120122_tumblr_pj6a9pVAiK1wqvy81o1_1280.jpg

Az építészmester II. Szakasza (M.Arch II) egy 2 éves (4 szemeszter), 60 kredit program azoknak a hallgatóknak, akiknek előzetes szakmai diplomája van építészetben vagy szorosan kapcsolódó területen. Ez a STEM által megjelölt professzionális fokozatú program fejlett platformot biztosít a hallgatók számára a kortárs kihívások leküzdésére és a különféle társadalmi, kulturális, technológiai és programozási összefüggések kezelésére.

Ez az M.Arch II program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy továbblépjék egyetemi oktatásukat, összetettebb kihívások bevonásával, képességeik tiszteletben tartásával az alapvető területeken, valamint az egyes fókuszterületek fejlesztésével, például a fejlett technológiák, a tervezés és az építés, a fenntarthatóság és az ellenálló képesség terén. , várostervezés, történelmi megőrzés és adaptív felhasználás, egészségügy vagy vendégszeretet. A hallgatók érdeklődési körük alapján irányítják pályájuk irányát, bizonyítványokon keresztül fejlesztették ki a szakmai koncentráció területét, és részt vesznek a kritikus kutatásokban.

120216_jie-su21600x550.jpg

Az utolsó évben az M.Arch posztgraduális hallgatók várhatóan végső fokozatú projektet folytatnak. A végső fokozatú projektek két pálya egyikét tartalmazzák:

  1. Tervezési tézis, amely lehetőséget nyújt minden hallgató számára, kari tanácsadóval együttműködve, független tudományos kutatások elvégzésére és az építkezés fegyelemére vonatkozó egyéni álláspont meghatározására
  2. Graduate Design Research Studio egy kar tagja vezetésével, amely az építészet releváns vagy tematikus kérdéseit vizsgálja.

120181_tumblr_pwjxq73IHi1wqvy81o6_400.jpg

Az U-SoA oktatókhoz évente nemzetközileg elismert látogató tudósok és ösztöndíjak csatlakoznak. A kar érdekeinek és tapasztalatainak sokfélesége lehetőséget kínál a hallgatók számára az Advanced Elective Design Studios kiválasztásában. Az iskola otthont ad innovatív kutatási egységeknek, köztük a RAD-UM-nek, a kialakulóban lévő beágyazott technológiáknak szentelt laboratóriumnak, a part menti urbanisztika laboratóriumának, elismert tervezési / építési programnak, valamint a Városi és Közösségi Tervezési Központnak.

Az M.Arch fokozat hatékonyan kombinálható a helyszíni posztprofesszus fokozattal, mint például az építészettudományok mestere, a várostervezés mestere, az ingatlanfejlesztés és az urbanizmus mestere, valamint az építési menedzsment mestere.

Az erős közösségérzet, az együttműködés és a felelősségvállalás az U-SoA hallgatók és oktatók körében hozzájárul a diplomás programjaink nemzetközi jelentőségéhez.

href = "https://grad.arc.miami.edu/index.html

Töltse le diplomás füzetünket

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus University of Miami: School of Architecture »

Utoljára frissítve Augusztus 31, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
4 félév
Nappali
Price
2,100 USD
hitelenként
Deadline
Június 1, 2020
Application period for the Fall 2020 semester is November 1st 2019 - June 1st 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő
Június 1, 2020
Application period for the Fall 2020 semester is November 1st 2019 - June 1st 2020

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Június 1, 2020
Application period for the Fall 2020 semester is November 1st 2019 - June 1st 2020
End Date