I AP építészmérnök (2 éves haladó pálya)

Általános információk

Program leírás

120122_tumblr_pj6a9pVAiK1wqvy81o1_1280.jpg

Az építészmester II. Szakasza (M.Arch II) egy 2 éves (4 szemeszter), 60 kredit program azoknak a hallgatóknak, akiknek előzetes szakmai diplomája van építészetben vagy szorosan kapcsolódó területen. Ez a STEM által megjelölt professzionális fokozatú program fejlett platformot biztosít a hallgatók számára a kortárs kihívások leküzdésére és a különféle társadalmi, kulturális, technológiai és programozási összefüggések kezelésére.

Ez az M.Arch II program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy továbblépjék egyetemi oktatásukat, összetettebb kihívások bevonásával, képességeik tiszteletben tartásával az alapvető területeken, valamint az egyes fókuszterületek fejlesztésével, például a fejlett technológiák, a tervezés és az építés, a fenntarthatóság és az ellenálló képesség terén. , várostervezés, történelmi megőrzés és adaptív felhasználás, egészségügy vagy vendégszeretet. A hallgatók érdeklődési körük alapján irányítják pályájuk irányát, bizonyítványokon keresztül fejlesztették ki a szakmai koncentráció területét, és részt vesznek a kritikus kutatásokban.

120216_jie-su21600x550.jpg

Az utolsó évben az M.Arch posztgraduális hallgatók várhatóan végső fokozatú projektet folytatnak. A végső fokozatú projektek két pálya egyikét tartalmazzák:

  1. Tervezési tézis, amely lehetőséget nyújt minden hallgató számára, kari tanácsadóval együttműködve, független tudományos kutatások elvégzésére és az építkezés fegyelemére vonatkozó egyéni álláspont meghatározására
  2. Graduate Design Research Studio egy kar tagja vezetésével, amely az építészet releváns vagy tematikus kérdéseit vizsgálja.

120181_tumblr_pwjxq73IHi1wqvy81o6_400.jpg

Az U-SoA oktatókhoz évente nemzetközileg elismert látogató tudósok és ösztöndíjak csatlakoznak. A kar érdekeinek és tapasztalatainak sokfélesége lehetőséget kínál a hallgatók számára az Advanced Elective Design Studios kiválasztásában. Az iskola otthont ad innovatív kutatási egységeknek, köztük a RAD-UM-nek, a kialakulóban lévő beágyazott technológiáknak szentelt laboratóriumnak, a part menti urbanisztika laboratóriumának, elismert tervezési / építési programnak, valamint a Városi és Közösségi Tervezési Központnak.

Az M.Arch fokozat hatékonyan kombinálható a helyszíni posztprofesszus fokozattal, mint például az építészettudományok mestere, a várostervezés mestere, az ingatlanfejlesztés és az urbanizmus mestere, valamint az építési menedzsment mestere.

Az erős közösségérzet, az együttműködés és a felelősségvállalás az U-SoA hallgatók és oktatók körében hozzájárul a diplomás programjaink nemzetközi jelentőségéhez.

href = "https://grad.arc.miami.edu/index.html

Töltse le diplomás füzetünket

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Tovább

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Kevesebb