb nemzetközi mesterképzését a Financial Times rangsor szerint), és további hat hónapot befejezni a diplomamunkát. A program befejezése után a hallgató az FGV / EAESP-től és a CEMS tanúsítványtól kap egy mesterképzést.

Rendszeres: ezen a pályán a hallgató egy évet töltött az FGV / EAESP-nél és egy évet egy vagy két partner egyetemen. A két év végére a hallgatónak be kell mutatnia a diplomamunkát. A program befejezése után a hallgató az FGV / EAESP-ből és a partnerintézményből vagy a CEMS-minősítésből mesterképzést kap.

Mindkét pályán a hallgatónak legalább 384 óraszámra kell járnia. A Rendszeres pálya esetében a partner intézménytől függően a diáknak több órát kell részt vennie. Mindkét pályán a hallgatónak három kötelező tanfolyamon kell részt vennie (Alkalmazott Kutatási Módszertan, Stratégia Nemzetközi Perspektívában és Globális Menedzsment Gyakorlat) és legalább 13 választható kurzuson.

Mindkét módban a hallgatónak diplomamunkát kell írni. A tézis lehet egy értekezés, egy tanácsadói projekt, egy esettanulmány vagy egy oktatási eset. Elsőbbséget adunk az értekezésnek az üzleti világban való alkalmazhatóságával.

A kar tagjai

Az MPGI kurzusokat az FGV -EAESP oktatói oktatják, akik kb. 300 szakemberből állnak, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek az üzleti világban és a vezető egyetemek brazíliai és külföldi diplomáitól. A partneriskolákban a kar olyan kutatói, tanácsadói és vezetői tapasztalattal rendelkező PhD-kből áll.

Miért Brazília?

Brazília a világ 9. legnagyobb gazdasága. Az utóbbi években jelentős társadalmi, gazdasági és politikai változásokon ment át. Megalapozott demokráciával az ország az egyik legfontosabb feltörekvő piac. Az ország 2014-ben fogadta a világbajnokságot és az olimpiai játékokat 2016-ban. A nagy társadalmi változások közepette nagy lehetőséget kínálnak a diákok, a vállalkozók és a vállalatok számára.

Sőt, az ország továbbra is fenntartja jellegzetességeit a vendéglátás, az etnikai sokszínűség és az öröm.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
18 - 24 Év
Részidős
Price
ár
3,390 BRL
MPGI Intenzív Track: 18 (tizennyolc) fix installáció, R $ 3.390,00
Information
Deadline
Kérj Információt
Application Period: September 25 of 2017 to February 28 of 2018
Locations
Brazília - São Paulo, State of São Paulo
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application Period: September 25 of 2017 to February 28 of 2018
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Brazília - São Paulo, State of São Paulo
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application Period: September 25 of 2017 to February 28 of 2018
A befejezés dátuma Kérj Információt